Huono kokemus mökistä Saunaniemi, Sotkamo

MuoriMökillä

Vuokrasimme isolla porukalla viikonlopuksi mökin, jonka esittelytekstissä luvattiin mm. kaksi soutuvenettä, trampoliini, keinu ja nurmikenttä. Heti saapuessamme mökille huomasimme, että koko mökki oli huonosti siivottu. Soutuveneitä oli vain yksi ja sen pohjatappi vuoti. Trampoliinin matto oli kokonaan halki, vaikka vuokraaja etukäteen oli maininnut siinä olevan vain pienen reiän. Keinu oli niin helposti kaatuva, ettei siinä ala-asteikäinen keinunut turvallisesti. Saunankin jouduimme siivoamaan ennen käyttöä, sillä sen lattia oli niljakas ja lauteiden alla oli oluttölkkejä.
Tyrmistys oli siis melkoinen, kun mökkiviikonlopun jälkeen vihainen mökin vuokraaja yritti laskuttaa meiltä ylimääräistä vedoten mm. nurmikon kulumiseen.
Lisäksi, kun koetin asiallisesti selvittää tilannetta, sain vuokraajalta töykeää asiakaspalvelua ja jopa nimittelyä.
En toiste vuokraa kyseiseltä henkilöltä mökkiä. Vuosia olen mökkejä kiertänyt enkä vastaavaa ole nähnyt.

26

2040

  Vastaukset

  • Kestovalittajan tunnusmerkit täyttyy hyvin. Röyhkeää yrittäjän kusettamista. Olisit vaan pistänyt muorille henkilömäärän kusettamisesta isomman lisälaskun. Tämähän vastaa varastamista

  • Hyvä ja täyttä asiaa oleva kirjoitus mökin omistajalta. Olen vuokrannut kyseisen mökin useasti AINA JA JOKA KERTA on mökki ollut siistssä ja hyvässä kunnossa uudelle vuokralaiselle. Omistaja kehittänyt sekä panostanut mökkiä vuokraajan viihtyvyyteen säännöllisesti. Esim : uusinut nurmikkoa sekä siistinyt ja uudistanut mökin ympäristöä kovalla työllä eikä kylpypaljukaan ole vanha. Olen nauttinut lomailusta kyseisellä mökillä ja sen luonnon läheisestä ympäristöstä sekä rauhasta aina ensinmäisestä kerasta lähtien. Tulen vuokraamaan kyseistä mökkiä jatkossakin jos vain sattuu olemaan vapaana oikeana ajankohtana minun aikatauluuni. Voi suositella muillekkin. Hyvää kesän jatkoa.

  • Kyllä tulee mieleen noita juttuja lukiessa että eiköhän tuonkin seurueen aikuisten silmät ole nähneet paremmin tilanteen ja ovat oikeassa. Kyllä se mökkien huolehtiminen on rankkaa hommaa kun siihen saa siivoukseen ja muuhunkin huoltoon panostaa toden teolla. Ja jos joku voi seurueesta tehdä omia paljun vuokrauksia niin kyllä sillon kaikilla pitäis olla sama oikeus, vierailioitahan ne muut sit on. Huonokin palaute pitää ottaa kohteliaasti vastaan ja panostaa epäkohtiin.

   • Mitä yrität sanoa tällä kun ei ummarra? Sekasinhan tuo vuokraaja on kun täällä huutaa julkisesti. Taitaa olla kateellinen


  • Tota juttua lukiessa tulee mieleen että eihän vuokraaja ole osallinen juttuun vaan joku joka on ollut seurueessa. Taitaa olla joku mökin opmistajan tuttu joka latoo noita kannustus huutoja sellaistakin on tullut esiin ,viittaa kovasti siihen.

  • Meillä on ollut joka kesä vuokramökki käytössämme vähintään kuudelle aikuiselle ympäri Suomea jo 40 vuoden ajan. Koskaan ei ole ollut mitään valittamista. Aina olemme olleet tyytyväisiä. Jopas meille on sattunut hyviä mökkien vuokraajia! :)

   • Vuokraamme ainakin kaksi kertaa vuodessa mökin viikoksi kerrallaan.Ei tulisi mieleenkään ylittää yöpyjien määrää siitä mitä on sovittu vuokraajan kanssa. Pidämme mökkiä niin kuin omaamme. Muutaman kerran on mökin puhtaudessa ollut puutteita, mutta siitä olemme informoineet mökin omistajaa. Miten tämä ap voi tuoda tuollaisen määrän yöpyjiä ja vielä mustamaalata omistajaa, Saisi hävetä. Vuokranantajat nimi muistiin:Aila Laatikainen, hänelle ei minkäänlaista mökkiä vuokralle.


  • Kaikenlaista valittajaa se leipä elättää. Miten tuo aila kehtaa valittaa?

  • Kolikossa on aina kaksi puolta. Laakkosen muori täyttää kestovalittajan tunnusmerkit.
   Kuvitellaan että vuokralainen saa särkeä ja hajottaa mielin määrin vaikka on vastuussa vuokraamastaan kohteesta. Normaali kuluminen lyhytaikaisessa vuokrauksessa (esim viikonloppu) koskee vain lautasen rikkoontumista tms. pientä vahinkoa. Ei siinä ajassa saa muuta särkyä.

  • Turhaa tämmöisiä on ruotia täällä. Jos on kerta mökillä vain vieraana eikä edes vuokraajana kuten jutussa kerrottiin niin on kunnianloukkaus täällä kirjoitella perättömiä väitteitä. Laittakaa Ailan nimi mieleen niin ei tarvi vuokrata mökkiä märisijälle.

  • Aila Aila, voi Aila.

  • Mökkeiliä minäkin. Olemme olleet isolla porukalla mökeillä ympäri suomea ja aina on saatu olla omissa asuntoautoissa, asuntovaunuissa ja teltoissa samalla tontilla. Mökin sisällä on ollut sallittu määrä ja loput omissa koloissaan. Koskaan ei ole meille valitettu porukan koosta eikä mistään jätteistä tai muusta sellaisesta. Minusta on turha leimata ketään kestovalittajasta jos ei tunne henkilöä onko tapaus kertaluontoinen vai jatkuvaa. Toisille on naarmu liikaa ja toisille taas maalaisjärki sanoo paljon. Aina on muistettava kultainen keskitie ja se että vain kohteen vuokraaja saa ottaa lisää palveluja jos niitä on tarjolla ei porukasta kuka vaan. Siinä saa jokainen sulatella osuuttaan. Mökki mullakin on mutta silti on mukava mökkeillä muualla.

   • Ailako on nyt lakitieteilijäkin?


   • Lakit.edettä nimimerkillä. Kerroppa muutama tuollainen vuokramökki johon saa tulla porukkaa teltoilla ja vaunuilla mökin tontille. Sallittu määrä vielä mökissä. Meitäkin on iso porukka aina liikenteessä, mutta emme ole vielä löytäneet tuollaisia mökkejä johon saisi osan porukkaa vaunuihin ja telttoihin. Olemme yleensä ottaneet pari-kolme mökkiä vierekkäin samalta vuokraajalta ja sehän tulee aika kalliiksi.Nyt heinäkuussa olisi ensimmäinen reissu tulossa, eli mökkejä kehiin.


   • Siis vuokrataan 8 hengen mökki, ja pihalle tuodaan lisäksi telttoja ja vaunuja, kyllä ne on veloitetaan erikseen jos niitä ylipäätään saa tuoda. Pikkasen kulut nousee, mutta tää on tätä päivää. Valitettavasti.


  • Utajärvellä ja Hossassa on ainakin saanut tuoda omaa kalustoa yöpyjille. En tieda onko siellä muutettu systeemiä mutta ainakin viimeksi kun ollaan oltu niin ei mitään lisämaksua eikä ongelmaa. HUOMIO! Tällä palstalla on lukemani perusteella aina asialla Aila mutta kaipa se tuottaa jollekkin hyvää mieltä vaikka minä en olekkaan aina ollut asialla. Mukava saada julkisuutta, kiitos siitä.

