haluan keijuksi

eve-emilia

Moi! Oon 13.v tyttö. Onko mahdollista muuttua keijuksi? Haluaisin olla kuten winx. Uskon taikuuteen.

15

416

Vastaukset

 • Eve-emilia muutut keijuksi niin että googletat miten tulla keijuksi vastaukse.fi siellä on ohjeet ikäväkyllä loitsu englanniksi se tulee sanoa ääneen ja loitsu pitää tehdä salaa kenenkään tietämättä loitsu menee näin tarvikkeet vettä jauhoja sokeria kuppi hiekkaa pieni kivi pieni pala paperia 1 laita vesi mukiin 2 laita jauhot ja sokeri sekoita käsin 3 pieni pala paperia ja sen päälle pieni kivi ja hiekkaa 4 laita paperi kiinni ettei näy 5 hio käsissi paperia jonka sisällä on kivi ja hiekkaa. 6 upota varovasti kupiin paperi 7 sano taikasana iam best (valitsese siipiesi väri ja voimansiirto maksimissaan 3 erikois voimaa) i am FAYRY 8 pidä purkkia 5 päivää ja 5 yötä. Suluissa olevaa osaa ei poisteta vaan valitset niihin siipiesi värin ja voimansiirto englanniksi. 9 loitsu toimii et muutu heti keijuksi muutut keijuksi viikossa huom ssaat siipesi piilotettua jpos sanot wow ja kun haluat siipesi taas esiinniin sano taas wow. Olen tyytyväinen serkkuuni joka kertoi tämän olen itse kokeillut loitsuja ja se muutti minut silleen. Että sain ssateenkaaren väriset siivet itselleni ja aina kun kastut minullebä kasvaa pyrstö jalkojen tilalle ja saan siipeni esiiin ja piiloon sanomalla wow voin lentää siivillä korkealle ja olla veden alla ikuisuuksia ja siipeni ovatbselässäni ne lähtevät multa Keski selästä. Uin pyrstöni ja siipienikaan veden alla pystyn jopa sukeltamaan yli 100000 merin päähän. Jossa valtakuntasi on.

  • Kiitos! Aijjon koittaa joskus kun on hyvä hetki


  • Toivottavasti tämä toimii :D


  • Must tuntuu että se toimi tai jotain kun tuntuu niin oudolta😅😅


  • Okei ei se toiminu😅


 • Olen keiju. 🦄 👻

  • Oletko?


 • Minä olen pohjoisten erämaiden läski keiju!

 • et voi muuttua.nyt juuri olet astumassa todellisuuteen.ja se ei aina ole mukavaa.mut ole se mikä olet.olet ihan hyvä tyyppi.tsemppiä

 • Hei! Olen 16 vuotias tyttö. Olen keiju, ja ohjaan tulta. Hyvä että uskot taikuuteen, muuten seuraava ohje miten päästä keijuksi ei toimi. Itse olen ollut koko elämäni ajan keiju mutta huomasin sen vasta 15 vuotiaana. Kaverini teki tämän ohjeen ja muuttui, hän hallitsee vettä
  1. Sulje verhot, ja muut valon lähteet
  2. Tee suolalla leivinpaperin päälle risti
  3. Mene polvilteen maahan, muista et saa ajatella mitään muuta kuin keijuksi muuttumista!
  4. Lausu kaksi kertaa "Minä uskon keijuihin"
  5. Valitse voimasi, siipienvärisi.
  6. Odota viisi minuuttia, ja sulje silmäsi. Seuraavana päivänä sinulla om voimat

 • keijut panee 45 vuotiaita miehiä

  • nii


 • Olen keiju mutta en voi paljastaa henkilöllisyyttäni.. se ei olisi kenellekkään hyväksi. Pienet lapset luulee että on keijuja ja.. niin.. olisi kyllä mahdollista että muuttaisin sut mutta.. minun täytyy pysyä salassa! Ainoat mitä voin kertoa on että keijuksi tuleminen ei ole mahdollista noin vain! Itse tarvitsin monta nolausta, uhrausta, kokemusta ja uskoa! Lisäksi ne täytyy tehdä useasti ja hyvin! Et välttämättä saisi vaikka olisitkin keiju.. niin.. se mitä et saisi VÄLTTÄMÄTTÄ on.. kaikki mitä pyysit. Voit olla keiju ja mennä keijumaassa (ei enempää spoilauksia keijumaasta) mutta et välttämättä saa jokaista bakteeria mitä pyydät! Jos olet varma päätöksestä sinun tulee oikeasti uskoa ja miettiä! Toki tää on ihanaa ja kaikkien unelma.. mutta huomioi huonot puolet.. joita et saa tietää.....

 • Ja jos pyydät henkilöllisyyttäni.. niin..
  En ole valmis siihen.. harkinnassa on mutta nykyinen elämä on kivaa.

 • Vaikka kukaan ei tiedä keijumaasta.. eikä miltä se näyttää.. silti.. varmaan haluaisit sinne? On 2 vaihtoehtoa!
  Kaikista helpoin keino on.. OLLA KEIJU! Pääset milloin vain keijumaahan ja siihen on kolme timanttia jotka täytyy muistaa.. ja ne helpottavat hilkutisti tavoitettasi..
  1. Kärsivällisyys. Sinulla voi mennä kauan saada tavoitteesi.
  2. Usko.. älä lopeta uskomista!
  3. Mielikuvitus. Voit kuvitella tavaroita taikaesineiksi tai kuvitella miltä näyttäisit keijuna! (Mä lupaan.. kauniilta!)
  Toinen vaihtoehto on vaikeampi.. sinun täytyy yrittää päästä sinne. Sinne pääsemiseen tarvitset edellämainittuja timantteja! Voit myös kuvitella paikkoja jossa voisi olla portti sinne!
  Mutta mistä tiedät oletko tulossa keijuksi?!
  Noh.. Unet auttavat tosi paljon selvittämään sitä! Jos näet unta jossa lentelet ja kun heräät sanot mielessäsi "Olipas ihana uni" voit todeta että olet lähellä.. vaikka et muistaisi miltä näytit unessa ja millaiset siivet sinulla oli.. ei haittaa. Seuraava unesi joka liittyy taikuuteen voi kertoa voimasi! Eli et siis voi välttämättä päättää voimaasi, mutta voimasi tulee olemaan hyvä!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  176
  3512
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1072