Miten mustalta magialta suojautua

Niitäonpaljon

Koen että minuun kohdistuu nyt jostain suunnalta paljon pahaa voimaa ja epäilen että joku käyttää noituutta minua vastaan jotta epäonnistuisin ja pelkäisin. En itse koe tarvetta toivoa pahaa mutta jos on joku noita/noitia jotka kateellisuudesta tai muusta haluavat vahingoittaa toivoisin että he tukehtuisivat omaan katkeruuteensa ja kuolisivat "luonnollisesti" pois. Miten mustalta noitavoimalta voi suojautua? Läheiset pitävät jo hulluna joten en voi puhua kellekkään kokemuksistani. Tämä on ihan helvettiä välillä kun itse yritän uskoa että hyvä voittaa enkä ole luonteeltani kiero. Auttakaa!

22

938

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Autan

   tarvitset 5 kynttilää laita ne ympärillesi ja sytytä sitten tarvitset:
   j yrttejä kirouksen voima riippuu yrttien voimakkuudesta kuivaa ne ja muserra seota joukkoon vettä sitten tarvitsen jonkun kiven kun etsit kiveä ota ensimmäinen joka pistää silmään piirrä kiveen yrtti seoksella risti kiinnitä kivi kaulaasi narulla kivi suojaa sinua kaikelta pahalta jos otat kiven pois suoja lähtee jos yrtit eivät ole kauheen vahvoja vaikutus on pienem,pi.

   No ehkä auttaa!

   • Niitäonpaljon

    Kiitos yritän jaksaa kokeilla vaikka on voimat loppu taistelusta.


  • eitaikoja

   Ainoastaan Jeesus Kristus on vastaus. Hän on voittanut kaikki saatanan ja pimeyden vallat. Rukoile siis Jeesusta ja Hänen varjelustaan.

   • Niitäonpaljon1

    Mutta kun tuntuu että nämä noidat tai ainakin osa käyttävät nimenomaan uskontoa ja jeesusta apunaan mustissa taioissaan.. Naamioivat siis pahat tarkoituksena hyväksi..


   • Kantsii ensin kokeilla onko tuo satujeesus sanojensa mittainen. Hänhän lupasi, että pyytävälle annetaan ja kolkuttavalle avataa.

    En kuitenkaan ole kuullut yhdestäkään amputoidusta, joka olisi saanut jäsenensä takaisin pelkän rukouksen ja muiden manausten voimalla.

    Ehdottaisin valkosipulikaulanauhaa ja pipoa, jonka vuoraat sisältä foliolla. Mitä paksumpaa löydät, sen parempi, mutta alle 0.5 mm, että rypistyy kätevästi. Voihan niitä kerroksia olla foliossa montakin. Sitten vielä johdat tuosta foliosta maadoituksen 10 mm. alumiininarulla housunlahkeen kauttaa maahan. Eihän nuo mitään auta, mutta ainakin kanssaihmisillä on naurunaihetta.


   • Hae-apua-älä-jää-yksin
    Niitäonpaljon1 kirjoitti:

    Mutta kun tuntuu että nämä noidat tai ainakin osa käyttävät nimenomaan uskontoa ja jeesusta apunaan mustissa taioissaan.. Naamioivat siis pahat tarkoituksena hyväksi..

    Voi lapsi-parka. Ymmärrän täysin kokemasi, meillä on läheiseni kanssa ihan samanlaista, Pahaa, Pimeää, Ilkeää Valtaa tunkeutuu meidän elämäämme, jo vuosikausia ja yhtälailla niissä on sekoitettu Uskonnon "Hyvää", mukamas hyviä, mutta tulevat Pahoilla asioilla ja teoilla. Pyydän, hae Kirkosta kuitenkin apua, siellä he kyllä ymmärtävät Näitä "Hyviä" ja Pahoja Voimia, niitä on paljon Maailmassa nykypäivänä.

    Mutta tiedä, ettet ole yksin, meitä on niin paljon ihan samanlaisia uhreja, jotka voimme hakea apua niin Kirkolta, ihmisiltä, selvännäkijöihin EI kannata turvautua, sillä tulevat helvetin kalliiksi eivätkä he voi purkaa Joidenkin Isojen Voimien, kuten esim. Valtiaiden kirous-juttuja, vaan siihen tarvitaan nyt sinunkin tapauksessa halvemmaksi ja toimivammaksi osoittautuneessa Kirkon pappien ja muun henkilökunnan apua. Pyydän, mene ÄKKIÄ, älä jää missään nimessä odottamaan, että jaksaisit. Sillä tiedän yli 11 vuoden kokemuksesta, Pahoista Valloista, että hetkessä saattavat viedä niin paljon voimia, ettei jaksa enää yhtään taistella eikä pystyssä pysyä.
    Hae ÄKKIÄ Kirkolta APUA, älä jää missään nimessä enää yksin, sillä jos omaisesikin ovat jo väsyneitä, niin he saattavat viedä sinut hoitoon, mikä ei ole Oikea paikka, ennen kuin pää menee sekaisin. Hae ÄKKIÄ Kirkolta APUA, älä jää IKINÄ enää yksin. Ei kenenkään tarvitse yksin täällä selvitä ja pärjätä, sillä lähimmäisenkin Lait sanovat, on olemassa myös muut ihmiset. Puhu ihmisille, sillä tavalla löydät paremman mielen, avautuminen auttaa ja pääset paremmin peloista ja Pahoista Voimista pois. Rukoilen sinulle ja kaltaisillesi Henkimaailman vainotuille parasta Hyvää, Rauhaa ja paljon ihmisiä AINA ympärille ja auttamaan teitä kaikessa! Ystävät esiin!


   • Anonyymi
    Niitäonpaljon1 kirjoitti:

    Mutta kun tuntuu että nämä noidat tai ainakin osa käyttävät nimenomaan uskontoa ja jeesusta apunaan mustissa taioissaan.. Naamioivat siis pahat tarkoituksena hyväksi..

    On totta


  • Cornelius812

   Pystyn auttamaan, mutta ensin pitää selvittää miltä/keneltä suojaa tarvitset.

  • Hail
  • V.Attu

   Tämä on paras keino ja toimii 100 varmasti. Mene keskiyöllä rantaan ja hiero itseesi 7 yrttiä jotka oleyt hakenut hautausmaalta ja sylkäise vasemman olan yli ja sano, että hus paha pois ja käy uimassa.

   Takulla toimii.

  • Dragoste

   Ajaudut toisinaan taajuuteen jossa vähemmäntoivottuja olentoja sijaitsee. Jos löydät eri taajuuden, ei voi kukaan elämääsi vaikuttaa negatiivisesti. Yleensä olennot katoaa ja jos ei katoa, he keskittyvät johonkin muuhun koska positiivisempi taajuus pitää sinut jatkumossa jossa kukaan ei voi vaikuttaa sinuun negatiivisesti.

  • poisnoituudesta

   Laita Jeesuksen sanoja seinälle ja risti. Jos olet saanut amuletteja polta ne tai heitä sinne mistä ne sait . Jos kodissasi on esineitä muista uskonnoista polta ne sekä noitakirjat . Joitkut esineet voi olla noiduttuja kirouksella kuten afrikanwoodoo ja jopa ikonit jos ollut noitakokouksissa . ETKÄ SYTYTÄ YHTÄKÄÄN KYNTTILÄÄ SILLÄ NOIDAT KÄYTTÄÄ KYNTTILÖITÄ MEDITOIDESSAAN .Sanoudut Jeesuksen nimessä itsesi irti noidista amen. Et osallistu niihin. Yrtit pois ja luet uutta testamenttia mm.roomalaiskirjeet . Jeesus rakastaa sua ikuisesti eikä hylkää. Hävitä noidilta saadut esineet . Palauta taikakalut heille takaisin kun eivät huomaa sitä. Voit siunata oliiviöljyä kädessäsi Jeesuksen nimessä ja tehdä ovellesi ja ikkunoihin ristit . Okkulttismi voi vaikuttaa sekavuutta sekä huimausta. Polta hindukirjat . Heti. Pentagrammit polta. Korut jos noidilta. Lehdet. Yrteissä voi olla huumeitakin älä usko niihin.

  • amazin

   Sitten menee yöunet, kun pieniä eläimiä alkaa tulla seinän läpi ja ilmestyy tyhjästä, Jeesus auttaa, henkisesti. Ihmettelen itsekkin mitä magiaa serkku mua vastaan noituu. Söi pienenä jo kärpäsen.

  • kertturako

   Runkkaa peilin edessä ja kilju villisti. Sitten oottelet rauhassa ambulanssia ja poliiseja.

  • Korkkari-hemmo

   perruuta aku-ankka -tilaus

  • pitkäänuskossa

   Jeesus Kristus on vastaus, mutta vaikuttaa että aloittajalla saattaa olla ihan vain mielenterveydellisiä ongelmia. Vaikuttaa oireet selvästi sellaisilta.

  • kantsiiuskoa

   Yleensäkin jos henkimaailman kanssa on ongelmia niin toimivin ratkaisu ongelmiin on Jeesus. Nimellä hätistetään pahat henget ja demonit, hänen stoorin lukien omaksuen löydät elämän tarkoituksen, kun ymmärrät ylösnousemuksen ja sen että elämä jatkuu kuoleman jälkeen.

  • aputuleeylhäältä

   Ota raamattu ja lue sitä vaikka apostolien teoista tai evankeliumeista aluksi.
   Sanoudu irti kaikesta mikä sinua sitoo pimeyden voimiin.
   Rukoile ja pyydä saada syntisi anteeksi.
   Uudestisynnyt ja sinusta tulee uusi luomus Kristuksessa.
   Se, mitä oli ennen, on mennyt ja uusi on tullut tilalle.
   Saat kokea vaputumisen sisäisesti ja koet totuuden ja puhtauden.

  • Natali25

   Minulle kerran kertonut nainen: hanki kuivia valkoisia kukkia( niiden terälehtia , . Liota niitä vedessä . Käy ensin suihkussa ja pese itseänsä hyvin . Lopuksi ota sitä valkoisista terälehdistä vettä ja huuhtelee itsensä , mieti pahat asiat ja kuvittelee että vettä kukista on valkoinen energia ja se huuhtelee pahaa sinusta ja suojele sinua. Anna veden valua sun vartalossa . Älä kuivaa. Auttaa varmasti. Toista joskus.

  • Natali25

   Sitten jo monen vuoden päästä taas koin pahaa , 2 vuotta sitten sain todella paha kirje , en voinut pitää sitä kotona kun alkoi tapahtua sen jälkeen kaikenlaista pahaa.. 2 autoa hajonut lyhyessä ajassa, pesekone, tietokone ja kaikin pahaa( koin kauhua kun silitysrauta syttynyt palamaan käsissä) ja muutakin pahaa tapahtunut. Otin sen kiejeen mukaan saarelle juhannusvietoon ja poltin sen siellä. Ette voi uskoa mitä ääniä tuli, tuntunut kun pommit räjähtyneet ja pirut kijuneet.. Tilanne on ollut sellainen että perheen kesken syntynyt riitaa , juuri silloin kun se kirje on ollut tuulessa, mutta lopuksi kaikki oli jo ok. Palasimme kotiin hyvin onnellisia ja kotona ei mitään ei mennyt enää rikki ja olimme onnellisia siellä . Niin jos teilä on kirottuja esineita poltakaa ne mielummin jossakin muualla kun omalla pihalla , tuhotkaa. Poltakaa

