Peniksessä kirvelyä, kuumotusta, vuotoa

Tokkopa

Laitan myös tänne kun epähuomiossa laitoin ensimmäisen yleiseen terveyteen.

Kysytäänpä tätä täältä jos sattuisi tulemaan vaikka asioista enemmän tietäviä paikalle jotka osaisivat antaa ongelmaani uusia näkökulmia. Epätietoisuus vaivaa rankasti.

Aloitetaanpa siis. Juhannus sattui olemaan hieman villihkö ja tuli täysin omien tapojeni vastaisesti harrastettettua seksiä ilman ehkäisyä.

Oireet siis alkoivat kutakuinkin yhdessä yössä ja noin viikon tai 3pv päästä seksikontaktista ottaen huomioon kerran (oli 2 kertaa) Oireet olivat kuumotuksen tunne peniksessä, tarkemmin ehkä peniksen päässä ja virtsaputken alussa. Virtsatessa kirveli suhteellisen pahasti ja sen jälkeen vielä pitkään. Myöskin ehkä hieman harmahtavaa nestettä tuli peniksestä sitä puristaessa.

Nettiä lukiessani päädyin oikeastaan kolmeen vaihtoehtoon, virtsaputkentulehdus, klamydia tai tippuri. Näiden kaikkien oireet tuntuivat täsmäävän. 4pv join karpalomehua ja söin C-vitamiinia sen varalta että itsestään pois lähtevä tulehdus olisi kyseessä. Oireet tosiaan alkoivatkin helpottamaan ja kirvely esimerkiksi virtsatessa pitkälti hävisi. Silti peniksen pään kuumotuksen tunne jäi ja nestettä edelleen tuli joskin ei niin paljoa.

Kävin yksityisellä testeissä joissa kokeet tulehdukseen, klamydiaan ja tippuriin. Parin päivän päästä vastaukset ja kaikki negatiivisia. Ei mitään tulehdusarvojakaan.

Olin pettynyt koska odotin asioiden loksahtavan paikoilleen. Odottelin taas viikon jonka jälkeen epätietoisuus ajoi minut soittamaan terveyskeskukseen. Aika heti laboratorioon jossa sama ruljanssi uudelleen. Klamydia, Tippuri sekä tulehdusarvot virtsasta.

Heti samana päivä terveyskeskuksesta soittoa että alustavassa virtsakokeessa jokin tulehdusarvo aivan pienesti koholla ja menee jatkoviljelyyn. Saattaisi siis olla tulehdus. Seuraavana päivänä kuitenkin uusi soitto ja jatkoviljely täysin negatiivinen.

Nyt siis odottelen vielä vastauksia tuosta toisesta klamydia/tippurista mutta kun ne jo kerran olivat negatiivisia niin vaikea uskoa niihinkään. Myöskin seksikumppani odottelee tuloksia nyt samasta testistä.

Tapahtumasta tosiaan alkaa olemaan yli 3 viikkoa ja oireet ovat pieniä mutta silti ne vielä ovat. Eli tunnen ikäänkuin terskaa tai virtsaputkea, vaikea kuvailla mutta kuin olisi pieni polttelu tai kuumotus jommassa kummassa. Vieläkin nestettä tulee vaihtelevin ajoin jos oikein puristaa.

Terska näyttää normaalilta, tosin en ole aivan varma onko terskanpää normaalista hieman kuivemman näköinen, eli ryppysempi kuin normaalisti. En voi kuitenkaan olla varma kun näin läpikotaisin ja tarkalla silmällä en ole ikinä montaa päivää putkeen penistäni tuijotellut.

Nyt epätietoisuudessa sitten oikein kaivamalla olen löytänyt että vielä tietysti mahdollisuutena on esim hiivatulehdus tai Mycoplasma genitalium. Ensimmäisen oireita ei vain siinä mielessä ole ettei mitään valkoista ilmaannu esinahan alle mutta hiivatulehduksenkin oireita on toki kirvely virtsatessa sekä nesteen valuminen peniksestä. Mycoplasma taas taitaa olla todella paljon harvinaisempi eikä sitä niinkään testata edes van määrätään mieluummin sitten antibioottihoito vain suoraan.

Yksityisellä minulle siis jo määrättiin antibioottia 4 pillerin annos, eli suoraan Klamydiaan vaikka se ei näkynyt testeissä. Sama antibiootti tappaisi myös Mycoplasman. En ole kuitenkaan antibioottia syönyt koska jos se auttaa, en saa tietää mikä minua lopulta vaivasi ja minua ja seksikumppania asia jää täten vaivaamaan. Pidän tätä viimeisenä oljenkortena.

