Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kovaa ulinaa

Puppe1

Mulla on nyt 8vkon ikäinen sekarotuinen koiranpentu se on nyt joka yö tänne päästyään vikissyt todella lujaa ja sitten muuttunut ulinaksi sen takia en ole paljoa nukkunut. Asumme kerrostalossa joten naapurimme ovat valittaneet asiasta. Mistä se johtuu ja voiko sen jotenkin lopettaa?

8

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mammanajadi

      Se tuntee olevansa yksin ja kaipaa sisaruksiaan ja emoaan. Noin käy useimmille pennuille kun ne muuttaa uuteen kotiin. Mutta kokeile tätä joka tehosi meidän pennulla ( nyt 5 kk ) parissa yössä ja sain nukkua yöni rauhassa:
      Laita pennullesi peti sänkysi viereen niin että yletyt siihen vain pudottamalla kätesi sängyn laidan yli. Aina kun se inahtaa niin rapsutat pari kertaa ja voit tarvittaessa jättää kätesi koiran päälle lepäämään. Silloin pentu tietää että se ei ole yksin ja nukkuu aamuun asti.

    • Paras keino saada tuo loppumaan on olla antamatta periksi, eli annat huutaa. Jos alat sen kanssa touhuamaan öisin, niin se oppii kutsumaan sinua joka yö kanssaan leikkimään.

      Sen verran voit tehdä, että nukut aluksi sen lähellä, niin että pentu on vaikkapa aitauksessa ja sinä ulkopuolella. Siitä siirryt metri kerrallaan per yö kauemmas kohti omaa sänkyä. Siedätät siis olemaan yksin vähitellen.

      Aikamoista jos naapurit ehtineet jo valittaa. Eihän 8 viikkoinen ole teillä edes kauaa voinut olla! Kerro naapureille ystävällisesti, että pentu on vasta tullut ja huuto varmasti loppuu pian, kun tottuu. Yleensä siihen ei mene viikkoa-kahta kauempaa ainakaan. Lapun jättäminen käytävään myös voi auttaa.

      • viereenvaan

        Meillä auttoi koiralle peti sängyn viereen ja siihen nalle, ei yhtään sen jälkeen vinkunut, nukkui hyvin ja siihen asti että itse nousin ylös.


      • Juu joillain toimii tämäkin. Itse vaan opetin pennun heti siihen, ettei nuku makkarissa. :)
        En tiedä johtuiko siitä vai mistä, mutta tuli todella hyvin yksin viihtyvä jäbä tuosta. Eroahdistuksesta tietoakaan, kun alusta asti oppi olemaan omillaan. Tykkää silti myös ihmisistä ja tykkää leikkiä, mutta ihanan omatoiminen poika siitä tuli.


      • luomuhurtt

        Karmeaa huudattaa pikkuista viikkotolkulla. Hyväksi koettu menetelmä tuo peti sängyn viereen. Sitten kun aikuistuu, muuttaa kauemmas ja etsii oman mielipaikkansa, tai sitten ei. Mitä se ketään haittaa että koira nukkuu makkarissa sängyn vieressä. Jos haittaa, ei tartte koiraa ollenkaan. kaverkishan se koiruus otetaan, koristeet on erikseen.


      • Ei se huuda viikkotolkulla sentään, vaan huomaa parissa illassa, ettei huutaminen tuota tulosta. Jopa ne samassa huoneessa olevat koirat ulisee usein pari yötä ja se kuuluu asiaan.

        Koiran lähellä voi olla, mutta kaikki ei halua opettaa koiraa makkariin alunalkaenkaan, jos haluaa pitää sen koiravapaana alueena.
        Meillä ei koirat koristeita ole, mutta silti nukkuvat eri huoneessa. Kaikkien ei tarvitse toimia kuten teillä tai meillä. :)


    • Onnellista

      Meille tuli talvella 8-viikon ikäinen pentu, ja laitoin sille pedin heti oman sänkyni viereen eikä ulissut lainkaan! Se tajusi että ei ole yksin ja välillä silittelin sitä.
      Sanomalehtiä lähistölle koska pentu pissaa usein, ja vesikuppikin niin ettei sitä tarvitse yöllä pennun kovin kaukaa etsiä.

    • hienopiski

      Minä pistin häkkiin nin 50 cm päähän itsestäni yöksi jo kolmantena yönä. Hyperaktiivinen pentu. Nyt menee jo itse häkkiin nukkumaan yöksi.

      Nukkuu hyvin ja jos on asiaa, vinkuu, jolloin päästän ulos. Herään vinkuun.
      Aina ei jaksa herätä, vaikka itse heräisinkin ja avaisin häkin.

      Häkissä vettä ja kuivamuonaa.

      Koira on n 50 cm päästä korvastani.

      Muuten tuo repisi korvasta jo ensi yönä ja repisi vaikka mistä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe