Uskon sanan valehtelut paljastuneet !

pastorivastuuseen

31

646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pastorivastuuseen
    • uskonsanavastuuseen

      Kyllä nyt säälittää sellaiset ihmiset jotka ovat vahingoittuneet tästä psyykkisesti, miten se onkin päässyt näin pitkälle vaikka monet ovat jo pitkään varoittaneet tästä lahkosta.

    • uskonsanavastuuseen
    • 30vuotta

      helluntaiseurakunnissa ollut samanlaista eksytystä jo pitenpään

    • Jumalia-ei-ole

      Kaikki uskonnot on eksytystä ja valetta.
      Kaikki Jumalat on keksitty vain ihmisten alistamis tarkoituksessa. Vallan pitäjät ovat aina Jumalasta seuraavia tai sitten itse jumalia jos kyse on kommunismista.

    • Meidän kaikkien on hyvä muistaa sellainen tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumalasta. Ovat siis mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja.

    • Kamalaaaivopesua

      Alkaa olla aika tuiman näköistä porukkaa tässä uskon sanan lahkossa kun totuus on paljastunut, viha oikein hehkuu silmissä ... onneksi sieltä voi lähteä pois ja kannattakin.

    • valeprofeettavastuuseen
      • Kerberos69

        Mikäs se sitä puhdasta uskoa sitten onkaan?
        -Luterilainen vellipersemeininki, jossa mennään yhteiskunnan normien mukaan eli naispappeuden jälkeen seuraava hajottava askel onkin homoliitot, joiden hyväksyminen on modernin ja täysjärkisen ihmisen merkki.
        -Luther-säätiö, jossa pitäydytään vanhoissa ideaaleissa, mies on perheen pää ja nainen aidosti iloitsee päästessään keittiöhommiin sopivan vaatimattoman uran ohella. Täällä siis on vähän jehovalainen hymyilevä perhe, jonka mielestä nainen on idätysastia, jonne herra eli mies roiskii mällinsä ja kaikki ovat tyytyväisiä kunhan ei ihan lestadiomeininkiin mennä.
        -Evankeliset, jotka eivät halua korostaa liiallista synnintuntoa vaan ihmisen oikeutta evankeliumiin tässä kovassa maailmassa PAITSI homot nyt vaan... voi ettekö te nyt voisi olla homoilematta tai suksia vittuun. Ja sama partiarkaalinen perhemalli voimaan, edes 70-luvulla ei oltu näin arvokonservatiivisia.
        -Helluntailaiset, joille pyhän hengen kolahdus on olennaista mutta sitten muuten opillisuus on epäolennaista eli mennään melko lailla fiilisten mukaan eli seurakunnan narsistisimmat maallikot vievät koko lössiä.
        -Sitten vitoslaiset. Mallia voi katsoa vaikka Päivi Räsäsestä. Lukenut ja oppinut nainen mutta mies on perheen pää. Jotenkin tuohon on saatu sopimaan missityyppinen tytär, joka on luultavasti neitsyt. Melkoista perseenkeikuttelua ja naaraankaupittelua kunnon jeesustelijaekonomeille?

        Kärjistystä, mutta missään ei olla täydellisiä, koska ihmiset ovat mitä ovat.

        Eri ihmisille sopii erilainen julistus. kaikki eivät tunne olevansa koko elämäänsä herran kurjia matoja, mierolaisia. Silti körteissäkään ei ole mitään vikaa paitsi muiden herätysliiketyyppien mielestä naispappeuden hyväksyminen tekee körteistä selkärangattomia ja he ovat sitä mieltä, että Ukko-Paako ei olisi hyväksynyt naispappeutta. Hyvä toki toisten nimissä "ajatella".

        Onneni on olla Herraa lähellä mutta mahdollisimman kaukana ihmisten keksimistä oppiriidoista.


    • tehkääparannusta

      Ei paljon auta jos Apvik on kirjoittanut moni-sivuisen puolutuskirjeen, miksi pitää kirjoittaa niin paljon jos asia on ok mutta kun ei ole niin pitää pitkästi ja hartaasti puolustaa väärää eli pimeyttä !!

    • pimeävalhe

      Patun seurakunnassa vallitsee varmaan niin suuri ylpeys ettei kehdata lähteä koska pelkäävät että menettävät kasvonsa mutta onhan se toisinpäin, nyt pitää lähteä ennekuin kaikki menee ihan sekaisin, pyhän hengen läsnäoloa siellä ei ole ja todistus siitä voi verrata Jeesukseen, ei hän maannut lattialla krampissa tai pyörtynyt, ei pyhä henki tee sellaista !!! kysymys mikä henki siellä vallitsee ???

    • ilmoituslastensuojeluun

      Kyllä viranomaiset pitäisi jo ottaa kantaa tähän toimintaan kun se alkaa kohdistua viattomiin lapsiin, he saavat ikuisia haavoja tai traumoja tällaisesta toiminnasta jossa maataan lattialla krampissa yms ... sehän on sitä paitsi sairasta, turha väittää että se on jumalan työtä ja että krampissa oleva henkilö vastustaa jumalaa vai tarkoittaako se sitä että kun Patrick makaa lattialla tärinässä että hän vastustaa jumalaa ?????

    • Täältäsaaapua
    • tässävastaus

      Milloin huolestua?
      16 kriteeriä uskonnollisen yhteisön arvioinnin avuksi:

      Sisäinen kontrolli: miten paljon yhteisö määrää jäseniensä henkilökohtaisista asioista, jäsenen velvollisuus raportoida tekemisistään ylemmässä asemassa oleville.

      Johdon autoritaarisuus: kuinka erehtymättöminä johdon määräyksiä on pidettävä, suljetaanko niiden arvostelija ulkopuolelle. Velvollisuus totella johtajan/johtajien käskyjä.

      Opillinen dogmaattisuus: todellisuuskäsityksen ja oppien jäykkyys. Suvaitsemattomuus erilaista ajattelua kohtaan. Kuinka pitkälle oppi ajattelee jäsenen puolesta tarjoten valmiit mielipiteet.

      Syyllistäminen: onko jäsenen etsittävä vikaa aina itsestään, jos ei sopeudu yhteisöön.

      Vainoharhaisuus: kuinka paljon jäseniä pelotellaan todellisilla tai kuvitelluilla vihollisilla, joita voivat olla erilaiset viranomaiset, virallinen (lääke)tiede, ja ennen kaikkea yhteisöstä lähteneet ja siihen kriittisesti suhtautuvat entiset jäsenet.

      Maailmankielteisyys: näkeekö yhteisö maallisen elämän yhteisön ulkopuolella täysin arvottomana. Väittääkö se yhteisöön kuulumattomien ihmisten joutuvan kuoleman jälkeen helvettiin tai syntyvän uudestaan huonoihin oloihin. Onko sillä apokalyptinen visio, jossa maailmanloppu on lähellä ja vain yhteisöön sitoutuneet jäsenet pelastuvat.

      Sensuuri: missä määrin yhteisö rajoittaa jäsenten mahdollisuutta tutustua ulkopuolisiin näkemyksiin yhteisöstä. Suoran kiellon lisäksi sensuuri toimii usein epäsuorana ryhmäpaineena: kunnon jäsenen ei odoteta haaskaavan aikaansa maallisiin tai demonisiin tiedonlähteisiin.

      Ihmissuhteiden rajoittaminen: onko painetta hylätä eri tavalla ajattelevien ystävien ja omaisten seura, entinen elämä harrastuksineen ja ilonaiheineen.

      Uusien jäsenien värväys: kuinka paljon painoa annetaan uusien jäsenien hankkimiselle ja lähetystyölle.

      Peiteryhmät: kuinka suuri määrä yhteisöllä on sen määräysvaltaan kuuluvia ryhmiä, joilla on toinen nimi kuin yhteisöllä, esim. peiteyhtiöt ja ”hyväntekeväisyysjärjestöt”, joiden tosiasiallinen tarkoitus on tuoda lisää kannattajia ja rahaa.

      Varakkuus: kuinka paljon rahaa tai omaisuutta yhteisöllä on käytössään tai se pyrkii haalimaan; miten paljon jäseniä painostetaan lahjoittamaan omaisuuttaan yhteisölle (esim. kymmenykset tuloista, erikoiskolehdit, yhteisölle testamentatut perinnöt).

      Poliittinen vaikutusvalta: kuinka paljon poliittista vaikutusvalta yhteisö haluaa tai on pystynyt hankkimaan esim. sijoittamalla jäseniään vaikutusvaltaisiin asemiin yhteiskunnassa.

      Seksuaalinen manipulaatio: kuinka tarkkaan johtajat määräävät alaistensa seksielämästä.

      Eroa harkitsevien painostus: kuinka voimakkaasti jäseniä pyritään estämään lähtemästä liikkeestä tai kuinka paljon entisiä jäseniä painostetaan liittymään takaisin lahkoon, esim. yöllisten puhelinsoittojen avulla.

      Väkivallan hyväksyminen: kun johto harjoittaa sitä tai on kyse liikkeen edusta.

      Totisuus: kyvyttömyys sietää ryhmään, sen johtajiin tai oppeihin kohdistuvaa leikinlaskua.

      Amerikkalainen psykoterapeutti Steven Hassan esittelee kirjassaan Combatting cult mind control esimerkkien avulla vaikutusjärjestelmää, jota Hassan kutsuu henkiseksi kontrolliksi (mind control). Jos uskonnollinen yhteisö pyrkii vaikuttamaan jäseniinsä näiden vaikutusjärjestelmien avulla, on syytä huolestua. Tämän vaikutusjärjestelmän ja henkisen kontrollin neljä vaihetta ovat:

      1. käytöksen
      2. ajattelun
      3. tunteiden
      4. informaation valvonta

      Jokainen elementti vaikuttaa toisiinsa. Jos esimerkiksi pystyt muuttamaan ihmisen käyttäytymistä, hänen ajattelunsa ja tunteensa pyrkivät muuttumaan vastaavasti, koska ihminen pyrkii luontaisesti välttämään tekojensa ja ajatuksiensa välistä ristiriitaa (Hassan 1988, 59-67).

      1. Käytöksen valvonta

      säätelee yksilön fyysistä todellisuutta ja ympäristöä. Jäsenen tulee esimerkiksi käyttäytyä, pukeutua, syödä, nukkua, suorittaa rituaalit ja tehdä työtä juuri sillä tavoin kuin ryhmä vaatii. Tärkeintä on oppia tottelemaan johtajaa ja yrittää tulla kehittyneempien jäsenten kaltaiseksi. Jos jäsen ei käyttäydy tarpeeksi innostuneesti, johtaja voi syyttää häntä itsekkääksi, syntiseksi tai laiskaksi. Johtaja ei pysty määräämään kenenkään sisäisiä ajatuksia, mutta hän pystyy muuttamaan yksilön käytöstä, jota sitten sydän ja mieli seuraavat.

      2. Ajattelun valvonta

      ohjaa yksilön sisäistämään yhteisön oppirakennelman, oppimaan uuden tavan käyttää kieltä ja vaimentamaan epäilynsä ajatuksenpysäyttämistekniikoiden avulla. Kunnollisen jäsenen on hallittava ajatuksensa. Totalitaarisissa yhteisöissä oppi on ainoa Totuus, ainoa oikea kartta todellisuudesta. Todellisuuden tapahtumat tulkitaan opin suodattimen läpi. Oppi on yleensä hyvin mustavalkoinen: kaikki hyvyys on ryhmässä ja sen johtajassa. Kaikki pahuus on ulkopuolella. Oppi vastaa kaikkiin ongelmiin ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Jäsenen ei tarvitse ajatella koska oppi ajattelee hänen puolestaan.

      3. Tunteiden valvonta

      käyttää instrumentteinaan syyllistämistä ja pelotte

    • pimeysvallitsee

      Uskon sana selittää että kun ihminen kaatuu lattialle ja kramppaa niin hän yrittää vastustaa pyhän hengen kosketusta ja sen takia kouristelee, senkö takia Patrick kouristelee ja kaatuilee lattialle, vastaus on suoraan uskon sanan jäseniltä !

    • Barnabas777

      Jos työ on Jumalasta,nei sitä kukaan voi pysäyttää, mutta jos se ei ole Jumaladta, se tyhjiin raukeaa. Katsotaan ja rukoillaan.

      Muuten, nuo tässävastauksen analyysit on täyttä potaskaa suurimmalta osin.

      -Jokainen aatteellinen tai muu yhdistys kerää varoja jäseniltään eri keinoja käyttäen kattaakseen kulunsa. Ja se muuten on ihan laillista ! Suurin osa yhdistyksistä kärvistelee varojen puutteessa, ja oletan Patrickin työn kokevan samaa. Missään seurakunnassa tai yhdistyksessä ei Suomessa pääse rikastumaan pastorit eikä muutkaan. Se on vapaaehtoistyötä, johon laitetaan koko elämä panokseksi.

      Överiksihän ne nuorten uskovien touhut välillä menee, muttei niitä tarvitsisi heti demoneiksi analysoida. Jos jossakin tuli palaa, palomiehet on heti kohta paikalla.

      On se sellainenkin henkivalta olemassa kuin saivartelun henkivalta, ja arvostelijan armolahja,,,,vai onko ?

      Älä ota syytettä vanhinta vastaan todesta, ellei ole kahta tai kolmea todistajaa, ja mieluummin eri perhekunnista kaikki. Ja jos nimeltä arvostellaan, niin arvostelijankin pitäisi uskaltaa nimensä julkaista.

      Ps.en asetu nyt puolustamaan, enkä syyttämään kyseistä liikettä. Jumala on tuomari !

      Aamen !

    • totuustulijoesille

      En kuitenkaan jaksa uskoa että tämä on Jumalasta jos jäsenet kärsii ja pelkää, kun kuuntelee Norolammen videoita niin herää kysymys, mitä hyötyä siitä olisi jos hän valehtelisi, vastaus: ei mitään joten lopullinen päätös on se että tämä on samaa kuin Åkeblom, Markku Koivisto ja nyt tämä .....

    • Barnabas7777

      Mikä on varmasti Jumalasta ? Kokonaan 100 prosenttisesti ? Aina tulee ns. Astian makua mukaan, olipa Luterilainen, Lestadiolainen, Helluntalainen, Babtisti jne. Ei täydellistä seurakuntaa, eikä täydellistä uskovaa olekaan. Jo Paavali sanoi, että jos joku ei hairahdu puheessa, hän on täydellinen mies, vai sanoiko Jaakob, vai Pietari...

      Täydellisyyteen tulee pyrkiä, se on Raamatun sana, mutta vain yhden täydellisen kautta, Jeesuksen !

      Yksin Jeesus, Hänen kallis sovintoverensä vain, ja ainoastaan riittää. Vajaata se on Norolamminkin vaellus, kun Jumalan silmillä katsotaan !

      Jumalan tuomiolla kerran paljastuu kaikki. Väärät motiivit, kateus, panettelu, huoruus, juoppous, katkeruus, salamurhat, kaikki ! Hänelle olemme kaikki lopulta tilivelvollisia.

      Sydämen puhtautta Jumala odottaa.

    • kellu

      Tämä pastori todella leikkii ihmisten terveydellä. Siihen tulisi jo ihan viranomaisten puuttua. Hän väittää parantavansa sairauksia joita ei ihan oikeasti voi parantaa ja aiheuttaa suurta vaaraa niille jotka uskovat tuota pelleä. Luultavasti raha ja julkisuus on näiden hourailujen takana. Tuskin uskoo itse mihinkään.

    • Tässä vaiheessa on hyvä muistaa sellainen tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumalasta. Ovat siis mitä suurimmalla todennäköisyydellä mielikuvitusolentoja.

    • rikollistatoimintaa

      Tämä on manipulaatiota parhaimmillaan, omille sivuille on vain tilaa uskon sanan mielipiteisiin eikä mitään muuta, sitä ei saa arvostella edes asiallisesti, tämä jo herättää paljon kysymyksiä, eikö tämä lahko kestä päivänvaloa, lukuisia avunhuutoja sieltä on tullut ja itsenimitetty pastori horjuu terveyden kanssa, jäsenille annetaan mitättömiä vastuu-tehtäviä jotta he luulisivat tekevänsä jotakin tärkeätä vaikka sen tarkoitus on vain sitoa ihmiset jotta he olisivat niin ylpeitä etteivät uskalla lähteä pois, parasta olisi jos koko manipulatiivinen lahko loppuisi, onhan se jo tuhonnut monen lapsen elämä ja lisää uhreja on tulossa.

    • johtajaruohojuuritasolle

      Tämä on kopio nokia-missiosta, toki tämä on paljon pienempi mutta kaikki samat piirteet löytyvät, toivottavasti poikapastori ei ole samanlainen kun koivisto.

