Seksuaalisuuntautuminen ei rajoitu vain kahteen

Toivottavastiauttoi

Maailmassa on olemassa satoja erilaisia seksuaalisuuksia, monet eivät tätä edes käsitä... Sillä me ajattelemme maailmaa homoina tai heteroina. Otathan huomioon että voi olla jopa useampaa erilaista seksuaalista suuntautumista kuin yhtä... Bi-seksuaalit ovat hyvä esimerkki tästä.

Seksuaalisuus ei aina rajoitu ihmisiin, se voi raijoittua vaikka autoihin, ötököihin, kipuun, puhuin, oven kahvoihin, vessoihin, mitä ikinä voit mielessäsi kuvitella... Yllättävää kuin se kuullostaakin olevan, niin moottoriajoneuvoseksuaalejakin on yllättävän paljon maailmassa.

Miten tuomita seksuaalinensuuntautuminen... Siihen on vain 2 sääntöä.

1. Jos seksuaalisuutesi ei ole haitaksi yhteiskunnalle/itsellesi, niin se on okei. Vaikka ihmiset voisivatkin pitää sitä iljettävänä.

2. Jos seksuaalisuutesi kohdistuu vaaraksi yhteiskunnalle/itsellesi, niin sinun pitää hakeutua hoitoon... Sillä hoitamattoma seksuaalisuutesi johtaa kamaliin tekoihin lopulta. Ihmisille annetaan ymmärys homoseksuaalisuuden takia, ettei seksuaalisuutta voi parantaa... Ja se on väärin, sillä se johtaa nämä vaarallisemmat seksuaalisuudet ahdinkoon (He eivät voi muuta kuin piiloutua, koska eivät kestä häpeää).

8

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvääonpaljon

      Aloittaja on oikeassa. Itse pidän miesten perseistä ja paskasta!!
      Nautin katsella miehiä paskalla ja halua n saada kuuman lastin suoraan keholleni tai kasvoille. !!

    • Hetelmä

      Ihan asiaa kyllä. Seksuaalisesti saa pitää mistä ikinä haluaa, kunhan siitä ei ole haittaa muille (tai itselleni). Kuuluisa esimerkki tästä lienee pedofilia. Ei ole väärin pitää lapsista seksuaalisesti tai vaikka runkkailla lapsille, kunhan kyseiset lapset eivät saa siitä tietää eikä heitä hyväksikäytä.

      Nekrofilian kohdalla sen sijaan pitänee jo miettiä. Ruumis ei voi suostumustaan antaa seksiin, joten kuolleille runkkailu lienee parempi vaihtoehto. Toisaalta jos kuollut henkilö on eläessään antanut suostumuksen, että hänen kuolleen ruumiinsa kanssa nussia saa, niin silloin se voisikin olla ihan ok...

      Monet luulevat zoofilian olevan väärin, koska eläin on ihmiseen verrattuna alemmassa asemassa esimerkiksi älyn takia, eikä siksi muka voisi ilmaista halukkuuttaan seksiin. Toisaalta eihän zoofiili välttämättä koskaan oikeasti eläimen kanssa paneskele. Ja vaikka paneskelisikin, voi eläin ihan hyvinkin olla suostuvainen, halukas tai tai vaikka aloitteenkin tehdä. Ihan vapaasti sitä elikoiden kanssa nussutella saa, kunhan ne vain ovat siihen halukkaita.

      Monia muitakin asioista on, joissa ei ole lainkaan yksiselitteistä, onko asia väärin. Mutta esimerkiksi raiskaus on aina raiskaus, eikä siitä pääse yli tai ympäri.

      Ei mulla muuta...

    • niin, lopputulos; kaikkihan on laillista kunhan ei satuta toista jollei sitä itse halua.

    • petoviilis

      Minä huomasin jo nuorena miten pronolehtien naiset eivät niin innosta kuten vaatekuvastojen pikkutyttökuvat. Nykyään on youtube täynnä pikkutyttöjen missikisoja ja tanssivideoita joista saa irti kaiken ilon. Ei tarvii mitään lappaa ollenkaan. Tarviiko minun siis mennä mihinkään hoitoon ollenkaan kun ne videot ei provosoi minua ryhtymään tekoihin.

    • rud8i6rud

      Onhan maailma täynnä mitä erilaisempia suuntautumisia ja asioita. Mietin vaan sellaista pointtia kun maailmaa katsotaan paljon avarakatseimmin ja suvaitsemammin niin voiko vaikka pedofiliaan suhtautua pelkästään suuntautumisena edes normaalina? Tuntuu kyllä että se on seurausta traumasta enemmän jostain kun mitää sisäsyntyistä.Koska muutenhan pedofiilienkin pitäisi saada tulla kaapista ulos ja olla ylpeitä itsestään toteuttamatta kuitenkaan itseään.Jos pedofiili eläisi tasavertaisessa aikuisten välisessä parisuhteessa, hän eläisi aina kulissisuhteessa.

      • tutustukaaparemmin

        Pedofilia ei ole seksuaalinen suuntautuminen. Kannattaa tutustua ensin seksuaalisiin suuntautumiseen vaikka ihan lukemalla wikipediaa. Tietoa poikkeavuuksista ja kiihottumisen kohteista löytyy esim käyttämällä hakuterminä parafilia.


    • onkotodisteita

      Mitä tieteellisiä tutkimuksia näistä kaikista seksuaalisuuksista on? Homoseksuaalisuutta eläinkunnassa tietääkseni on tutkittu ja sitä ilmaantuukin eläimillä. Miten nämä muut seksuaalisuudet?

      Vai pitääkö tämä ottaa uskon asiana? ...vähän kuin jeesuksen vedenpäällä kävelyn joutuu vain uskomaan jos haluaa uskoa.

    • erilainennuori

      On varmasti välillä vaikeaa. Mutta älä sitten muuta näyttele

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe