Ruoka on aina ollut suursuosikkini ja on edelleen

yit

Ruoka on aina ollut suursuosikkini ja on edelleenkin, mutta HYVÄÄ OLOA on vieläkin tärkeämpi asia mielestäni. . Haylie Pomroyn 2:2:3 Hyvää oloa - kirja on viime aikoina ollut ajatteluni virkistäjänä, pidän siitä.. Hyvää oloa oli suurin motiivini ottaa kirja luettavakseni.

Mitään kuureja ei ihminen saa pitää, se on ollut vankka mielipiteeni aina, mutta nuo ravintoaineiden aineenvaihduntaan vaikuttavat ominaisuudet alkoivat kiinnostaa. Äitini ja isäni olivat puutarhansa ja peltojensa kasvien tuottajia. Heidän mielipiteensä oli, että mitään keinotekoista ei saa päästää sisään ruuan mukana. Tässä kirjassahan juuri tuo ajatus korostuu: maissin, soijan ja vehnän geenimuuntelu hänen mukaansa on suuri haitta ihmisen aineenvaihdunnalle, koska keho ei tunnista niitä.
Sokerin hän sanoo olevan yksi pahimmista huonoista aineista, sen keho ampuu suoraan rasvasolujen täytteeksi. Ja sokeri lisäksi vaatii lisää, se koukuttaa yhtä kovasti kuin kokaiini, sanoo Haylie Pomroy.
Yleensä henki kirjassa on, ettei tehtaista tulevaa kamaa pidä syödä.

Minulle nousi mieleeni keskusteluni appeni kanssa, olimme aina hyvissä väleissä, mutta pientä kinaa oli ruokapöydässä jälkiruuan jälkeisessä tarjoilussa, kun valitsin pähkinöitä suklaan sijaan. Appi : "Eihän sinulla ole liikakiloja ainakaan väärissä kohdissa, miksi et ota suklaata?" Sanoin, että se on tehty tehtaassa. Hän siihen: Mutta onhan kengätkin tehty tehtaassa! Vastasin, että niitäkään en syö.
Nauruun päättyi kinamme sinä iltana Töölössä, mutta mielipiteeni olen pitänyt. Ja nyt Haylie Pomroy on aivan samaa mieltä: puhtaita luonnontuotteita vain suusta sisään!

(Appeni oli aina herrasmies, siksi oli pientä kehumistakin taas tuossa kinassakin, hän ei naista loukannut ikinä.)

En silti nytkään mlllekään kuurille ala, mutta tuo Haylie Pomroyn kirja on kyllä tosi-tosi mielenkiintoinen. Kuulin että sen painos olisi jo loppunut, mutta uutta varmaan tehdään.

Hyvää jatkoa!

1

77

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kuurejakin

   joku harrastaa, itse en todellakaan kuureja pidä, tähän lainasin yhden esimerkin:

   "Olen ymmärtänyt tämän niin että kuuri on se 28 päivää ja sitten jokainen on oppinut miten oma kroppa reagoi ja rakentaa siitä sitten oman ruokavalion .
   Minä sovellan nyt viikolla 6 sillä en oikein kestä niitä hiilareita.
   En ole kertaakaan käyttänyt ruoka-annoksia vaalla tms. Mutta paino tippuu koko ajan ja olen pirteä, energinen ja voin hyvin. aineenvaihdunta toimii loistavasti -6.2 kg ajassa 5 viikkoa ja 2 pv. Olen tyytyväinen ja kahvi on jäänyt lopullisesti, en ole kaivannut makeaa kertaakaan, en edes juustoa sillä tavalla kuin ennen.
   Minun välitavoite on 5.9 kg päässä. Pian olen siellä!
   Tsemppiä meille kaikille."

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   122
   4670
  2. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   122
   1804
  3. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1570
  4. 436
   1256
  5. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   112
   1194
  6. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   103
   961
  7. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   61
   923
  8. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   68
   833
  9. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   224
   826
  10. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   14
   816
  Aihe