Green card saaminen?

vihreä_kortti

Hei, lueskelin jossain foorumeilla että green cardin voisi saada perustamalla oman yrityksen jenkkeihin, niin jos perustan jenkkeihin jonkun start up yrityksen ja palkkaan vaikka 2 työtöntä jenkkiä saisinko greencardin? Ja miten yrityksen perustaminen tiivistettynä tapahtuisi?

On ollut haaveena muuttaa jenkkeihin jo pitkää mutta vielä opinnot kesken ja armeeja käymättä joten asia ei niin ajankohtainen mutta kunhan mietin sillä sen "green card loton" varaan en aijo luottaa sillä siitä ei varmasti voita ja kun voittaa niin sehän on vasta lupa anoa greencardia.

Ja mites jenkkeihin muutto jos on esim muusikko taikka taiteilia? miten tämä toimii? Eli varmaan jonkun yhtiön jenkeissä pitää sponssata koko homma (esim. levyyhtiön jne.)

Joten jos jollain on tietoa asiasta niin olisin kiitollinen. En itse löytyänyt paljoa tietoa mutta käutin luultavasti vääriä hakusanoja.

Ja ei tarvitse kommentoida mitään "miksi sinä sinne muuttaisit" tai "ei ole isänmaallista" tai jtn muuta paskaa.

6

134

  Vastaukset

  • Luulin, että on mahdotonta saada töitä Floridasta ja muuttaa, sinne kunnes löysin http://omarealtyfloridassa.com sivut. He väittävät, että pienellä sijoutuksella voisi saada E2 viisumin ja muuttaa Floridaan.

  • On se hinoota ja helppooo...

  • Kaikke ne ihmiset höpöjää. Siis jos tänne usaan haluaa tulla niin mahdollisuuksia on paljon kunhan ei liikaa hölmöile kotimaassa kun täällä ei oikein tykätä päästää maahan rikosrekisterin omaavia.
   1. GC lottery todella hyvä ja suomalaisella koulutuksella pääsee kyllä sisään. Rahaa kuluu 1000-2000 lääkäreihin, käännöksiin, haastatteluun yms.
   2. Green Card Through Investment tarvitsee paljon rahaa
   3. Yrityksen perustaminen ulkomaalaisena jolloin voi anoa pitkää viisumia vaikka 6kk ja sit tekemään rahaa ja kasvattamaan yritystä. Kun saat palkattua paikallisia ja olet maksanut verot niin GC irtoaa kyllä
   4. naima kaupat
   5. Opiskeluviisumi
   6. Työluvalla paikalliseen yritykseen

   Täällä on paljon lakimiehiä jotka on erikoistunnut tälläisiin asioihin.

   täällä kyllä pitää muistaa se että ihmiset on todella ahkeria ja työtä arvostetaan eli ihan eri asia kuin suomessa.
   Täällä ei saikutella joka maanantai kun on krapula.

  • Mitä, jos suomenkieleen, vaikka ensin panostaisit ja sitt...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   345
   6801
  2. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4351
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   194
   3369
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   25
   1118