Smile4 ja tarotit sen kertokoon

Love.Me.Tender

Kysyn mitä näkyy raha-asioihini? Muuttuuko elämäni jotenkin? Haluaisin jotakin tapahtuvaksi jotta jokapäiväinen elämä nousisi uuteen parempaan alkuun!
Vaaleahko mies onko hän kaappaamassa minut mukaansa elämän pyörteisiin vai katsonko häntä vaaleanpunaisten silmälasien läpi?

1

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Kotiin ja tulevaisuuden suunnitelmiin liittyneet asiat ollet tapetilla ja toiv kaikenlaista toiveikkaat ajatukset ovat hallinneet ajatuksiasi. Sit tullu joku viesti täysin puskista ja oot ottanu sen vähän vaikeana.
   '
   'Tosiasioiden hyväksymistä ja oikeudentajusi ollut pikkusen koetuksella, jotenkin koet itsesi petetyksi, kun saat kuulla ties mitä ehdotelmia, millä se mollukka taas alkaisi päivääsi piristämään. Tähän liittyy jotenkin eri paikkakunta... tai sit tähän menee hetki

   Ristiverisestä naisesta kiirii maailmalta yuutisia ja se on sitte sen lorun loppu, kun joudut valintojen eteen. Tiedät kyllä, että sinulla on kaikki valtit käsissäsi, mutta jokin tulee vääjäämättä ja aiheuttaa huolia.

   Kasaat hartioilles ihan liikaa ja tasapainoilet, etkä millään jaksa uskoa että elämällä on enää mitään tarjottavaa sulle. Joko tää on jo kestänyt pidemmän aikaa, tai sitten tää ottaa sulta aika kauan, mutta tää muutos, on välttämätön. Jonkun viestin myötä, sulle paljastuu aika paljonkin asioita.

   Vaaleahko menestynyt aikuinen mies ja päättäväisyyttä tarvitaan ja vakautta edetä, vaikka kuinka ympärillä kuohuisi, et saa lannistua! Työn kortti ja virkamies ja haasteita.

   Ristiverinen aikuinen mies, joku läheinen ystäväsi, et oikein tahdo millään sulattaa sitä, että hän osoittautuu luotettavaksi ja haluaa tukea sinua. Jokin yllättävä tieto jostain vaaleahkosta naisesta.Muutosten tuulet puhaltelevat ja rahasopimusasioita. Kyssyy pikkusen voimia, mutta löydät oman harmoniasi, vaikka koetkin tulleeksi puukotetuksi selkään. Uutta mahdollisuutta täällä tarjotaan ja tässä on joku vaalea nainen tai kypsä aikuinen nainen. Käyt läpi vähän vaikean jakson vihaisena kun ampiainen ja mietit jotain naista..
   Sun on hirveen vaikee mieltää, että aineelliset asiat tässä ovat olleet kaiken takana ja tuoneet tämän kaiken tähän pisteeseen. Homma kuitenkin selvenee ja oot onnellinen ja hilpeillä mielin ja elämäsi alkaa soljua omia uomiaan pikkuhiljaa.
   Saat jonkun viestin, etkä mahda sille mitään että tuut entistä onnellisemmaks, mutta pelkäät että se ilo on ennenaikainen. Kotisi pysyy kyllä oikeinpäin ja sun on oltava topakkana ja tartuttava tilaisuuksiin.
   Olet voitonratsusi jo satuloinut ja kohtalonpyörä pyörittää hitaasti, mutta arvokkaasti sinulle silkkaa onnea jonkun harvemmin tavatun ihmisen tiimoilta. Vaalea aikuinen mies ja nyt alat stressata tästä. Sinulla kuitenkin on kaikki syy iloita ja hiljaa toivot jopsko tää nyt ois sitten sitä. Haaveilet ainakin aikalailla :)

   Nukkuumattii nukkuumatti laasten.., iilloin saapuu - heittää unihiekkaa

   ÖITÄ!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   129
   5836
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   29
   2574
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1259
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1127
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1119
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1079
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   389
   1016
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   897
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   841
  Aihe