  • Natali25

   Vielä yksi konsti pahuuta vastaan erittäin tehokas: kun kuu on sirpi ( ei täysikuu) ota veitsi käteen ja terävälä puolelle ulospäin siirrä sinun vartaloa ympäri ( ympäri vartaloasi) sitä veistä sanoen :

   siirrä veitsi 3 kertaa ja sano: hyvää ilta kuu, kuu kultainen, polvistun sinun edessä ja pyydän sinulta apua: suojele minua pahalta , vie pahaa voima minulta pois ja auta että kaikki asiat minulla menisivät hyvin..kun sinä kasvat niin minulla alkaa mennä hyvin ..kiitos sinulle ..

   Eli veitsi tarkoitettu leikamaan pahaa , terä sinulta päin pois eikä sinun päin .. Auttaa ei pelkässä suojelussa mutta myös bisnes asiat ja muut menevät hyvin.. Sain tämä kun olin lapsena vangalta ukrainalaiselta naiselta joka eli silloin 90 vuotiaksi , hän tiesi paljon ja auttoi ihmisiä .. Tutustuin hänen kun äitini käski minua viedä hänellä ateriaannos kun mieän mummo kuoli ja tämä nanha nainen ei enää jaksanut kävellä kauas ,,.hän tunsi mummoani ja oli onnellinen kun toimme hänelle syötävää.. Hän tiesi paljon taikoja . Tiedän vielä jotain jos joku tarvitsejotain

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tehdä juhannuksena?

   Mitä 37v sinkkumies voi tehdä juhannuksena? On varmaan jo liian vanha festareille pitäisikö tyytyä vaan paikalliseen?
   Juhannus
   89
   4370
  2. Miehiltä puuttuu solidaarisuus toisia miehiä kohtaan

   Kun me too-naiset hyökkäävät raukkamaiset Wille Rydmanin kimppuun vain ani harva mies asettuu Rydmanin tueksi. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta
   Maailman menoa
   219
   3537
  3. Iiris Suomelan kuva

   Senaattori Jarno Vähäkainu otti sensuellin kuvan Iiris Suomelasta eduskunnan kuppilassa. Kuvassa Iiriksen reisi näkyy melkein pimppiin asti. Kuvasta n
   Kajaani
   109
   2692
  4. Suomen huutokauppakeisari tulee taas! Vieraina Auri Kananen, Sointu Borg, Pate Mustajärven tytär...

   Aki ja Heli Palsanmäki ovat nousseet koko Suomen kansan tuntemiksi julkkiksiksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä. Nyt tätä koko kansan viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   2183
  5. Juhannus pilalla

   Kun en sua nää... 😥 tarkoitus oli että oisin huumorilla vihjaissut sulle että käskepäs mut käymään kahvilla jolla olisin viestinyt sulle että kyllä m
   Ikävä
   71
   1709
  6. Mikä/ mitkä lause(et)on se

   Joka jäänyt mieleesi kaivattusi suusta?
   Ikävä
   61
   1336
  7. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1111
  8. Juhannus Oulussa 2022

   Onko Oulussa juhannuskokkoja huomenna kun huomenna on juhannusaatto jolloin kokkoja on ollut tapana polttaa ja julhia juhannusta?
   Oulu
   4
   1008
  9. Martinan tulevat kisat.

   Kyllä nyt odotukset korkealla.Niin paljon aikaa kun nainen laittaa urheiluun ja itsensä hoitoon niin kyllä pitäisi joku sijoitus tulla. Martina on sit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   804
  10. Vanhanen haluaa VKK:n varapuheenjohtajalle porttikiellon eduskuntaan

   Näin yritetään heikentää VKK:ta, joka uhkaa suuria puolueita, koska on ainoa puolue, joka ajaa kansan asiaa. https://yle.fi/uutiset/3-12507990
   Maailman menoa
   310
   733
  Aihe