Työsuojelu on olemassa- käyttäkää hyvät ihmiset

Totuusjavaintotuus

Muistakaa te , jotka vielä saatte olla tai "joudutte" olemaan työelämässä:
Ottakaa ristiriita- tai muussa vaikeassa tilanteessa aikanaan yhteyttä auttavaan tahoon.!Sen takiahan esim. kalliita jäsenmaksuja maksetaan ammattiliitolle, että saisi myös vastinetta.

OLin itse työpaikassa, jossa yksi henkilö kontrolloi muiden tekemisiä, vahti ja kyttäsi suorastaan, mutta ei esim. huomannut työpaikkakiusaamista, joka oli pahimmanlaatuista henkistä väkivaltaa. >Jäin asian kanssa täysin yksin, tietenkin tyhmyyttäni, ja eihän siinä käynyt kummoisesti.

Nyt olen masennuksen jälkeen vähitellen pääsemässä jaloilleni, mutta työtä ei vain lähes 58 -vuotiaalle löydy. Huvittuneenakin olen jo nyt jaksanut seurata hallituksen vehtaamista, vatulointia ja iterointia.

Kaikesta huolimatta, kenties saamme elää. Hyvää loppukesää lukijoille!

10

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkimer

      Työsuojelun nimellä tapahtuva loisiminen joutaisi lopettaa.Kallista ajanhukkaa, joka nakertaa kilpailukykyämme. Nykyisessä työpaikassani se on viety huippuunsa, eipä siellä mitään tehdäkkään.

      • Kiusallista

        Tuskinpa sanoisit noin, jos joutuisit itse vainotuksi....

        Kannattaa myös muistaa, että se pahin selkäänpuukottaja voi olla henkilö, johon olet luottanut kuin kiveen. Hän voi olla psykopaatti tai narsisti, tai muu persoonallisuushäiriöinen. Hän kyselee mielipiteitäsi ja sitten alkaakin tapahtua outoja. Sinä olet se kaiken pahan alku ja juuri ja yleensä änkyrä työpaikan ilmapiirin pilaaja! Kokemusta on, huonoa!
        Yleensä miehet ovat reilumpia työkavereina, mutta nähty on myös sellainen kaksilahkeinen, joka voisi kulkea hamonen päällään. :-(

        Mutta eipähän tämä asia tule tällä palstalla ratkaistuksi.

        Kainuulainen on katkera, kyyninen, kateellinen ja oman edun tavoittelija.


    • Vakuutus_ei_maksa

      Työsuojelulla ei oo mitään virkaa, jos työnantajalla ei ole munaa vaatia kaikkia työntekijöitään niitä sääntöjä tasapuolisesti noudattamaan.

      • etkösaaselvää

        Asia on näinkin.
        Valitettavasti on vielä työnantajia, jotka laiminlyövät velvoitteitaan jatkuvasti.

        Työturvallisuus on myös yksi ja erittäin tärkeä osa työsuojelua. Onpa jopa työntekijäpuolellakin näitä besserwissereitä, jotka tahallaan uhmaavat työturvallisuusmääräyksiä.

        Ja kun asiat alkavat sassaroida niinsanotusti henkilökemiatasolla, niin siinä se on soppa valmiina.


    • työtönperse

      jokainen työntekijä on huora työn antajalle joten siitä lähdetään koko asiaa purkamaan ja jos mielii työpaikkansa pitää niin aika hiljaista poikaa saa olla nykyään.!

      • nepotismiapahimmillaan

        Sais tuo hallitus nyt sitten tehdä niitä uusia työpaikkoja ja jostakin niitä työpaikkoja esiin taikoa.

        Sais nuo pomonkin sukulaiset omilta aloiltaan töitä. Jos enään sopeutuvat vieraan palvelukseen. Niitä rupesi siihen lappamaan, kun alako huonot ajat eivätkä saaneet mistään töitä

        Niillä on etusija tulla töihin vaikka ei olisi alalle koulutstakaan.


      • Ohivalinta

        Sepä se, nähty on tämäkin homma!

        Ja vaikka paikka olisi julkisessa haussa, niin tehtäväänhän ei valita parasta tai kokeneinta koulutuksen ja työkokemuksen mukaan , vaan sopivan tason pomoa miellyttävä! Ainakin julkisen puolen työpaikoissa. Siellä kun on entisillä esimiehilläkin vara valita ja vaikuttaa lopulliseen valintaan. Että kaverille kans.... Ja jotkut työntekijät kuulemma voivat kunnan/kaupungin/valtion tehtävissä valita, että kenen kanssa tekevät työtä. Ja isoin pomo tämän siunaa!


    • Kyllästynytt

      Työpaikalla voi itse lähin "esimies" olla pahin sopan hämmentäjä. Ei ouutu riitatilanteisiin, päinvastoin. Puhuu toisista työntekijöistä pahaa muille työntekijöille. Antaa työporukan riitaantua kaikessa rauhassa. Hoitoalalla kaikista pahinta. Pääasia että hoitopaikan ja lähimmän esimiehen kuva ulkopuolisille on hyvä. Kyllä ulkopuolisetkin ajan saatossa huomaa kun työntekijät alkaa vaihtua tiuhaan. Valitettavasti parhaimmat hoitajat on sorsittavana/he vaihtavat työpaikan.

      • Ohivalinta

        Just nämä "ns. esimiehet", välitason pikkupomot, ne ovat kaiken pahan alku! He nimenomaan ovat aina tutkimassa muiden työnsatoa ja jälkeä, mutta omat nurkat on paskassa.

        Muita ollaan kyllä ohjailemassa ja kouluttamassa, mutta todellisuudessa eivät tiedä käytännnön työstä yhtään mitään. He eivät näe, että mitä ympärillä OIKEASTI TAPAHTUU! Eivät uskalla puuttua kiusaamiseen, eivätkä edes huomaa sitä, vaikka se on todellista ja arkipäivää. He kuvittelevat olevansa parempia työntekijöitä, kun eivät pidä taukoa ja näyttäydy rahvaan kahvipöydässä.

        Kun kaikki tosiaan NÄYTTÄÄ ulospäin hyvälle, niin silloin on kaikki okei.
        Esimiehen tehtävä olisi kuunnella ja ja keskustella, ja pystyä tekemään myös päätöksiä. Valitettavan usein koko homma epäonnistuu!
        Eivätkö nämä pikkupomot sitten saa tukea ja ohjausta omalta pomoltaan, vai onko koko uravalinta ollut väärä?


      • kyllässsstynyt

        Luulen että koko oravanpöyrän suurin esimies ei tiedä tämän välikäsi-pomon puuhista yhtään mitään, taikka tämä välikäsi kaunistelee kaiken "firmalle"---> kuhan tuottoa tulee niin kaikkihan on hyvin. Työpaikan paha olo ajaa hyvät työntekijät pois, heillä sentään on vielä sydän paikallaan ja järki päässä.
        Kirjoituksestasi melkein voisin epäillä että ollaan samassa työpaikassa työssä, mutta näin on monessa eri työyhteisössä, valitettavasti. jaksamisia sinulle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe