Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suihkumahdollisuus

Santra101

Liian harvoissa hierontapaikoissa on mahdollisuus käydä suihkussa. Sekä hierojalle että hierottavalle olisi miellyttävää jos tällainen mahdollisuus olisi käytettävissä.

Jollain käyttämälläni hierojalla suihkussa on ollut mahdollista käydä ja se toki on kiva jos tulee suoraan töistä. Eipä haise suihkun jälkeen hiki eikä iho ole nahkea. Molemmille osapuolille mukavaa.

Toivottavasti suihkutilat olisivat laajemmin käytössä hierojilla. Asiakkaan kaino toive.

3

1030

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no ehkä se myös on kustannuskysymys hierojan kannalta, vesi maksaa ja jos joka päivä käy asiakkaita esim 5-6 suihkussa niin tekeehän se kuukaudessa jo ison loven kukkaroon. Lisäksi hierojan aikataulut yleensä on laskettu niin ettei asiakkaiden väliin jää kovin pitkiä taukoja, vaan lyhyt palautumis- ja siistiytymistauko hierojalle. Toki tämä tietysti on mun mielipide, en osaa sanoa mitä mieltä muut ovat

    • Milla_S

      Tuo suihkumahdollisuus helpottaisi kyllä elämää. Ei tarvitsisi käydä kodin kautta kun hieronta on edessä. Itse voisin maksaa suihkumahdollisuudesta 5-7 euroa extraa. Aikaa siinä ei kauan kuluisi, mutta elämä tulisi helpommaksi.

    • ToniIlola

      Ongelma on monestikin meillä Suomessa tuo, että kun hierojat toimivat kivijalassa, niin harvoin on sosiaalitiloissa suihkua ollenkaan. Meidänkin liiketilojen taloyhtiössä saunan ylimääräinen suihku on monen mutkan takana kellarissa.

      Myös tuo aika näkökulma on hyvä pointti, sillä suihkun pitäisi olla sitten erillään, mutta lähellä muusta liiketilasta, jotteivät asiakkaat kovin paljoa törmäilisi toisiinsa. Suihkutila pitäisi puhdistaa myös päivittäin tai melkeinpä joka asiakkaan jälkeen joten aikaa veisi ja vaivaa toisi lisää, jonkun ne pyyhkeetkin pitää pestä.

      Kerran olen Espanjassa käynyt hierojalla, jonka wc-tiloissa olisi ollut suihku, mutta ei hän kyllä asiasta maininnut erikseen, enkä itse kyllä olisi siellä suihkussa käynytkään.

      Itse en näe tuota vedenkulutusta ongelmana, koska ne ovat vähennettäviä kuluja ja ajan saatossa näkisi, että pitäisikö siitä periä millainen maksu. Sanottakoon kuitenkin, ettei se hiki sinänsä mikään ongelma ole ja kuumina kesäpäivinä sitä hikoilee niin hieroja kuin hierottavakin.

      Pienen siistiytymisen voi tehdä pyydettäessä myös kostutetun käsipyyhkeen avulla, mutta ainakaan omat asiakkaani eivät ole koskaan kyselleet peseytymismahdollisuuksista (paitsi eräs jenkkituristi, jolla oli hotelli suht lähellä). Yleensähän ihmiset menevät vasta hieronnan jälkeen suihkuun, kun haluavat pestä ylimääräisen hierontavoiteen pois iholta, vaikkei siitä mitään sen kummempaa haittaa olekaan.

      Tarvittaessa iho voidaan myös puhdistaa ihonpuhdistusaineella, joka sitten haihtuu iholta tai jos on muutoin kovin likainen asiaka. Myös jos itellä on kädet haavoilla, niin käytän kertakäyttökäsineitä, mainiten aina asiasta asiakkaallekin.

      Missään nimessä idea ei kuitenkaan huono ole, jos puitteet vain sen sallivat. Äkkiseltään ei tule mieleen yhtään isompaa hoitolaitostakaan, jossa ko. mahdollisuus olisi hieronnan yhteydessä tarjolla.

      Terveisin
      Toni Ilola
      Koulutettu hieroja, sosionomi AMK
      www.studioeudokia.fi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe