Luontaislääke Dreamwell

täti-uneton

Onko kukaan teistä kokeillut sellaista tuotetta, kuin "Dreamwell" nukahtamisvaikeuksiin? Valmistaja Vitamail.
Luin tuotteen esittelylehtisen ja ajattelin kokeilla sitä huonounisuuteeni.

32

3500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohoijaa

      Käytin tuota parisen viikkoa. Ei oikein auttanut. Nukahdin kyllä aika hyvin, mutta uneni oli katkonaista ja näin jatkuvasti painajaisia joihin heräsin. Aamulla oli paha maku suussa ja pää tokkurassa. Minulle Dreamwell ei sopinut, sitäpaitsi se kauhean kallis rohto!

      • enuskaltaisi

        kallista sahanpurua taitaa olla


    • SuomiKuntoon

      Älkää ihmeessä sekaantuko Vitamailiin! Kyseessä on puhtaasti kusetuksen varassa ratsastava firma, jonka koko kansainvälinen liiketoiminta perustuu huijaukseen. Tuotteet ovat silkkaa paskaa ilman minkäänlaista todellista tehoa -- mutta niin ovat kaikilla muillakin kilpailijoilla... eli siitä ei Vitamailiakaan voi syyttää, markkinataloudessa saa tarjota kaikkea mille kysyntää löytyy. Sorry siitä.

      Kilpailijoistaan Vitamailin erottaa sen uskomattoman härski toiminta mm. yllättäen lähetettävien myöhemmin maksullisiksi osoittautuvien näytelähetysten sekä haamulaskujen kanssa. Pikaisen googletuksen perusteella samanlaista paskaa esiintyy niin Briteissä, Norjassa kuin Ruotsissakin. Suomessa asiakaspalvelussa kaikki kiistetään ja mistään ei tiedetä mitään. Toivottavasti kaikki Vitamailiin "pyytämättä ja yllättäen" törmäävät löytävät tämän viestin ja ymmärtävät mistä on kyse ennenkuin nämä Norjan nerot kehtaavat aloittaa perintätoimensa.

      • tutkintaan

        Kuluttajavirastoon kannattaisi ilmoittaa puolueettomaan tutkintaan.


    • Avokauppa

      Kyllä,aivan uskomatonta ja härskiä toimintaa. Minun ystävälleni myytiin tätä tuotetta avokaupalla, hän ei pysty maksamaan laskua. Hänen taitonsa hoitaa raha-asioita on muutenkin heikkoa. Että tämän kaltaisilla systeemeillä eli avokaupoilla rahattomille näitä tuotteita "myydään". Kun asiakaspalveluun soittaa ja koittaa selvittää asiaa, niin siellä tyttönen naureskelee että ulosottoon menee jos ei maksa!!! Onko tosiaan sallittua tämän kaltainen kusetus!!!??? Saako rahattomille antaa avokaupalla tuotteen ja sitten uhkailla ulosotolla jos ei maksa!!

      • Oikeuttahuijatuille

        Kuluttajaviraston asia selkeästi ! Lakien vastaista toimintaa harjoittavia tutkitaan siellä.


    • Vitamail

      Tämä Vitamail on ilmeisesti ihan outo kombo, missään ei ole kenenkään ihmisen nimeä eikä muita tietoja? Mikä ihmeen firma tämä on? Saako terveyden kustannuksella valmistaa mitä vaan ja kaupitella sitä ilman mitään vastuuta? www.vitamail.fi löytääkö joku sieltä jotain muita yhteystietoja kuin puhnumeron?

    • valivalivalivali

      Hei, sulle terveisiä, joka väität, että Vitamailista valitetaan ruotsissa ja Britanniassa, sulla ei taida olla todellakaan tietoa koko yrityksestä :D Kyseinen yritys ei valitettavasti koskaan ole toiminut Ruotsissa, eikä Britanniassa, vaikka kuinka haluaisit. Todennäköisesti sekoitat kaksi eri yritystä. Västerålensin ja Vitamailin, koska Västerålensin omistaa Pfizer, ja västerålens toimii myös norjan ja suomen lisäksi tanskassa, Britanniassa, sekä ruotsissa. Olisiko yritykset muuttunut päässäsi esimerkiksi =D

      Sitten siihen asiakaspalveluun, niin Vitamail voitti vuonna 2016 vuoden asiakaspalvelun, Norjassa: http://www.vitamail.no/kundeservice/vitamail-har-norges-beste-kundeservice/


      Elikkä jatkossa enne ku SUOMIKUNTOON haluat kertoa, niin aloitathan jatkossa faktoista. Ei me muutkaan mollata ihmisia ja firmoja tietämättä näköjää edes missä firma toimii :DDD hahahah, kiitos nauruista

      • hahhhaahh

        Edustat siis ko. kyseenalaista firmaa.