    • patuonpoika

      Jos tämä sukupolvi on nähnyt nokia-mission niin se tarkoittaa vain että ihmiset odottaa tässä kurjassa maailmassa ihmeitä ja niitä kun ei tule edes uskon sanan afrikkamissiossa vaan pitää itse kääntyä Jumalan puoleen eikä patu pojan sekoiluun !

    • Påtrikkk

      ei se hihhuli enää kauaa hymyile, 5 rikosilmotusta tehny joista yksikään ei ole edenny syyteharkintaan, eli taitaa olla omia kepposia tai vaikka "jumalan". Ehkä jumala teippas sen talvellaki hmmm kunhan maria ei tiedä

    • AfrikastaHuijausOpetusta

      Lähes joka jutussa käyttää sanoja kuten huikea, väkevä, valtava, hienoa, hurja yms... jotta sanoma olisi uskottavampi, jos joku hieman kysenalaistaa tai paljastaa että on asioita jotka eivät pidä paikkaansa hänet tyrmätään sanoilla kuten rakkaudettomuus, vastustaja, sotajoukot jne ... jotta saataisiin erimieltä olevien suut tukittua, tätä tehdään lahkon sisällä ja ulkopuolella, manipuloidaan ihmisiä palvomaan tätä päähenkilöä, muuta selitystä ei löydy kun katsoo minkä niminen Facebook sivu on, Patrick Tiainen Official ??? uskon sana .. ?? word of faith ??? tämä on pahasti henkilöitynyt ja itse pääprofeetta kunvittelee olevansa kuningas kuten hän ilmoittaa häissään, kuninkaalliset häät ... onko todella ihmiset niin sokeita tai liian ylpeitä ettei voi tunnistaa ja tunnustaa totuuden että kaikki on pelkkää valetta ja silmälumetta !

    • Feikkipoika

      Patrick poika kertoo kaikkea mitä on tapahtunut, uhkailuja, pahoinpitelyä yms... miksi vain hänelle olisi tapahtunut tällaista eikä kenellekään muulle Kokkolassa se on jo merkki että poika valehtelee, miksi hän ei tuo esille mitään lääkärintodistuksia tai lukeeko niissä ettei hänellä ole terveen paperit ??

    • totuustekisivapaaksi

      Word of Faith:n papit olivat Kokkolassa 2 viikkoa talvella ja eivät päässeet tapaamaan Patrickia koska silloin koko sooloilu olisi kenties paljastunut ?

    • lahkohajoamispisteessä

      Ovat nyt lapissa kokouksessa ja väittävät tietävän moniko on parantunut ja tullut uskoon, taas käytetään näitä voimasanoja jotta olisi uskottavampi kuten aiemminkin. ( väkevä, mahtava jne... )

    • huijarikokopoika

      Pastori PT pojankloppi on täysin vailla minkäänlaista koulutusta ja yrittää ylisuoriutua peittääkseen kurjaa elämäänsä, menikin todennäköisesti naimisiin vain sen takia että täyttäisi Timoteuksen kirjeiden ohjeet seurakunnan paimenesta mutta turhaan.

    • lopunajanharhaa

      Naurettava porukka, puhuvat kokouksista mutta kuvissa näkyy vain muutama henkilö, taitaa olla enää toiveajattelua tällä pojanklopilla jostakin, tällä hetkellä mainostaa jotakin kirjaa mitä hän on ala-asteella kirjoittanut ja edelleenkään eivät kunnioita ihmisiä, varsinkaan lapsia, narraavat heitä mukaan ja saavat heitä luulemaan asioita jotka vain pahentavat psyykettä, ovat kohta kaikki yhtä psykedeelisiä kuin pojankloppi PT ?

    • Ammattikasvattaja

      Vanhempien pitäisi olla vastuullisia ja antaa lasten kasvaa ja kehittyä rauhassa, ilman mitään uskonnillista tai ideologista aivopesua. Koska he eivät ole vielä kypsiä henkisesti ottamaan vastaan ilman kritiikiä tulevaa. Alaikäisiä ei saisi viedä mihinkään tällaisiin paikkoihin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1725
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1342
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      284
      1250
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      66
      1149
    5. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      113
      1092
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      959
    7. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      937
    8. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      23
      900
    9. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      838
    10. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      799
    Aihe