Tuleeko vastaavanlaisia tapauksia mieleen tai osaako joku antaa uusia näkökulmia tähän. Mitään sukupuolitautia tai oireilua edes hiivatulehduksesta minulla ei ole ennen ollut. Oraaliseksiä olen toki harrastanut ennenkin tapausta ilman ehkäisyä mutta en oikein usko että jokin vanha tapaus puhkeaisi yhtäkkiä kun ekaa kertaa harrastankin yhdystää ilman ehkäisyä. Sanottakoon vielä että seksikumppanilla ei minkäänlaista oireilua.

Toivottavasti joku jaksaa lukea ja vastata. Olisin todella kiitollinen. Voin myös kertoa lisää jos jotain jäi mainitsematta.

25

21613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • esfrtghy

      Oliskohan vaan luulotauti. Se antibiootti muuten on ihan helkkarin raju kuuri, itse sain klamydiaan ja sain kiemurrella lattialla koko yön....

    • Tokkopa

      Luulotautia se ei ole koska aluksi oireet olivat sen verran kovat.

      Tosiaan testien tulokset tulivat. Ei Klamydiaa. Naikkonen testattu, HIV, Klamydia , Tippuri. Kaikki negatiivisia. Ne voidaan siis jo varmuudella pois sulkea.

      Vieläkin tunnen välillä virtsaputkeni selvästi ja tuntuu kuin tällöin tuntisin myös jalkapohjissa pientä kuumotuksen tunnetta. Orgasmi tuntuu myös olevan kaukana siitä mitä oli ennen. Tuntuu että yhtäkkiä vain laukeaa eikä tunnu juuri miltään.

      Noh lääkärin soittoaikaa ensiviikolla. Vastaanottoa vasta 2vk päästä jonojen vuoksi.

      On tämä kyllä ärsyttävää

      • eewrtyuio

        Eturauhasvaiva. Tuohon ei auta kuin sopeutuminen...... valitettavasti.


      • Tokkopa
        eewrtyuio kirjoitti:

        Eturauhasvaiva. Tuohon ei auta kuin sopeutuminen...... valitettavasti.

        Eikö kuitenkin ole suhteellisen outoa että ilman ehkäisiä harrastetusta seksistä tulisi eturauhasvaiva?


      • qwearstdyuio
        Tokkopa kirjoitti:

        Eikö kuitenkin ole suhteellisen outoa että ilman ehkäisiä harrastetusta seksistä tulisi eturauhasvaiva?

        No ei. Sieltä on voinut luikerrella jonkunlainen "värkkipöpö" (niitä on muitakin kuin sukupuolitauteja), joka on sitten saanut eturauhasen oikuttelemaan... loppuiän riesa. Googlettelepa aihetta, niin ehkä hoksaat itsekin.


      • jari12345678

        Onko selvinnyt mitä oli oikeasti ja kauanko oireet kesti?


    • Myhammer

      Hei Tokkopa. Selvisikö tämä koskaan? Mikä oli lopullinen diagnoosi. Omat oireet täsmäävät nyt vähän liiankin hyvin. Jalkapohjia myöten.

    • Rahis

      Kiinnostaa myös kuulla löytyikö ratkaisu, sama vika rahikaisella ja testit negatiivisia

    • Vitttu

      Mulla sama setti, suuseksistä ilman kumia sain. Kävin noi samat vaihtoehdot läpi ja terkkarissa kävin klamydia ja tippuri testit negatiiviset. Kävin toisen kerran ja puikkoa virtsaputkeen. Tulokset tuli ja joku nevahööd bakteeri sieltä löyty. Siihen viikon antibiootit, eikä lähtenyt ainekaan vielä, eli uutta yritystä..

      • affsgrvhr

        Juu itellä sama, suuseksistä ilman kumia! Aluksi oli kova kutina, sitten kutina rauhoittui ja alkoi tulla harmaata nestettä ja nytten lisäksi kova kirvely/kutina terskassa.


      • sdfgihdfgs
        affsgrvhr kirjoitti:

        Juu itellä sama, suuseksistä ilman kumia! Aluksi oli kova kutina, sitten kutina rauhoittui ja alkoi tulla harmaata nestettä ja nytten lisäksi kova kirvely/kutina terskassa.

        Klamydia tarttuu myös nieluun ja sen voi saada sieltä suuhoidon yhteydessä, eli testeihin mars. Nämäkin asiat on kerrottu koulun sukupuoli/seksuaalikasvatu/valistustunneilla, ei olis kannattanu lintsata.


    • Joonas83

      Moikka. Samoja oireita ollut nyt puoli vuotta ja muut testit nega paitsi herpestä ei ole otettu. Joten onko muut testanneet ton herpeksen vaikka siinähän oireiden kesto pitäisi olla aika lyhyt.

      • aerdtfjhgfdsasd

        Herpestä ei voi testata kuin tuoreista rakkuloista. Rakkulavaiheessa sitä ei tarvitse edes testata, koska sen tunnistaa muutenkin. Testaaminen ei ole tarpeen myöskään siksi, ettei siihen ole olemassa mitään parantavaa hoitoa. Oireita voi lievittää vaikkapa Zovirax -voiteella, jos ja kun se aktivoituu ja rakkuloita ilmestyy.


      • Mcblyat

        Joo elu mulla sama vaiva ollu jo yli kk
        Vedin tyttökaverii peppuun ja alko samat oireet tytöllä ei oo mitään

        Mulle heitettiin klamydia lääkitys ilman mitään testejä
        Sit takasin ja todettiin että ei oo sukupuolitautia

        Seuraavalääkäri anta jotain silmävoidetta terskaan ja se omasta mielestä lievitti kipuja vähän mutta vuotoo tulee vieläkin ja se on sellasta sitkeetä vähän spermamaista

        Joku bakteeri se on vittu kun pitää aina mennä uudestaan päivystykseen ja aina vaan klamydia kokeisiin pistää

        Yksityiselle oon menossa ihan kohta

        Tää vaiva alkaa syömään mua sisältä päin ei oo ollu suhteita sen jälkeen tyttis jätti mut ja elämä vituttaa

        Jos tiiätte mikä tää on nii kertokaaa


      • Jari12345moi

        En tiedä mitä on mutta mulla samaa juttua. Testit nega.... Kertokaa te joilla aikaa kulunut enemmän että onko jotain selvinnyt.


    • Isokoo

      Itellä oli ihan samat oireet. Kävin kusitestissä ja kaikki oli negatiivisia. Sitte kävin antaa näytteen tosta eritteestä ja selvisi että on Haemophilus influenzae.
      "Haemophilus influenzae on eräs nenänielun normaalikasvustoon kuuluva bakteeri, joka voi aiheuttaa mm. ylähengitysteiden tulehduksia, välikorvatulehdusta ja sidekalvotulehdusta."
      Tyttöystävällä oli tohon aikaan flunssa ja korvatulehdus päällä😁🤭

      • Anonyymi

        Ajan kanssa ohi vai?


    • Anonyymi

      Kannattaako ihan totta toisten perseitä,imeskellä ja leipoa? Eikö voisi vähän hillitä itseään aikuiset ihmiset. Herpekseen ym. Ikuiset riesat niistä saa.

    • Anonyymi

      Tähän ei ilmeisesti saada selvyyttä että mikä miestä vaivasi? Tai vaivaako edelleen?

    • Anonyymi

      Itsellä nyt samaa ollut pari vuotta testejä otettu ja ei vastausta

    • Anonyymi

      Mulla on samoja ongelmia nyt ja ollut aiemmin noin 10 v sitten. Silloin se johtui eturauhastulehduksesta. Useamman viikon kesti sitä tympeää hepin pään kirvelyä ja kipua joka sitten hiljalleen meni ohi. Lääkärissä kävin ja klamydia-testi tehtiin joka oli negatiivinen. Särkylääkettä ja poreallaskylpyä nyt pidän hoitona. Jos ei helpota niin pakko mennä sitten taas varmaan testiin.

    • Anonyymi

      Hei nyt on oireet samat. Onko tämä selvinnyt kellekkään?

      • Anonyymi

        Tuo eturauhasvaiva on melko moninainen eli se voi laukaista päälle silloin kun mälli lähtee tykistä liikakasvu aiheuttaa kutinaa kirvelyä ym. tykissä


    • Anonyymi

      Erilaisia sukupuolitauteja on liikkeellä ja erityisesti vieraissa ihmisissä, jotka suostuvat seksiin ilman kondomia.
      Matkustelun ja maahanmuuton lisääntyessä myös Suomeen on tullut mm. ihon läpi kulkevia loisia, joita löytyy jo Välimerenmaan rantakiviltä tai Aasian maaperässä. Jotkut niistä saattavat tarttua myös intiimissä kanssakäymisessä.
      Oman terveyden kannalta seksisuhteet tuntemattomien kanssa kannattaisi unohtaa.

    • Anonyymi

      Hei, selvisikö tästä mitään ap? Itsellä ollu samat oireet nyt 3 viikkoa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe