Halpoja matkakohteita?

Nämä.tiedän

Tallinnan 2-3 päivän hotellimatkat ovat halpoja. Turkin kolmen viikon matkat halpoja. Kertokaa muita halpoja kohteita? Jään eläkkeelle syksyllä, sitten on aikaa matkustella.

19

392

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Havanagila

      Edullisuuteen vaikuttaa monet asiat, esimerkiksi matkan ajankohta,majoitusmuoto,hotelliluokitus,montako koneenvaihtoa, matkatavaroiden määrä, kokoaako.matkapaketin itse netin kautta.vai käyttääkö matkatoimiston palveluja ymym. Ja noita säätelemällä hintahaarukka on melkoinen. Edullisinta on matkustaa aina ns offseasonina,eli silloin kun sesonki on ohi. Nyt tarkoitan rantakohteita,Tallinnaan nyt pääsee aina edullisesti. Itse matkustan noin kolme kertaa vuodessa ja aina varaan matkat itse netin kautta,ensin valtsen hinta/lämpö suhde kohteen, jonka jälkeen ostan lennot, sitten eri hotellivaraussivuston kautta katson kohteen hotellitarjonnan ja varaan tilanteeseen sopivan majoituksen, esim nyt lokakuussa matka Välimeren saareen kymmeneksi päiväksi suorilla lennoilla 200€ ja siihen neljän tähden all inclusive hotelli 180€. Sama matka olisi maksanut aurinkomatkoilla yli 1000€, ainoana erona se että olisi ollut opas ja lentokenttäkuljetus hotelliin. Varasin hotellin kautta kuljetuksen ja Meno-paluu maksoi 28€. Opasta en tarvitse,joten kohtuuton hintaero pelkästä opaspalvelusta. All inclusivesta ollaan montaa mieltä, itselle se sopii parhaiten silloin kun olen rantalomalle ja lompakon saa silloin unohtaa kokonaan koska syömiset ja juomiset on etukäteen maksettu ja juuri low seasonina saat neljän ja viiden tähdet hotellit edullisesti. Kaupunkilomilla otan vain aamupalan.

      • bonafides

        Hyvä vaihtoehto on ostaa vapaa-ajan asunto vaikka Tallinnasta. Jotain 160 000 € hyvästä yhtiöstä. Sitten pääsee menemään ja tulemaan miten haluaa. Jatkoyhteydet ulkomaille ovat edullisia. Tallinna muutenkin on kulttuurikaupunki, ja edullinenkin sellainen, jos pysyy keskikaupungin turistirysien ulkopuolella.


    • Näin.se.vain.on

      Maat missä on alhainen elintaso ovat halpoja. Euroopassa tällaisia maita ovat Bulgaria, Romania, Unkari, Puola jne. entisiä itä-Blokin maita. Baltian maat kuuluvat tähän samaan joukkoon.

      Länsi-Eurooppa, vaikka Saksa, Ranska, Iso-Britannia ovat kaikin puolin paljon kalliimpia paikkoja. Niin hotellit kuin ruoka ja juoma, niitä kannattaa välttää jos halvalla tahtoo matkustaa.

      • Maksaja

        Saksa ei kuulu tuohon kalliiden maiden joukkoon.


      • bonafides
        Maksaja kirjoitti:

        Saksa ei kuulu tuohon kalliiden maiden joukkoon.

        Eihän sitä tarvitse ängetä ihan keskustan turistirysiin, joissa rahat otetaan pois kysynnän ja tarjonnan matematiikalla. Saksa on tosi hyvä laatu/hintasuhde-maa, jos osaa kieltä, ei ole aivan tumpelo ja vähän tutustuu tarjontaan itsenäisesti. Hyvä valinta, jos omatoimisutta. Sakut ovat aina olleet hintatietoisia, ja se pätee heidän omaan maahansa myös.


    • Nämä.tiedän

      No mistä löytäisin helpoiten gay-seuraa?

    • Taas.Tallinnaan

      Tallinna on lähellä sekä hyvä ja halpa.

      • Koplin.ketku

        Hyvä se on, mutta ei enää niin halpa. Esim. Helsingissä on mamujen pitämiä ravintoloita, joissa saa parempaa ja halvempaa safkaa ja oluttakin kuin Tallinnassa. Riika on hyvä mesta esim. kebapien suhteen, joissa taas Tallinna ja Helsinki on surkeita ja varsinkin Tallinna.


      • bonafides

        Ei tuo kulttuuri taida olla ensimmäisiä hankintalistalla. Tallinnassakin, ja Harjunmaalla ylipäätää ühiskortilla, saa edullista ruokaa ja palvelua. Ihmisten kannssa kanssakäydessä kohtaa myös kultturia. Ruokapataan jos tuijottaa, niin voi jäädä hieman yksitotiseksi :)


      • bonafides
        Koplin.ketku kirjoitti:

        Hyvä se on, mutta ei enää niin halpa. Esim. Helsingissä on mamujen pitämiä ravintoloita, joissa saa parempaa ja halvempaa safkaa ja oluttakin kuin Tallinnassa. Riika on hyvä mesta esim. kebapien suhteen, joissa taas Tallinna ja Helsinki on surkeita ja varsinkin Tallinna.

        Kyllä sulle riikan matkasta jotain kuluja syntyy vaikka Tallinnaan verrattuna. Tallinna on suhtkohti edullinen jos katsoo nokkaansa pidemmälle eikä mene turistirysiin. Riikaan syömään kebabia taitaa olla vuoden vitsi. Toivottavasti et tule Suomen pohjoisimmista osista.


    • Yön_Timppa

      Taidat tykätä karvakäsistä/mokkamunista...

      • Koplin.ketku

        Kyllä. Ne on mun herkkuruokaa.


      • faso.burkina

        Savustetut korillankädet ne vasta herkkua ovat, ainakin Afrikassa, kuulemma


    • mzsmmzmzmz

      Puola ja Gdansk. Turusta wizzair lentää edullisesti. Kaupunki kaunis, ruoja ja juoma edullista. Vieressä Sopot missä hienot biitsit ja ravintolavaihtoehtoja riittää. Hesasta taita päästä myös mutta kone on ATR, Wizzilla A320 Airbusseja.

    • Koplin.ketku

      Mulla on posliiniksi ajellut bussit.

      • Kalamajan.lahna

        Entäs trollikat.


    • Kartsa1001
    • joululahjaostoksille

      Jos mä jäisin nyt eläkkeelle ja olis aikaa matkustella, niin ottaisin pitkän 1-2 kk loman Vietnamiin. Suorat lennot Finnairilla Helsingistä Hanoihin 10 tuntia ja hinta tonnin luokkaa edestakaisin. Lentoja saa halvemmallakin, mutta suora on helpoin ja mukavin. Perillä kaikki on halpaa, 3 tähden hotellin saa helposti 20 eurolla/yö, oluttuoppi alk. 0,20 e ja ruoka-annokset 1-2 e, pedikyyri 5 e, kokovartalohieronta 10 e. Tuliaisiksi silkkiä, helmiä, koruja, vaatteita. Koko vaatekaappi uusiksi, katumuotia ja räätälin tekemiä pukuja, kaikki halpaa, laadukasta ja kaunista.

      • kolera

        Vietnamilaiset, voivat olla ilkeitä. Näin kertoi eräs yhdysvaltalainen ihminen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1405
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      957
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      857
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      79
      807
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe