Vaimo sai hotellissa mustaa miestä

aisurialpo

”20 vuotta avioliittoa täynnä… niinpä niin!”… tuli ajateltua kuukausi sitten, kun ajelin työreissun päätteeksi Helsingistä Lahteen tuhruisessa ja pimeässä illassa. ”Ja 4 kuukautta viimeisestä hellästä rakastelusta vaimoni kanssa!”

Mietteeni olivat osin loukkaantuneet ja osin ilkikuriset tilanteeni suhteen. Näinhän olin miettinyt viimeksikin, kun Tahkon myyntikokous ylittyi osaltani yhdellä vuorokaudella – ja useammalla kiihkeällä laukeamisella kahden lentoemännän reisien väliin. Taisipa toinen nielaista siemennesteeni halukkaasti huuliensa väliin hymy naamallaan. Olin kuitenkin jo ajat sitten päättänyt mielessäni, että vieraissa käynti ei kauaa lämmitä, mutta syö liitoltamme pohjaa. – No muistot hymyilyttivät kumminkin: ”… lentoemot parisängyllä pyllyt vierekkäin ja minä suihkin kumpaakin vuoronperään anukseen. Voi niitä aikoja!”

Nyt olin kuitenkin päättänyt tehdä toisin. Ostin meille matkan Tallinnaan viikonlopuksi. Mennään katsomaan Sulle kerrankin niitä uusia vaatteita töihin ja juhliin. Sä olet sen arvoinen!, heitin vaimolleni liput kädessäni ja seksi mielessäni. Saat ne pikkumustat, jakkupuvut, kengät ja alusvaatekerrat yhdellä reissulla! Olin voimani tunnossa kuin nuori varsa ajatellessani miten hyvältä tuntui hurmata oma vaimo. – No okei, kai sitä sitten mennään, tokaisi vaimoni jotenkin epäuskoisena.

Reissumme oli tuleva kahden viikon päästä. Ja niin tulikin – ja puhelu Ruotsista pääkonttorista: viikonlopun aikana tuli valmisteltavaksi uusien myyntiryhmien sisäänajo organisaatioon Ruotsissa. – Olin kauhusta kankeana torstai-iltapäivänä kuullessani esimieheni selostuksen aiheesta. – Voi paskat!, tuhahdin mielessäni ja lähdin ajelemaan illalla kotiin.

”No voithan sä mennä sinne yksinkin!” selittelin asiaa vaimolleni illalla. ”Seli seli, sama laulu aina – mitään Sun jutuistasi ei toteudu – aina samat selitykset!” vaimoni sätti oikeutetusti. Ilta jatkui mykkäkoululla, ja perjantai-aamuna sain vastauksen lakonisesti: ”Sä voit tehdä mitä haluut, mutta mä menen ja vaaterahat oot velkaa heti.” Lähdin Ruotsiin matkakustannuksia ja kahta tonnia köyhempänä.

Viikonloppuna lauantaina ruotsalaistyönantajani sai yllättävän tiedon yrityskauppojen lykkääntymisestä ja kokouksemme päätettiin tunti avauksen jälkeen hämmentynein mielin. – Minua aihe olisi vähempää jaksanut kiinnostaa, kun selasin jo lentoa Tukhomasta Tallinnaan. Sainkin varmistettua lennon, joka olisi jo 7 jälkeen Tallinnassa illalla. ”Kerrankin positiivinen yllätys minulta meidän parisuhteeseen.”

Saavuin hotelliimme, ja pyysin oman avaimeni huoneeseen. Huone oli tyhjä – mitä nyt vaimoni ostokset niissä kauppakasseissa. Painuin aulabaariin oluelle ennen kuin huomasinkaan, ja jäin hieman syrjemmälle tarkkailemaan koska pääsen yllättämään vaimoni. Meni tunti ja taisi mennä pari kolme. ”No mä meen sitten nukkumaan, mutta yllättyypähän kuitenkin” mietin verkkaisesti kävellessäni kohti sviittiämme.

Ovelle tullessani kuulin huoneesta melko jyhkeän taustamusiikin. ”Jaha se on suihkussa”, arvelin tietäessäni hänen pitävän suihkuradion kovalla aamuisin mennessään pesulle. Tulin hiljaa eteiseen ja kirosin melkein ääneen muistaessani matkalaukkuni olevan alhaalla säilössä. ”Naks” laitoin oven kiinni ja kurkistin makuuhuoneeseen musiikin pauhatessa.

Tästä hetkestä lähtien sydämeni alkoi lyödä kuin vimmattu yrittäessäni hengittää – tai olla hengittämättä. Parivuotemme oli nimittäin täynnä. Soul-musiikin jysähdellessä vaimoni oli asettautunut kahden mustan miehen ratsukoksi. Toisen heistä tunnistin kotikaupungistamme: reilu parikymppinen kolli sukuelin paksuna syvällä vaimoni suussa. Toinen kavereista oli lähes parimetrinen leveäharteinen ja hirvittävän isokullinen korsto, joka kiskoi halkoaan vaimoni takamuksesta sisään. Ainoa ihmisääni, mikä musiikin keskeltä kuului, oli vaimoni kiljuva voihkinta, jollaista en koskaan häneltä ollut kuullut. ....

Lue koko tarina täältä:
http://seksifantasiat.runkkareille.com/vieraissa/vaimoni-sai-hotellissa-neekerilta-kyrpaa/

7

7425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tykkäänkovastii

      Täss oli hyvä asetelma :)

      • Paskatsuussa

        No muistot hymyilyttivät kumminkin: ”… ruotsalaistyönantajani parisängyllä pyllyt vierekkäin ja minä suihkin sukuelin paksuna kumpaakin vuoronperään anukseen. Toinen kavereista oli lähes parimetrinen leveäharteinen ja hirvittävän isokullinen korsto. Taisipa toinen korsto nielaista siemennesteeni halukkaasti ”Jaha se on vaimo paksuna”, arvelin. Ilta jatkui mykkäkoululla, ja perjantai-aamuna sain vaimoni takamuksesta paskat reisien väliin.


      • meehoitoon

        Ootpa tyhmä


    • ujnvgff

      Hitto miten kiihottavaa luettavaa

    • vanhasotaratsu

      Vaimos on aika huora

      • perusjammppa

        Lentäs tollanen muija aika äkkiä pihalle


    • ihanjes

      Ihan jes tarina

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2090
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1783
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      95
      1283
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe