Elämäni nainen

ihanaanaista

Anu oli nainen josta todella pidin. Piristävä ja elämänuskoa antava tuttavuus kaiken alkuelämän yksitoikkoisuuden ja epäonnisen avioelämän unohduksen antaja. Pieni ja pehmeä Anu vakaine mielipiteineen ja vahvoine edesottamuksineen. Ja uskon hänen pitäneen minustakin kovin, kuten minäkin hänestä.Vahinko vaan, hänellä oli aviomies, ja kuitenkin elimme sydämissä vain toisillemme.

Tapasimme vuosia sitten rannikkokaupungin sulkemistaan odottavan ravintolan viimeisinä asiakkaina keskiyön maissa. Olin tulossa ylitöistä ja poikkesin ensimmäistä kertaa kyseiseen ravintolaan matkallani kotiin, siihen pakkilaatikoiden ja sekamelskan täyttämään yksiöön jonka olin saanut vuokratuksi. Elämä oli hiukan tolaltaan ja pää täynnä ajatuksia taakse jättämästäni perhe-elämästä. Kaikki vitutti. Vaimo ei enää sietänyt ja parin vuoden ikäistä lasta oli ikävä.

Astuin sisään lähiön kapakkaan ja näin perimmäisessä pöydässä vaalean, pitkähiuksisen naisen jonka olkapäät peittyivät pehmeään hiusmereen. Hän istui etukumarassa kädet pöydällä ja katsoi edessä olevaan lasiinsa. Menin naisen pöytään ja istahdin vastapäätä, lupaa kysymättä, ja katsoin kysyvästi häntä kasvoihin ja kysyin, että miksi noin surullinen olemus? Nainen nosti päätään ja vastasi olevansa vaan allapäin, muuten vain. Pieni piristyksen välähdys silmissä kertoi, etten ainakaan ollut epätoivottu pöytävieras. Sain tietää, että naisen nimi oli Anu ja että hän jälleen kerran oli kaksi viikkoa yksin. Mies oli aiemmin päivällä lähtenyt kahdeksi viikoksi Eurooppaan työmatkalle. Ja niitä matkoja on vuodessa 200 vuorokautta. Ei mukavaa. Anu oli hiukan humalassa ja minun tilani oli nouseva. Aika kului jutellessamme ja kävimme viimeisten sävelien tahdissa vielä tanssilattialla. Kaiken lisäksi olin saanut puhuttua itseni illan päätteeksi saatolle.

Luontevasti kutsui Anu alaovella minut kotiinsa vaikka myöhäinen ajankohta olikin. Naimisissa oleva nainen otti täysin tuntemattoman höpöttäjän vieraakseen. Nousimme hissillä viidenteen kerrokseen ja astuimme Anun avaamasta ovesta sisään asuntoon. Anu katsoi ympärilleen etsien jotain ja suutahti hieman, sillä mies ei ollut jättänyt tuttua, muutamaa seteliä sisältävää kirjekuorta eteisen pöydälle. Se oli kosto pienestä riidasta ja myös osoitus säälittävästä itsekkyydestä.

Anu unohti nopeasti ärtymyksensä ja pyysi minut olohuoneen puolelle. Asunto oli pieni ja viihtyisä kaksio isolla keittiöllä. Istuin sohvalle ja Anu toi lasilliset vettä sitruunaviipaleilla. Istuimme ja kertoilimme tarinaamme Anu pienessä hiprakassa ja minä melkoisen selvänä. Anu oli pukeutunut mustiin suoriin housuihin ja tiukkaan, niinikään mustaan villaiseen jumpperiin. Oli talviaika ja vaatteet olivat hieman talvisemmat. Anu oli muodokas nainen, ei mikään pitkä, ehkä n. 165 senttinen sopusuhtainen haluttavuus. Ei laiha eikä lihava, mutta sanoisin sopiva ainakin minun makuuni. Juttelumme eteni kevyesti ja Anu kertoi yksin kotona ollessaan liikkuvan sisällä alasti. Talo oli korkealla kohtaa ja ikkunasta ei näkynyt kuin merta ja hänen mielestään oli se ja sama jos Virosta joku katsoi, niin katsokoon.

Rinnat olivat tiukan jumpperin alla haluttavan näköiset ja mukavan pyöreät. Ehkä hiukan isommat kuin yleensä Anun kokoisella naisella, mutta eivät mitkään huomiota herättävän mahtavat. Mustat housut kiristivät mukavasti pyöreitä pakaroita. Kertakaikkisen herkullinen ilmestys. Siirryin sohvalle Anun viereen ja otin hänet käsivarteni halaukseen, toisella kädellä hiukan silittelin hiuksia ja suutelin otsalle. Anu tuntui olevan leikissä mukana ja otin hänet kovempaan puristukseen ja suutelin suulle. Hänen kielensä tuikahti vasten hampaitani ja siitä se tervehti minun kieltäni. Anu painautui vasten rintaani ja suuteli ja suuteli. Hän oli siinä toimessa taitava ja tunsin huulien imevän ja kielen leikkivän omillani. Kuljetin kättäni alas povelle ja puristin tiukkaa, rintaliiveissä olevaa rintaa, sitten toista ja Anun suutelun lomassa kuului nautinnon ääntelyä. Anu irrottautui minusta ja sanoi, että riisuudutaan, niin olisi kotoisampi olo. Hän otti jumpperin päältään ja riisui mustat housunsa. Irroitti rintaliivien hakaset ja vapautti rinnat, pujotti pikkuhousut pois ja oli alasti. Olin siinä ohessa tehnyt itselleni saman ja olimme kaksi alastonta rinnakkain. Anun rinnat olivat kauniit ja raskaan näköiset, naisellisesti hiukan riipuksissa, mutta ei paljoa. Kynätestin kun olisi tehnyt, niin hyvin olisi kynä rinnan alla pysynyt, mutta kauniit ne olivat. aivan minun mieleeni. Siinä istuessaan hänen reisiensä ja vatsan yhtymäkohdassa pilkisti vaalea, kiharainen karvoitus...

Lue koko tarina täältä:
http://seksifantasiat.runkkareille.com/romanttinen-erotiikka/elamani-nainen/

5

662

  Vastaukset

  • Ihan jes tarina

  • Mullakin oli yksi Anu, tunnettiin vuosi ja naitiin varmaan tuhat kertaa sinä aikana!
   Mieletön herkku oli ja vieläkin ikävä...
   Pitääpä lukea sun tarina : )

  • Alkoi seisomaan jo ekalla sivulla : D
   Seisoo niin että sattuu : O

  • Jotenkin tykkäsin tästä tarinasta tosi paljon, en ihan tarkkaan tiedä miks, mut tosi paljon kuitenkin

  • Ja taas löyty kivaa luettavaa :)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   274
   7001
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   176
   6812