    • vitamaililainentässämoi

      Hei,

      Ystäväsi on itse ständillä halunnut ostaa tuotteen, tehnyt sopimuksen mustaa valkoisena, varmaan unohtanut kertoa tuota kohtaa sinulle. STändillä oleva myyjä kysy häneltä, että haluaako hän tuotteen kotiin laskun kanssa, vai heti tässä ständillä, silleen, että hän saa lasku kotiin. Ystäväsi oli erikseen vaatimalla vaatinut,että hän haluaa tutteen heti ja kysyi, että tuleehan lasku kotiin varmasti. Silloin tilanne ei ole meidän vikamme. Ystävällesi ei kukaan nauranut puhelimessa, vaan antoi ystävällesi lisä aikaa maksaa lasku(30päivää ), koska ystäväsi oli käyttänyt tuotteen puoliväliin, eli ei ole palautusoikeudellinen.

      • Galapag

        Sinun sanasi vain asiasta. Uskoo kuka uskoo.


      • Vitamiinipelle

        Nyt kun siellä on puikoissa tuoreen konkurssin aiheuttanut maajohtaja Lindström niin ei mene kauaa kun tämäkin yritys on käräjäoikeudessa selittämässä toimintaansa. Onko kytköksiä Lindströmin aikaisempaan työpaikkaan, jolla Ruotsissa ja Norjassa toimintaa.? Suuren luokan huijari joka jättää tulenkatuisen vanan jälkeensä olipa missä tahansa ja palkat maksamatta. Tämä on fakta. 20 ihmistä jäi palkatta v 2018 kun ajoi konkurssiin edellisen työmaansa. Tällä ihmisellä on hirveä maine telecenter alalla. jo usean vuoden takaa.


    • Tyytyväinenvitamail

      Oon Vitamaililta kokeillut Metaburnia nyt 2kk ja oon todella tyytyväinen ainakin itse! Makean himo lähti heti ja vatsa toimii paremmin, painoa tippunut myös muutama kilo!!! Tilasin semmoselta nätiltä tytöltä ständiltä sen ja hyvin ainakin siinä käytiin asiat läpi.

      • annamunkaikkikestää

        …kertoo firman edustaja tässä.


    • Nollaprosentti

      Vitamailin tuote aiheutti minulle pahan allergisen reaktion. Tuotevastuulaki koskee myös heitä ja kaikki muutkin lait, vaikkeivät näytä tuota tajuavan. Sanottiin ettei tarvitse maksaa, palautukseen eivät ottaneet ja nyt ovat sitten perimässä "saataviaan". Tuote on kuulemma poistettu markkinoilta koska muillekin ihmisille on tullut ongelmia. Tuotteen kaupannut ihminen ei kuulemma enää työskentele Vitumaililla.

      :)

    • Duunarit234

      Itse otin nyt tämän firman energyplussan käyttöön ja 2kk satsi on itsellä. Katsotaan mitä vaikutuksia tämä saa aikaa :D

    • Wokss

      Pitääkö ottaa aamulla vaivai illalla

      • Luksiiii

        Dreamwell otetaanko aamulla vai illalla


      • Ripelä
        Luksiiii kirjoitti:

        Dreamwell otetaanko aamulla vai illalla

        AHAA!


      • Anonyymi

        Kilpailijoistaan Vitamailin erottaa sen uskomattoman härski toiminta mm. yllättäen lähetettävien myöhemmin maksullisiksi osoittautuvien näytelähetysten sekä haamulaskujen kanssa. Pikaisen googletuksen perusteella samanlaista paskaa esiintyy niin Briteissä, Norjassa kuin Ruotsissakin. Suomessa asiakaspalvelussa kaikki kiistetään ja mistään ei tiedetä mitään. Toivottavasti kaikki Vitamailiin "pyytämättä ja yllättäen" törmäävät löytävät tämän viestin ja ymmärtävät mistä on kyse ennenkuin nämä Norjan nerot kehtaavat aloittaa perintätoimensa.


    • endorfiini

      Mä ostin Vitamaililta myös tätä metaburnia, kun ständillä sitä mulle kaupattiin. Aluksi olin helvetin skeptinen tästä, mutta kyllä tuo ainakin makenhimoa vähentää huomattavasti. En myöskään jaksa uskoa että Vitamail huijaisi, koska kun halusin peruuttaa kyseisen tilauksen, niin se onnistui puhelimitse helposti, eikä ole tämän jälkeen tullut paketteja tai laskuja kotiin.

    • ärsyyntynyt96

      itse ostin Vitamailita tuotteen. Soitin kun halusin perua tuotteen. ihan vain sen takia ettö ei tullut otettua sitä, eikä muutenkaan ollut tehoa ja maistui pahalta! Hän kyseli syitä miksi pitää perua kauppaa ( joka on laitonta yleensä ainakin) ja en voinut perua kauppaa! Hän sanoi että kauppaa ei voi perua kun vasta sitä on käyttänyt 2-3 kuukautta... sanoi että seuraava erä tulee puoleen hintaan ja sanoi vaan että kiitos ja näkemiin.. innolla odottelen että tuleeko vai ei.... 😑

      • sinpir59

        Jaaha.vitamail.minäkin huomenna peruun.kun sanoivat ei sitoudu mihinkään eikä tule laskua.ensinmäinen näytepakkausen mukana. Helvetti lasku oli mukana 29.00e.taidan jättää ottamatta.....huijausta.


    • Toivottavasti_loppui

      Vanha äitini, jolla on kilometrin pitkä lista ihan lääkärin määrämiä lääkkeitä, ei jaksanut kieltäytyä puhelinmyyjälle. Ehti tulla yksi pakkaus, joka nyt maksetaan. Soitin asiakaspalveluun, jossa kieltämättä asiallisesti ja ystävällisesti suostuttiin jatkon lopettamiseen.
      Äiti ei osaa olla epäkohtelias puhelimessa. Sanoin, että sanot vaan "en voi muiden lääkkeiden takia" ja laitat luurin kiinni, jos jatkavat jankutusta.

    • AnttiAuto

      Ei mitään apua ja lisäksi itse yritys VITAMAIL on täys huojarifirma, et pääse siitä eroon millään haamulaskuja tulee ja kaiken huopuksi palautuksista yrittävät vielä periä 15 e maksum, vaikka on palautettu avaamattomana. Olisipa joku osannut varoittaa etukäteen, nyt ei tästä paskafirmasta ei pääse eroon millään!

      • Anonyymi

        Minä ainakin pääsin yhdellä viestillä eroon, ei mitään ongelmaa.


    • keifjnbfjefnn

      jos ei nuku,leponex,ketiapiini,levozin,risperdon,zypreza,serenase se vasta hyvää tavaraa onkin...

    • Äkkiä-katsottuna

      Tuossa tuotteessa ei ole mitään kummallista...
      Suunnilleen saman kasa erilaisia aineita saa vaikka monivitamniinituotteista ja tietyistä teestä..
      "siis ei ole käänteentekevä unettaja"..
      Vaikuttaa huijaukselta.

    • Vittuuntunut

      Ainakin Vitamail puljusta kannattaa pysyä kaukana. Lypsävät vanhuksilta rahaa minkä pystyvät ja vielä päälle kun lähettää paketin takaisin pistävät palautus laskun. Oma äiti ollut terminaali vaiheessa kauan täysin lääkkeissä eikä pysty mitään tekemään. Vituttaa tuo vitamail oikein kunnolla. Luultavasti teen rikosilmoituksen sen verran kusista touhua.

    • Anonyymi

      Minulle sopi hyvin. Yksi paketti, yksi tapetti aamulla yksi illalla ja pääsin puolen vuoden piinasta.

    • Anonyymi

      No joo,ensimmäisenä päivänä illalla otin päivän toisen kapselin ja tunnin sisällä alkoi väsyttää..Ihmettelin että kiva kun tulee uni näin helposti,että minulla ainakin toimii. Ja paineen tunne jännitys hävisi..Olen tyytyväinen tuotteeseen! Seuraan tilannetta itsessäni mielenkiinnolla.

    • Anonyymi

      Älkää sekaantuko tähän firmaan, asiani menossa poliisille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe