Porvoon Lehtonen

Lehtonen-narsisti

on yrittänyt saada henkilön uhkaamaan terveyttäni, jopa henkeäni. Miksi te uskotte sen höpinöitä? Koirat ovat kusessa ja paskassa.

6

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koirientehtailijoita

      varmaan ovat. Ainaski sukusiitosprosentti aika korkea ja useasti tulee pentuja. Kallis hintakin on nykyään kultaisilla. En maksaisi tästä rodusta 1000 euroa enempää, varsinkaan, kun pennun kaikki lonkkakuvaukset jää vielä ostajan maksettaviksi. Rahaa yritetään liikaa koirilla tehdä tänä päivänä. Minusta rotukoira saa maksaa korkeintaan 800-1000 euroa.

    • KoirienKasvattajat

      koittavat ylläpitää näitä kalliita omakotitalojaan koiria myymällä. Koirakaupasta koitetaan jo tehdä se pääelinkeino ja pyydellään sikamaisia 1300 euron hintoja pennuista. Normaalilla ihmisellä ole varaa maksaa koirasta tuommoisia hintoja ja rokotukset ja muut hommelit vielä päälle.

      • pennunomistaja

        Olen käsittääkseni suhteellisen normaali jos ei ota huomioon pieniä omituisuuksia :))
        Kyllä se on niin, jos pennusta ei pysty maksamaan tuota 1300 hintaa ja muista roduista vielä korkeampaa ,kannattaa jättää koira hankkimatta.
        Hinta on todella pieni kun ottaa huomioon rokotukset,Pevisa kuvaukset,ruoka,eläinlääkäri kustannukset( kaikki ne yllättävät kuvaukset,leikkaukset ),vakuutus, näyttelyt ja muut harrastukset.
        Koiran omistaminen on vastuullista puuhaa.
        Kasvattajiin ja heidän olosuhteisiin en voi ottaa kantaa.On vain kokemusta yhdestä ja sain häneltä arvokkaita neuvoja.Ja on erittäin tarkka kenelle antaa pentujansa.
        Muistakaa ,että on olemassa myös aikuisia koiria jotka tarvitsevat kotia.


      • OnPaljon

        yksinäisiä ihmisiä, jotka kaipaisivat koirasta seuraa ja ulkoilukaveria. Eivät kaikki halua käyttää koiraa näyttelyissä, kaikenlaisissa harrastuksissa ja tietysti pitää tarvittaessa olla rahaa koiran perusterveyden hoitoon. Nuo vakuutukset ovat vapaaehtoisia ja myös noi kaikki kuvaukset. Jos koira otetaan pelkäksi kotikoiraksi ja seuraksi, eikä sitä ole tarkoitus käyttää jalostukseen, niin tuollaisten kuvausten pitäisi olla vapaa ehtoisia.

        Nykyinen koirani on jo 9 vuotias (ei kultainen) vieläkin täysin hyvässä kunnossa ja liikunnallinen. Ei ole ollut vakuutuksia, ei harrastuksia, ei näyttelytitteleitä ja ruokakin ostettu marketin hyllystä (kuivaruoka, koiranmakkara). Eläinlääkärissä on käyty vain rokotuksissa ja yhden kerran hammaskiven poistossa. Muuten on pysynyt terveenä. Ja olen mielestäni huolehtinut koirastani, vaikka rahaa ei kauheasti ole.


      • Anonyymi

        Minulla on toisen rotuinen koira, josta maksoin 1400€ eli ei nyt niin erityisen kalliita koiria ole. Jos ei ole varaa maksaa koiran hintaa, ei ole järkeä koiraa ottaa. Pelkkä pennun/koiran hinta ei ole ainut koirasta tuleva kulu. Varsinkin ensimmäisenä vuonna tulee paljon kuluja rokotuksista, vakuutuksista, madotuksista, tarvikkeista, ruuista, nameista yms. Toki ne aina maksavat, mutta myöhemmin esimerkiksi rokotuksia on harvemmin. Eli muistakaa pennun ottajat ettei koirassa maksa ainoastaan ostohinta vaan myös kaikki muu. Toki esimerkiksi passi on elinikäinen ja se on mielestäni hyvä olla koiralla vaikka ei erityistä suunnitelmaa olisikaan useasti ulkomailla käydä. Toki sitten täytyy muistaa voimassa olevat rokotukset, madotukset ja muut vastaavat. :)


    • Anonyymi

      Tuo tyyppi on narsisti ja sosiopaatti. Mats Dumel rikolliseksi todettu, haastatteli tätä Lehtosta TV:ssä. Molemmat täysiä epärehellisiä tyyppejä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe