ilmainen Wifi?

Kokematonmatkamies

Ollaan häämatkalle lähdössä ja nykyään kun whats'apissa toimii puhelut niin kuinkas noita ilmaisia wlan/wifi yhteyksiä on tarjolla? Kuulin että starbuckseissa semmoisia ainakin olisi.. mutta mitenkäs hotellit/motellit? autolla kierretään miami-orlando akselilla. Kokemusta ei ole kuin kanarialta ja siellä tarvitsi aina ostaa wifi tyyliin 20€ /viikko ja yhteys oli niin surkean hidas ettei puhelutkaan toimineet. Vaikka olin ottanut fsecuren freedomen pois päältä. VPN näemmä lisää viiveitä..ainakin jos bitti on huono.

7

187

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • USAssa ilmaisia wifi-yhteyksiä löytyy joka paikasta. Joskus hotellit (Las Vegasissa) veloittavat nimellisen maksun, motelleissa on aina ollut ilmainen. Samoin kauppakeskuksissa ja ja muissakin liikkeissä, ei siis huolta sen suhteen, mukavaa häämatkaa!

  • einytmeneihanputkeen

   Kiva lähteä häämatkalle kun jo ennen lähtöä on niin perseauki että wlanin maksullisuus pelottaa.
   Voi olla parempi että peruu nyt häät ja lähtee töihin tienaamaan ensin rahaa. Kelan tuilla on turja koittaa pullistella ja paremman puolisonkin saa kun pikkasen enemmän paalua.

   • usassamatkaillut

    ei olisi varmaan sullakaan varaa maksaa usan wifi-laskuja, on sen verran kallista. Ja miksi pitää laittaa kommentti ellei osaa käyttäytyä / kirjoittaa asiallisesti


  • Seta-

   Pari vuotta sitten käytiin Usassa ja molemmissa hotelleissa joissa yövyimme, löytyi ilmaiset wifit. Tosin välillä toimivat melko vaihtelevasti, pätkimistä ja hidastelua, ja välillä ihan ok.

   Syksyllä taas matkaan usaan, ja kun hotelleja olen katsonut niin melkein jokainen mainostaa ilmaista wifiä majoituksen yhteydessä (muutama poikkeus jotkut majapaikat "luonnon helmassa").

  • hyvaamatkaa

   Taalla monessa paikassa ilmanen Wifi, tosin nopeudet vaihtelee paljon mutta itse soittelen skypella suomeen ja hyvin on pelannut.
   Itse siis asun Miamin lahella mutta toiden takia reissaan paljon.

  • ihan.ok.on

   Joo, kuten muutkin sanoi, niin ilmaisia löytyy kahviloista ja ostoskeskuksista, useimmista hotelleista. Eli mobiilidata vaan pois käytöstä niin ei tule mitään kuluja!

   Hauskaa, miten täällä ensimmäinen reaktio kysymyksiin on aina se, että "köyhät lähtevät taas matkalle". Miten se nyt liittyy mihinkään? Jos ilmaisia wifi-yhteyksiä löytyy joka paikasta, miksi ostaa maksullista? Jos kentällä on kallista ruokaa, miksei saisi tuoda jotain naposteltavaa itse mukana? Ei se tarkoita sitä, että rahat on loppu vaan että ne rahat haluaa käyttää järkevämmin ja niihin asioihin, joilla on itselle merkitystä.

  • usassamatkaillut

   hotelleissa lähes aika ilmainen melko hidas wifi, kauppakeskuksissa pitää rekisteröityä jonkin firman sivulle, sitten saa käyttöön

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   155
   2621
  2. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   82
   1899
  3. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1807
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   96
   1575
  5. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   101
   1511
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   9
   1364
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   66
   1198
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   12
   1074
  9. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   114
   1063
  10. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   45
   1034
  Aihe