   • Jos lukee jutun alun niin ei voi kuin ihmetellä. 60 ihmistä samalla mökillä??!! Ei kait mulla ole edes niin montaa sukulaista. Eli kyseessä ei ole mikään teltta tai kaksi pihalla jos siellä meinataan 40 ihmistä majoittaa. Ei olisi missään luvallista tuoda neljäkymmentä kuokkavierasta mukanaan.


  • Tuo mökin vuokraaja on rikkonut mökin vuokraussääntöjä. Esim. pelastussuunnitelma tehdään vuokramökissä sovitulle henkilömäärälle. Siinä huomioidaan turvallinen poistuminen rakennuksesta, esteettömät pelastustiet viranomaisille jne.

   Sama asia jos vuokraa hotellihuoneen ja tuo koko suvun pihalle asumaan. Miten tuo aloittaja kehtaa valittaa täällä??

  • Koko ketjun lukeneena ei voi kuin ihmetellä miten joku kehtaa tehdä tuollaisen aloituksen, kun itsellä ei ole puhtaat jauhot pussissa. Tuhoa on tehty ja luvattomasti käytetty kylpytynnyriä ja paikalla ollut ylimääräistä porukkaa jne. Ja sitten vielä yritetään mustamaalata mökin omistaja nettikirjoittelulla. Huh huh.

  • Jos Aila änkeää nyt Porissa asuntovaunuun, siellä on varmasti 20 nukkumakaveria ja tiivis tunnelma? Kenelle tästä voisi valittaa?

  • Mökin omistaja voisi laittaa oman nimensä, jos kerran laittaa toisen osapuolen nimen.

   • Molemmissa mökin omistajan vastauksissa oli nimi Tommi Arffman Oulu


  • Taitaa olla vuokralainen voimakkaasti L-positiivinen kun on noin paljon sukulaisia

  • Luin ensi kertaa tämän mökki sotkun. Siinä sivuutetaan kysymyksiä eli ei suoraa vastausta ainakaan minä osaa tulkita. MIKSI PALJUN SAI VUOKRATA MUU KUN MÖKIN VUOKRAAJA. MIKSI OMISTAJA EI PITÄNYT HUOLTA SIITÄ ETTÄ VENEET YMS. OLIS OLLUT KUNNOSSA. JOS KYSYTÄÄN LUPAA TUODA VAUNU TAI TELTTA NIIN MIKSI VUOKRANANTAJA EI KYSY SIINÄ VAIHEESSA MONTAKO HENKILÖÄ TULEE PAIKALLE. ( kuten osa on saanut majoittua omiin kömmiinsä suuremmalla porukalla ilman lisämaksua, ei aina tule mieleen edes kysellä asiaa.) Minusta nämä jutut Ailaa vastaan on muunnellettua tarinaa. MÖKIN OMISTAJANKIN KÄYTÖS KUMMASTUTTAA KUN EI ASIAA VOINUT ASIALLISESTI SOPIA VAAN KÄYTTÄYTYI ASIATTOPMASTI PUHELIMESSA. YKSI VUOKRASI MÖKIN , TOINEN PALJUN, AILA KUULU SAMAAN SEURUEESEEN MUTTA VARMAAN JONAIN ERIARVOISENA KUN PALJUN VUOKRAAJA. MIKSI AILAA ALETTIIN HERJAAMAAN SUURESTA SUVUSTA TAI JOKSIKIN KESTOVALITTAJAKSI JOS HÄNTÄ EI TUNNE TODELLISUUDESSA. SINÄ JOKA PAINOTAT L-Posivisuudesta TAIDAT OLLA SUVAITSEMATON MUITA KUN OMAA KANTAASI KOHTAAN. ERILAISUUS ON RIKKAUS OLKOON KYSE USKOSTA, RODUSTA TAI SUKUPUOLESTA RIIPPUMATTA.

   • Äiti, lopeta tuo caps lock pohjassa kirjoittelu. Asia on loppuun käsitelty, jooko?


  • Kyllä lessu on lessu vaikka voissa paistaisi

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   329
   7085
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   743
  3. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   617
  4. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   93
   613