Vuokra Mustang / Camaro tehot ?

Mucaro

Onko tietoa kuinka tehokkailla moottoreilla autovuokraamoiden Mustangit ja Camarot on varustettu ? Entä mahtuuko kaksi aikuista matkatavaroineen helposti autoon ?
Mukana on siis kaksi matkalaukkua ja kaksi perässä vedettävää käsipakaasia.
Mieli tekisi floridassa käydessä ajella Mustangilla tai Camarolla.
Aiemmilta jenkkien reissuilta olen pistänyt merkille että ne ovat aika yleisiä autoja siellä.

5

94

  Vastaukset

  • Pari vuotta sitten oli Camaro vuokralla. Perus 3.6L V6 oli koneena. Autossa oli kova katto eli takakontti avomalliin suurempi ja sinnen mahtui yksi suuri matkalaukku ja käsipakaasi hyvin. 2 suurta matkalaukkua ei taida sopia, riippuu kyllä laukkujen muodosta ja materiaalista.

  • Itselläni oli vuonna 2007 Mustang 4 litran V6:lla. Vaimon kanssa olin liikkeellä ja kaksi matkalaukkua ja käsipakaasit mahtuivat peräkonttiin. Autossa oli rättikatto, joka rullautui takakontin etupuolella olevaan koteloon, ei siis vienyt tilaa matkatavaroilta.

  • Kutoskoneilla on perusvuokraamoissa tarjolla olevat. Mutta ei niillä jalkoihin jää. Mustangissa tilavampi takaboksi kun tosiaan katto ei alaslaskettuna vie tilaa. Ollaan parhaimmillaan (tai pahimmillaan) oltu liikkeellä 2aikuista, 2lasta laukkuineen. Kotimatkaa varten kentälle lähtiessä vuokrattiin toinen auto alle 50$. Kuulostaa hankalalta, muttei sitä ollut.
   Jos haluat tarkempaa tietoa miten onnistui, laita meiliä villarelaxflorida@gmail.com.
   -Helén

  • Hertz vuokraa myös tehokkaampia Camaro SS ja Mustang Shelby autoja. Itse oon molempia autoja vuosien varrella vuokrannut ja ajanut. Avo Shelbylla ajelin Salt Lake Cityssa ja Camaro SS Miamissa.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4415