Vuorenmäki/Leininranta

Upuliumpula

Pitäisi valita joko Artjärvellä oleva Vuorenmäki SFC tai Kausalassa oleva Leininranta SFC. Kumpaa suosittelette?

13

2852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isäntämiess

      Suosittelen molempia alueita. Hirveästi ei eroa ole ja molemmissa koet SFC hengen olevan lähellä.

    • Lämminvastaanotto

      Olen tällä hetkellä Leininranta SFC alueella ja tunnelma täällä on todellakin leppoisa. Isäntä leikkaa ruohoa, emäntä laittaa saunaa lämpeämään ja muutama vaunukunta keskustelee päivän puheenaiheista joten täällä todellakin meno leppoisaa ja se vapaus jonka tunnet täällä, vaikka vaunuja sekä autoja on paljon niin kukaan ei tunge väkisin juttelemaan jos et itse tahdo puhetta aloittaa.

    • Ehtoollinen

      Leininrannassa on mahdollisuus osallistua kesäsunnuntaisin ehtoolliselle klo 10 alueen omassa tsasounassa. Tilaisuus on ilmainen kaikille alueella oleville.

    • Leininrannan_jäsen

      Leininrannassa on jokapäivä järjestettyä ohjelmaa caravaanareille.

      Ke,pe ja la iltoina karaokea Radantorpassa klo 21 alkaen. Perjantaisin suosittu peli-ilta Radantorpan puuha-alueella jossa mahdollisuus osallistua mm. petangue turnauksiin.

      Sunnuntai aamu on hyvä aloittaa hiljentymisellä tsasounassa järjestettävässä jumalanpalveluksessa. Tsasounassa järjestetään myös muita tilaisuuksia arkisin.

      Diakonit vierailevat alueella ma,ti ja to iltapäivisin sekä liha/kala ja jäätelöauto lauantaisin.

      Jos ei pidä karaokesta niin kannattaa isännältä pyytää vaunupaikkaa mahdollisimman kauaksi radantorpan puuha-alueelta. Karaoke iltoina pyritään siirtymään sisätilaloihin viimeistään klo 24.

      Tervetuloa viettämään kesäpäiviä Leininrantaan.

    • 20560

      Kumpikin paikka on hyviä,mutta Leinirannan saunaa ei voita mikään,hyviä on muuallakin,mutta kyllä Leinirannan sauna vie voiton,siellä hiki irtoaa "korpustakin" !

    • Molempi_parempi

      Leininrannssa vietetty viikonloppu on takana ja se oli pettymys. Perjantaina oli peli-ilta ja meteliä piisasi humaltuneiden karavaanareiden petangue turnauksissa pitkälle yöhön. Eilen lauantai iltana oli Leininrannan kuuluisat karaoke tanssit Radantorpan lavalla ja voitte varmaan arvata että meteli ja örvellys olivat sen mukaisia. Tänään aamulla oli sitten ehtoollinen ja jumalanpalvelus tsasounassa.

      Muutama viikonloppu sitten oltiin Vuorenmäen SFC alueella ja alue yllätti meidät kaikki todella positiivisesti. Ainut miinus oli sauna järjestelyt, mutta muuten täyden kympin SFC-alue.

      Aloittajalle suosittelenkin lämpimästi Vuorenmäkeä jos haluaa nauttia rauhallisesta lomanvietosta ja Leininranaa taas jos tykkää toiminnallisesta ja ohjelman täytteisestä alueesta.

      • Vuorenmäki_bullsittiä

        Miks ihmees joku haluis mennä Vuoremäkkeen...... Ei hä siellä oo just mitään tekemist ja palvelui ei ollekaan. ravintoloi ja baarei ei oo. Kyll munst alueel pitää olla ees ravintola jossa A-oikeudet ja karaokkea. Leiniranta o just hyvä jota arvostan sillä siel meno ja meiniki oikke caravan-alueen arvost. Ei töllötellä ja saa viettää aikaa terassil väkeviä juode. Karaokke ja peli illat ovat toimiva yhdistelm sillä lähes 95% prossa caravanareista halua viettä viikonloppua hyväs tunnelmas ja musiikki kunnel. Me olla suvu kanssa useest just Leiniranta tapaisil alueil jos on oikke hyvä meninki ja teille hiljais-elo caravanareille voisi suositella lämmöllä keurussa oleva issokirja aluetta. Siel myös meit romaneit paikal, mut kyl meitki voi olla näitä SFC jäsenii

        terv: Roope


    • Lomanviettoa

      Olen samaa mieltä kirjoittajan Molempi_parempi kanssa sillä sauna järjestelyt ovat todellakin surkeat. Saunat lämpivät normaalisti vain ke,pe ja la vaikka caravaani oppaasta ymmärtää että sauna on päivittäin.

      • Perisyntiä

        Vuorenmäessä on tosiaankin yleinen sauna vain ke,pe ja la, mutta muina päivinä on mahdollisuus perhesaunaan joka myös kuuluu aluemaksuun.


      • Emäntä_saunanhenki

        Täsmennys Vuorenmäen sauna-aikoihin. Keskiviikko,perjantai ja lauantai naiset klo 19-20 ja miehet klo 20-21. Huom: klo 21 on ehdoton jos perhesauna aikoja varattu.
        Saunapäivinäkin on mahdollista varata perhesaunoja klo 18-19 sekä 21-22 ja 22-23.

        Maanantaina,tiistaina,torstaina ja sunnuntaina jolloin ei yleisiä saunavuoroja on mahdollista varata perhesauna klo 18 ja 23 välillä.


    • Kohti_Leininrantaa

      Huomenna Leininrannassa on ohjelmassa petangue turnauksen finaali alken klo 22 ja lauantaina kesän kuumimmat karaoke-tanssit radantorpan puuha-alueella klo 21.

    • Purho_Ry

      Suosittelen lämpimästi Sfc Purho nimistä aluetta Luumäellä. Mielestäni alue Sfc ystävällisempi kuin Leininranta eikä porukka myöskään sisäänlämpeävää. Karaokea löytyy ja paljon muutakin toimintaa caravanareille.

    • Upuliumpula

      Tulipa paljon kommentteja aiheesta. Minun olikin helppo valita niiden perusteella itselleni mukavampi alue joka oli Vuorenmäki. Kaunis pieni ja rauhallinen paikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      79
      3295
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1871
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe