Hyvä 4smile

Onneaodottava

Tiedän että olet kiireinen ja kyselijöitä on paljon...mutta asetun tänne jonottelemaan jos joutaisit kortteja nostella?😊 kiinnostaisi tietää että vieläkö tiet kohtaa tumman urheilullisen nuoren miehen kanssa? Yleensäkki mitä rakkauteen nousee ja rahaan? Nöyrä kiitos sinulle!

5

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Kun sais noista jotain irti...
      Ei hirveemmin tullu muuta ku vaaleahkon miehen kans jtn, muttei mitään ihmeempää.
      Palaan ku ehdin ja jaksan

    • 4Smile

      No niin.., oot vissiin saanu odottaa liiankin kauan ja toivottavasti jonkunlainen käänne asioissasi on jo tapahtunut :9

      Tuli ihan ensimmäisenä eron/eroon pääsemisen/kolmannen osapuolen kortti. Jotaakin vääntöä sulla on ollut ja tasapainon säilymisen osalta kanssa aikamoinen työmaa. Oot kokenu, että sua on täydellisesti puujkotettu selkäänja sun on hirveän vaikea ollu uskoa, että tokenet enää ollenkaan.

      Jotennkin tässä nyt ois kyse perhe asioista ja joko perintö tai jokin muu isompi summa rahaa, jonka ajattelit ensin tuovan onnea, mutta sitten huomasitkin, että vaatii äärettömän paljon voimia pysyä kasassa. Tässä on joku ristiverinen nainen, joka paljon pyörii ajatuksissasi ja johon olet luottanut.

      Tilanne on ja jatkuukin hiukan paljon haastavana vielä ja aiheuttaa liikehdintää eniten kait sen takia, että sun pitää osata ratkaista miten etenet. Kun häly ympäriltäsi laantuu, istahdat 'kannon nokalle soitintasi soittelemaan' ja ulvot kuulle haaveitasi ja omia kipu kohtiasi. Sinulla, on ne onnistumisen avaimet omissa hyppysissäsi ja huomaatkin, että hommat ratkeavatkin kannaltasi ihan suotuisasti
      Stressaat kuitenkin, vaikka olet vastustajasi jo selättänyt. Tää liittyy johonkin jo kauan kestäneeseen juttuun ja tähän liittyy vaalea aikuinen mies. Tosiasioitten hyväksymistä ja työasiat tuli tähän, niissä ois nyt tulossa jokin isomman puoleinen muutos.

      Muutosten tuulet puhaltelevat ja on harmoniaa/hyvää oloa. Voi tarkoittaa jopa romanssia. Kaikki syy iloon ja juhlaan. Jokin viesti tulossa (voi liittyä lapseenkin, vaalea tytttölapsi?) , mutta jokin tässä mättää kun tässä on taas joku vaalea aikuinen mies ja kun tuolla aiemmin oli sen kortti jossa pohditaan, onko aika kypsä jollekin asialle??? Lastako aiot hankkia, vai koskeeko tämä jotain vaalean miehen tyttölasta?


      Ristiverinen mies ja jokin asia paljastuu, jokin viesti tulossa tähän liittyen. (Nyt kun kaikki vaalean miehen kortit on käyty, voi olla, että tämä edelleen on samaa tarinaa) Vaalea nainen TAI lämminhenkinen, kypsään ikään ehtinyt nainen - paljon elämänkokemusta omaava. Uusi alku ja vaaleahko nainen. Tää liittyy nyt johonkin sellaseen juttuun, jossa oot ottanut hartioilles paljon enemmän kun jaksat kantaa.
      Koko ajan oot varpaillas ja pelkäät että jokin tapahtuma suistaa sut täysin raiteiltaan. Jokin sellainen on tulossakin, mutta ajat sitä, mikä sinulle kuuluu tietäen, että sinulla on omat oikeutesi myös tähän liittyen, koet kumminkin että sut tavallaan kuin sysätään syrjään ja sulta peitellään asioita ja oot täysin sen armoilla, että jokin viesti vielä mokomaan liittyen auttamatta tulee.
      Kohtalonpyörä kuitenkin raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja muista, että saat olla ylpeä siitä mitä olet jo saavuttanut! Joko tässä on tumma nainen TAI sitten petollinen sellainen ja tämän tiimoilta tarvit nyt kaiken terävän havaintokykysi ja päättäväisyytesi. Ellei tämän tumman naisen rinnalla, ole tumma mies, niin sitten se on virkamies. Koti oikeinpäin ja jotenkin tähän liittyy eri paikkakunta.
      Hilpein mielin vipellät polullasi ja saat ehkä jonkun yllättävän kutsunkin ja sun on vähän vaikea pitää jalat maassa, sillä perhosia lentelee vatsassasi ja aurinko paistaa porottaa lemmen asioissasi niin kirkkaana jotta! Niin.., kyllä se sille näyttäisi, että polkunne siis kohtaavat :)
      Jotakin tulee vääjäämättä viestin muodossa ja sinä olet erittäinkin toiveikas, harvemmin tapaamasi henkilön suhteen. Raha-asiat pikkusen kismittää, mutta et anna sen liiemmin harmittaa. Sun ajatuksissas pyörii vain tuo mies.
      Hoh hoh.., jo on aikoihin eletty!Hertta kakkonen ja 10. Taitaa olla niin, että nyt on sitten yhden vaiheen loppu ja uuden alku, nimittäin tää voi jopa tarkoittaa kosintaa. Hirveä määrä herttakortteja ja sä alat suunnitella tulevaisuuttasi, vaikka jokin silti pikkusen ahistaa. Mitä ilmeisimmin rahasopimusasioissa sulle ehdotellaan kaikenlaista.. Avioehtoko???

    • Onneaodottava

      Hei😊kiitoksia sinulle vastauksestasi🖒liittyykö tuo kysymäni tummamies ja kosinta toisiinsa??😊😊

    • Onneaodottava

      Palautetta laittelen😊asiat ovat todella menossa tähän suuntaan niinkuin näit🖒 kysymäni tummamies on nykyään vaalea ja hänellä on todellakin tyttölapsi ja kyllä tiet kohtasi jälleen😊😊 katsotaan miten jatkot menee😊

    • 4Smile

      Lycka till :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe