Ihana pettäjä

kesämuistoja

Kesälomamme toinen viikko oli aluillaan, ja sitä viettämään avokkini ja minä olimme tulleet Hankoon leirintäalueelle. Olimme liikenteessä teltalla, ja mukana oli kaksi koiraa ja kaksi kissaa, jotka olivat kaikki naruihin kytkettyinä leirimme läheisissä puissa. Kissat ja koirat vetivät uteliaita silittäjiä paikalle, jopa ärsytykseksi asti. Sinä olit yksi juttelemaan tulleista.

Kyselit meiltä kissoista ja koirista niitä ja näitä, ja kertoilit omista kokemuksistasi. Ilmeisesti olit juttukaverin tarpeessa, sillä kerroit myös kausikortistasi leirintäalueelle, ja siitä kuinka asustelit alueen reunalla sijaitsevassa asuntovaunussasi yksin, miehesi ollessa ilmeisesti kotona.

Olin ollut lähdössä pyöräilemään, ja ylläni oli kireät pyöräilyhousut ja tekninen paita. Jäin kuuntelemaan jutusteluasi, tai oikeastaan enemmänkin katselemaan sinua kun juttelit avokkini kanssa. Olit nätti, ehkä melko tavallisella tavalla, ja arvioni mukaan melko samanikäinen kuin minäkin, kolmenkymmenen hujakoilla. Vartalosi oli mielestäni lähes ideaali, lantio selkeästi leveämpi kuin vyötärö, kapeahkot hartiat ja sopusointuisen kokoiset rinnat. Olit normaalin painon rajoissa, muttet missään tapauksessa liian laiha.

Huomasit, että katselin sinua, ja hymähdit. Olin huomannut, että katselit myös minua. Vaihdoit puheenaihetta, ja kerroit etteivät vaunussasi toimi etupään sisävalot. Kysyit, voisinko vilkaista niitä. Ja minä suostuin.

Vaunusi oli vanhahko, mutta siististi pidetty. Avasit oven, ja ohjasit minut sisään. Astuessani vaunuusi katselin ympärilleni ja huomasin, että vaunun etupään pöytä oli jätetty punkka-asentoon ja sen päällä oli petaamaton sänky. Valot paloivat sängyn vieressä lukulampussa. Hämmästyneenä kysyin, mikä valoissa on vialla. Et vastannut kysymykseeni, joten käännyin sinuun päin. Seisoit vielä oviaukossa ja katseesi oli kohdistunut takapuoleeni ja nyt etumukseeni. Katsettasi siirtämättä sanoit, että kireät pyöräilypöksyni ovat seksikkäintä mitä olet aikoihin nähnyt, ja saavat sinut kostumaan, eikä vaikutusta vähennä etumuksen kohouma.

Sanasi saivat tuon kohouman suurenemaan, ja minut punastumaan. Olin ihaillut vartaloasi ulkona aiemmin, mutten ollut ajatellut naimista. Nyt kun tarjous oli tehty, siitä olisi vaikea kieltäytyä. Senkö halusit minulle kertoa, kysyin. Nyökkäsit katsoen minua silmiin, ja kävelit luokseni tuhma ilme kasvoillasi. Sanoit, että olet ollut pitkään ilman, ja että haluaisit lainata minua hetkeksi. Silitit housujeni läpi kyrpääni sanoen sen tulevan todella tarpeeseen. Hymyilit viekkaasti, ja minä yritin peitellä säkenöintiä, jonka odottamaton kehu sai aikaan, eikä se tosiasia että vieras viehättävä nainen tarttuu etumukseeni kiinni vähentänyt tunnetta.

Jotten herättäisi epäluuloja sovimme, että palaisin omalle teltalleni, ja lähtisin pyöräretkelle kuten olin aikonutkin. Pyörälenkin sijasta tulisin takakautta vaunullesi, jossa kuluttaisimme keskenämme muutaman irstaan tunnin. Ennen kuin palasin teltalleni, jouduin odottamaan etumukseni laskeutumista – pyöräilyhousut eivät jätä mitään arvailujen varaan.

Kuten olimme sopineet, tulin vaunullesi. Seisoin vaunun oven ulkopuolella, ja vatsanpohjallani tuntui perhosia. Tilanne panetti minua mielettömästi ja kyrpäni seisoi valmiiksi täydessä mitassaan pyöräilyhousujen sisällä. Toivoin, ettei ketään ollut tuijottamassa, tai ainakin olisivat varmasti tienneet mitä minä olin saamassa. Avasin oven ja astuin sisään.

Istut valmiiksi petaamattoman sänkysi laidalla, vaatteesi epämääräisessä nipussa viereisellä penkillä. Ainoastaan stringisi olet säästänyt minulle. Kävelen välittömästi eteesi, ja polvistuin lattialle ollakseni kanssasi samalla korkeudella. Tartun käsilläni rintoihisi, hieron niitä hetken, ja sitten kumarrun suutelemaan nöpöttäviä nännejäsi. Huokaiset, ja siirrät kätesi housuilleni, ja hyväilet kyrpääni pöksyjeni läpi hetken, ja viet sitten kätesi housujen sisään, alkaen runkkaamaan esinahkaani edestakaisin. Kehut kyrpääni kovaksi ja suureksi, ja minä tunnen mielihyvää.

Himoni kasvaessa vaelsin huulillani ja kielelläni rinnoiltasi kaulallesi ja sieltä suullesi, jota suutelin ahnaasti. Huulesi olivat kosteat ja lämpimät, ja kielesi tuli minun kieltäni vasten. Pyörittelen kieltäsi yhä syvemmältä ja vien käsiäni selkääsi pitkin kohti pakaroitasi, joita puristelen ahnaasti.

Pääsi taipuu taaksepäin kun painan huuliani sinua vasten yhä ahnaammin. Sitten irrottaudun, menen kontilleni jalkojesi väliin, ja kehotan sinua asettumaan selällesi makaamaan. Nojaudut taakse makuuasentoon, ja minä tuon kasvoni haarojesi väliin. Huomaan, että stringisi pillun edessä oleva kankaanpala on jo aivan märkä, ja nuuhkaisen huumaavaa tuoksuasi. Alan nuolemaan pilluasi pöksyjesi lävitse. Huokailet ja vääntelehdit sängyllä kiihottuen lisää vieraan kielen kosketuksesta....

Lue koko tarina täältä:
http://seksitarinat.nettiporno.net/ihana-pettaja-nainen/

4

2636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • possumiess

      Tää oli tosi hyvä

    • kixit

      Mä en pahemmin kiksejä tästä tarinasta saanu

    • lastilasse

      Tälle lensi lastit

    • arvostankorkeelle

      Vieraissa käyvät naiset on just kiihottavia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2090
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1783
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      95
      1283
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe