Emerald beac resort, khao lak

Matkamielessä

Hei, Kuulisin mieluusti tuoreita kokemuksia hotellista! Onko homeen hajua huoneissa entä henkilökunnan ystävällisyys? Minkälainen aamiainen ja onko lähellä kivoja ruokapaikkoja lapsiperheelle? Kertokaa 😊!!

4

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KhaoLak

      Reilu pari vuotta sitten oltiin perheen kanssa hotellissa.. Perhehuoneessa oltiin ja homeen hajua todellakin oli, eikä tehnyt mieli siinä huoneessa kahta viikkoa todellakaan viettää=( Vaihdettiin siis rantabungaloviin muutaman päivän jälkeen ja se oli hyvä ratkaisu.. Alue ihan viihtyisä allasalueineen jne. Aamupala sinällään ok, mutta pöytiä joutui välillä odottamaan sekä aika hitaasti täydensivät tyhjenneitä tarjoiluastioita. Ruokapaikkoja alueella jonkin verran.. Itse tykkäämme enemmän Bang niangin alueesta, jossa enemmän ruokapaikkoja, markkinat yms..

    • Emeraldista on muutaman vuoden takaa pitkä ketju.
      Siinä kommentteja puolesta ja vastaan. Olet varmaan jo sen lukenutkin.

      Kannattaa ehkä lukea myös ketjuja merlinistä ja brizasta, jotka ovat samalla alueella.

      Itse tykkään tästä eteläisestä khao lak beachistä paljon.
      Erot on marginaalisia eri rantojen välillä. Mielestäni tämä kuitenkin parempi kuin bang niang ranta tai nang thong.
      Mielestäni bang niang rannan pilasivat kun jotkut hotellit roudasivat hirveät kiviröykkiöt rantaan. Enää ei pääse kävelemään päästä päähän kuivin jaloin.

      Muuten bang niang on oikein loistava paikka. Toki markkinat sen helmi.

      Emeraldista keskustaan on noin 6km. Erittäin mutkaista tietä. Itse kuitenkin mielummin käännyn vastakkaiseen suuntaan. Lam kaen on vain parin kilsan päässä. Siellä asuvat suurinosa henkilökunnista, ja hinnat sen mukaiset. Myös Lam kaenissa on markkinat. Ne on aina päivää ennen kuin bang niangssa. Tosin paljon pienemmät, ja suunnattu paikallisille. Mut herkuttelemaan siellä kyllä pääsee.

      Tosin lam kaenissa voi joskus ravintoloissa ja kaupoissa olla palvelu ensin vähän nihkeää, johtuen heidän heikosta kielitaidosta.

      Itse Emeraldin lähialueella on kymmenkunta ravintolaa. Kaikista saanee ihan kelvollista ruokaa. Jo´s seafood on jopa oikein hyvä. Gulinaristille sopiva.
      Myös ravintola joka lähimpänä isoa tietä vasemmalla puolella emeraldista katsottuna, on oikein suositeltava. Koko ajan sinne myös tulee lisää uusia ravintoloita, ja toiset saattavat vaihtaa omistajaa. Long tails baari isontienvarressa on myös hyvä.
      Ainoastaan elephant baaria suosittelen välttämään. Yrittivät huijata tuplalaskulla.

      Emeraldin vieressä pysähtyy pannukakkumopo. Banaani pannari tietenkin pitää jokaisen thaimaassa kävijän kokea.

      Joskus myös nähnyt kuai tiau vaunun. Nyt en muista näinkö viime reissulla.

      Itse syön päivällä (jos syön) komols cornerilla. joka on baari (ja paljon muuta) rannalla. Parilla eurolla saa ruoan. Oikein hyvää perus ruokaa, sopii taatusti myös lapsille. :)

      Emeraldin vieressä on myös koju josta saa sheikattuja jäisiä hedelmiä mukissa.

    • toijalan_takana

      Ei siellä muuta homeen hajua ole kuin vanhoja ruumiita. Mutta kannattaa nekin tsekata, tiedä vaikka löytyisi vanhoja tuttuja tai kuuluisuuksia.

    • Fransilia

      Hei. Kahteen kertaan ollaan asuttu Emeraldissa, ensimmäinen kerta rantabungalowissa ja toinen nk perhehuoneessa (helmikuu 2016). Alimman kerroksen huoneissa joissakin on homeen/kosteuden hajua mikä saattaa johtua myös ilmastointilaitteesta, viime reissulla seurueemme toinen huone sattui olemaan tällainen. Mutta ymmärtääkseni joissakin huoneissa on ollut kyllä ihan kunnolla kosteaa, maakellarimaista hajua. Joten kannattaa jo matkan varausvaiheessa pyytää huonetta ylemmistä kerroksista... ja huoneenvaihtoakin voi aina pyytää.
      Hotelli itsessään ihan ok tasoa ja sopiva lapsiperheille. Ei siis mikään luksus mutta ihan hyvä ja mukava. Henkilökunnassa on niitä jotka ovat aina kovin ystävällisiä ja myös niitä joilta ei juuri hymyä ja suurempaa palvelualttiutta heru. Aamupala runsas mutta ruoan ja astioiden täyttämistä joutuu välillä odottelemaan, samoin sesonkiaikoihin pöytää joutuu etsimään mikäli suosituimpaan aikaan aamupalalla käy.
      Lähistöllä kaikki palvelut mitä tarvitsee, ravintoloita on riittävästi, kauppoja, apteekki, matkamyyjiä, perus supermarketteja yms. Pancake-vaunu pysähtyy hotellin ulkopuolella ja samoin siinä vieressä on myös koju josta saa tuoreita hedelmiä ja shakeja. Komol´s corner on kiva rantaravintola (päiväsaikaan ainakin auki) hotellilta rantaa pitkin etelään päin kävellessä, rantaa pohjoiseen kulkiessa myös muutama hyvä rantaravintola jotka myös auki iltaisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe