Aihe

Porvoon Lehtonen

Lehtonen-narsisti

on yrittänyt saada henkilön uhkaamaan terveyttäni, jopa henkeäni. Miksi te uskotte sen höpinöitä? Koirat ovat kusessa ja paskassa.

6

147

  Vastaukset

  • varmaan ovat. Ainaski sukusiitosprosentti aika korkea ja useasti tulee pentuja. Kallis hintakin on nykyään kultaisilla. En maksaisi tästä rodusta 1000 euroa enempää, varsinkaan, kun pennun kaikki lonkkakuvaukset jää vielä ostajan maksettaviksi. Rahaa yritetään liikaa koirilla tehdä tänä päivänä. Minusta rotukoira saa maksaa korkeintaan 800-1000 euroa.

  • koittavat ylläpitää näitä kalliita omakotitalojaan koiria myymällä. Koirakaupasta koitetaan jo tehdä se pääelinkeino ja pyydellään sikamaisia 1300 euron hintoja pennuista. Normaalilla ihmisellä ole varaa maksaa koirasta tuommoisia hintoja ja rokotukset ja muut hommelit vielä päälle.

   • Olen käsittääkseni suhteellisen normaali jos ei ota huomioon pieniä omituisuuksia :))
    Kyllä se on niin, jos pennusta ei pysty maksamaan tuota 1300 hintaa ja muista roduista vielä korkeampaa ,kannattaa jättää koira hankkimatta.
    Hinta on todella pieni kun ottaa huomioon rokotukset,Pevisa kuvaukset,ruoka,eläinlääkäri kustannukset( kaikki ne yllättävät kuvaukset,leikkaukset ),vakuutus, näyttelyt ja muut harrastukset.
    Koiran omistaminen on vastuullista puuhaa.
    Kasvattajiin ja heidän olosuhteisiin en voi ottaa kantaa.On vain kokemusta yhdestä ja sain häneltä arvokkaita neuvoja.Ja on erittäin tarkka kenelle antaa pentujansa.
    Muistakaa ,että on olemassa myös aikuisia koiria jotka tarvitsevat kotia.


   • yksinäisiä ihmisiä, jotka kaipaisivat koirasta seuraa ja ulkoilukaveria. Eivät kaikki halua käyttää koiraa näyttelyissä, kaikenlaisissa harrastuksissa ja tietysti pitää tarvittaessa olla rahaa koiran perusterveyden hoitoon. Nuo vakuutukset ovat vapaaehtoisia ja myös noi kaikki kuvaukset. Jos koira otetaan pelkäksi kotikoiraksi ja seuraksi, eikä sitä ole tarkoitus käyttää jalostukseen, niin tuollaisten kuvausten pitäisi olla vapaa ehtoisia.

    Nykyinen koirani on jo 9 vuotias (ei kultainen) vieläkin täysin hyvässä kunnossa ja liikunnallinen. Ei ole ollut vakuutuksia, ei harrastuksia, ei näyttelytitteleitä ja ruokakin ostettu marketin hyllystä (kuivaruoka, koiranmakkara). Eläinlääkärissä on käyty vain rokotuksissa ja yhden kerran hammaskiven poistossa. Muuten on pysynyt terveenä. Ja olen mielestäni huolehtinut koirastani, vaikka rahaa ei kauheasti ole.


   • Minulla on toisen rotuinen koira, josta maksoin 1400€ eli ei nyt niin erityisen kalliita koiria ole. Jos ei ole varaa maksaa koiran hintaa, ei ole järkeä koiraa ottaa. Pelkkä pennun/koiran hinta ei ole ainut koirasta tuleva kulu. Varsinkin ensimmäisenä vuonna tulee paljon kuluja rokotuksista, vakuutuksista, madotuksista, tarvikkeista, ruuista, nameista yms. Toki ne aina maksavat, mutta myöhemmin esimerkiksi rokotuksia on harvemmin. Eli muistakaa pennun ottajat ettei koirassa maksa ainoastaan ostohinta vaan myös kaikki muu. Toki esimerkiksi passi on elinikäinen ja se on mielestäni hyvä olla koiralla vaikka ei erityistä suunnitelmaa olisikaan useasti ulkomailla käydä. Toki sitten täytyy muistaa voimassa olevat rokotukset, madotukset ja muut vastaavat. :)


  • Tuo tyyppi on narsisti ja sosiopaatti. Mats Dumel rikolliseksi todettu, haastatteli tätä Lehtosta TV:ssä. Molemmat täysiä epärehellisiä tyyppejä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   391
   23957
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16125
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   393
   14858
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   11734
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5918