Kuinka saada teini lopettamaan?

Apuatarvitsevaäiti

Eli homman nimi on, että 15 -vuotias tyttäreni polttaa, juo ja käyttää nuuskaa. Perheessämme kukaan ei polta tai käytä mitään päihteitä. Epäilen myös että kannabista on poltellut. Emme saa mieheni kanssa sitä loppumaan. Jos annamme rangaistuksen hän lähtee yöllä ikkunasta ulos ja tulee klo. 6-8 aamulla takaisin. Kaveriporukka hänellä on kaikki laitosnuoret jotka ryyppää,polttaa ja käyttää aineita. Olemme puhuneet monia kertoja ja antaneet rangaistuksia, mutta mikään ei auta, sanoo vain " ei kiinnosta painukaa vittuun" ongelmat alkoi tänävuona. Viime yönä oli juonut itsensä känniin. Olimme nukkumassa kun hän oli lukinnut huoneensa oven ja juonut melkein litran vodkaa. En tiennyt kuin vasta aamulla kun löysin melkein tyhjän vodka pullon ja krapulaisen lapseni. Väitti vielä päin naamaan että ei ole juonut mitään. Tarvitsen oikeasti jotain neuvoja konstit ei riitä enään. Miehelläni on paljon kavereita poliisina ja heiltä tulee soittoja vähän väliä mitä töllöntöitä tyttö on tehnyt.

11

470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ACIIIIIIIEED

      Ei kai siinä mitään jos ette asu viidennessä kerroksessa ja ikkunasta pääsee turvallisesti ulos. Itse preferoisin oven käyttöä ulosmenon yhteydessä.

      • Apuatarvitsevaäiti

        Uskon että hän lähtee ikkunasta öisin ulos koska jos hän menisi ovesta koirat heräisi ja ne herättäisivät meidät samalla.


      • ACIIIIIIIEED
        Apuatarvitsevaäiti kirjoitti:

        Uskon että hän lähtee ikkunasta öisin ulos koska jos hän menisi ovesta koirat heräisi ja ne herättäisivät meidät samalla.

        Siinä tapauksessa koirille kannattaa syöttää avaruusluita, jolloin ne ovat liian pihalla haukkuakseen.


    • Tajuton.tapaus

      Litra vodkaa? Et ole kypsä vanhemmaksi, koska et toimittanut lastasi mahahuuhteluun.
      lapsesi olisi voinut kuolla alkoholimyrkytykseen.

      • yyyyyyyyyyyyery

        Ainoa "todiste" litrasta vodkaa oli pullo. Tuon ikäinen ei pysty juomaan niin suurta määrää sammumatta, joten hän tuskin tyhjensi sen itse. Ap on pelkkä moraalinvartija-paniikkiäiti.


      • Apuatarvitsevaäiti

        Miten pystyin viemään häntä mahahuuhteluun jos kerran nukuin? Aamulla oli jo ihan turhaa viedä minnekään, sano että oli oksentanut yöllä kerran ja eikä siinä vaiheessa aamulla enään ollut alkoholia kehossa.


    • mirta

      kun et tunne nuortasi hyvin näin voi käydä. Käytä sitä huvipuistossa tai ulkomaanmatkalla. onko isäsuhde etäinen, kannattaisi keskustella asiasta

      • Apuatarvitsevaäiti

        Ei halua lähteä huvipuistoihin ( oksentaa helposti ) isä suhde on hyvä, käyvät lenkeillä, salilla, syömässä ja pelailee jne..
        Puhuimme ja kyselimme että miksi pitää käyttää päihteitä, vastauksena saimme " selvinpäin on tylsää" kertoi myös, että kun ärsyttää silloin on pakko saada alkoholia tai tupakka. Hänellä on paljon asioita mitä pitää sisällään esim. Hänen paraskaveri kuoli monia vuosia sitten, mutta kertaakaan ei ole maininnut tai puhunut asiasta. Olemme yrittäneet keskustella asiasta ja kertoa, että jokaisella on oma tapansa tietenkin surra, jos edes mainitsemme hänen edesmenneen kaverin nimen hän suuttuu ja käskee pitää turpammekiinni. puhuminen on mahdotonta ei kuuntele tai vastaa mitä kysytään.


    • voimia

      Kannattaa itse ottaa yhteyttä sosiaalitoimeen. Se, että sinne ottaa yhteyttä, ei tarkoita mitään huostaanottoa. Sieltä saa apua ja erilaisia tukipalveluja. Ei 15-vuotias lapsi saa käyttäytyä noin , eikä käyttää päihteitä yms. Itsellämme on saman ikäinen poika, jolla vastaavanlaisia ongelmia. Viime yönä poliisit toivat kotiin päihtyneenä ja siitähän lähtee automaattisesti lastensuojeluilmoitus, mutta itse otan sen vastaan ilolla. Omat voimat ei enää riitä. Voimia Teillekkin.

    • dfghjkl

      Jos nuori on paskaporukassa, niin ainut tapa saada hänet siitä ulos on muuttaa paikkakuntaa. Tosin tuollaiset tyypit löytävät kaltaisensa hetkessä uudessa koulussa, siksi suosittelen hyvin pientä ja syrjäistä maalaiskylää.

      Homma olisi pitänyt lopettaa heti.

    • Älkääuskoko

      Tämä avaajamies on ennenkin tehnyt näitä höpsöjä aloituksia. Hän tykkäisi käyttää mekkoa, mutta kun ei uskalla tulla kaapista, kirjoittelee täällä muka "äitinä" keksittyjä tarinoita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe