ote googlesta

ihmevaltio

Moskova: Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelu FSB teki rynnäkön ja ... 80 miljoonaa ihmistä saa oikeuden tulla Suomeen koska tahansa ... (googlehaku "fsb suomessa" haku sivu 6 "fsb vastaan isis")

3

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osaanruotsia

      Käännetty eri pakkauksista ja papereista ruotsista suomeksi.

      Leipäpussi:
      Tunnollista miehelle maistaa leipää ylenantaen sitten vähän kaikkea. Valmiina ensimmäiseen tunnusteluun meinaa että miehen on vahingoitettava leipää ennenkuin leipä maistuu. Primulan artesaani leipä menee aika maltaanlaiseksi ensimmäisen aterian jälkeen. Miehen tulee jotenkuten syödä artesaanileipää ollakseen syönnin jälkeen kännissä leivän mausta. Kotitalouksien keskuudessa tykätään pakkaamokunnista ja rääpimisestä.
      Ennen kuin maito on tehtaissa parasta on hyvässä kännissä säheltäminen artesaanileivän ansiota. Primulan bagerier margariinivoi tulee ahlqvistin kartanolta. Kartano valaa jotain sedaneja vuosia vanhoille ja ovat primulan hovin leventäjiä.
      Kylmä vesi on säilynyt herkullisena leivän rääpimisen yhteydessä. Artesaani leivästä odotetaan kivistön kirkasta kylmää vettä ja suomenmaalaista havusuolaa ja se laittaa merkkinsä leivän balanssi maulle.
      Paiskaukseen on odotettu vetäjää ja jäykkäleivän vetomaitoa, kylmää vettä, verigreippiä, oliiviöljyä, vesigluteenia, jäykistettä ja havusuolaa.

      Suolapakkaus:
      Panssarisotilaat tykkäävät vähän haloefekteistä katsellessaan baretteja kahdesta suunnasta: kombinaatiot kalium ja magnesium mineraaleissa ovat nähtävissä uskomattomilla efekteillä äänineen ja valuvine kierre systeemeineen.
      Sisähallit edellyttävät kierteiden puolitusta natriumin vaikutuksen takia koska se voi hidastaa havuja tai porras suolaa. Kaikki intoilijat istuvat peräsuoli kierteillä luonnossa.

      Naudanlihapurkki:
      Rikki menneet toiveet: Nötkötti konserni on vaarallisen lakaistunut ja saattaa odottaa kylmiä tai märkiä rättejä. Konsernille käy entinen t-kirjain laihtuneesta härästä, hampurilaiset, kuiva juoma, soosit ja öljykeitot.
      Kielletyt aineet: nötkötti, vesi, monistetut tärkeät majurit, jauhoproteiinivalmiste, suola, sepeliä, stabiilit sarjamallit, aromi ensikiinnike, antioksidanttien mallit, liimaa, tavalliset serverien mallit.
      Varokaa avaamasta maanjäristyksen aikana. Parasta ensin leimata purkki veneeseen.

      Margariinirasia:
      Kielletyt dieetit: rypistetty öljy, vaatteet, latistetut vihannekset (tai sinnepäin), salaisuuksia, maitoproteiini alkupalat, emujen tulo mallit, sohva lettejä, perus serveri mallit, jauhetut ranta mallit, aromeja, a- ja d- vitamiineja, vitamineraaleja, suolapidätys 1,3%.
      Ennalta varoitus pidätettävä kylmässä kopissa. Parasta pitää lukkojen takana.

      Tupakka aski:
      Räkiminen saattaa varoittamatta läimäistä sinua ja persoonia sinun yliantaessa.

      Tillikastikepakkaus:
      Monenmoinen kalasoosi kokattavaksi jopa jäykällä kalalla, osa maistuu kotona lakaistulle. Herkullinen tirisevä vitsa maitoon sekoitettuna tillin tai mudan kanssa. Soosiin käy hyvin myös lika varapäivien kalan pinnoilla...
      Tippatuho:
      - Jos valitset soosia istuudu lähelle putoavaa sitruunaa jonka suljet tarpeen vaatiessa.
      Kalan rääpiminen:
      - Sulje uuni 200:ssa ja lataa soosi mahdollisimman ei toivotulla tavalla. Murise nopeasti ja iske soosi puoli tinalliseen kala ansaan (400g). Leiki tomaatilla ja iske se kala ansaan. Häärää soosin yläpuolella ja räveltele uunia 35 minuuttia.
      Kielletyt dieetit:
      Vesimaitoa, pidikettä, suolaa, maitopulveria, kuunneltua latistettua vihannesta, kuivatetta 4,3%, kalapulveria, maku kiinnikettä (monojen natrium kutistetta, kolmi tina osina, kolmi tina kuolalla nuoltuna), mutaa, vihannes öljyä, aromeja, sokeria, savea, käsissä pyöritelty.
      Suolaa sekoiteltu tillisoosiin 1,1%.
      Varottava kuivattamasta. Ei yli huoneenlämmön.

      Maksalaatikkopakkaus:
      Kielletyt dieetit:
      Vesivapaa maito, riisi, miesten suomalaiset kilisevät polkupyörien ja mudan leventäjät, vihannesmaista öljyä, siirappia, venäläisiä, mutaa, suolaa, vihannesmaista margariinia, kanniketta (sinistä valkopippuria). Suolapidätys 0,7%.
      Ylävarmistus:
      Tikkupannulla pitkällä varmistuksella. Uunissa sen jälkeen kun on lukittu 175 astetta 30 minuuttia. Mikrotieuunissa (tie 650) pitkällä rikolla, tarttuvan kellon alla 3 min.
      Varoitus: alle 6.
      Lähisisähallit (100g):
      Energiaa, proteiinia, kolohydraatteja, sokeripaloja, laktoosia, latistetta, mättäviä rasvasiirappeja, maksuvibat, natrium.
      Konsulanttien roskis luovutus.

      Vehnäjauhopakkaus:
      Kielletyt dieetit: Vesiä, maidon takana käsiteltyä keskivertoa askorbiini siirappia.
      Jälleen odotukset: passaa kaikkeen hakkaamiseen ja syynäämiseen vesipullien kanssa sekä maidon vetoon.
      Varottava: torttuja ja veklaamista, kyttäämistä tarkasti lutkuttamalla.
      Penslaamiseen: äkötys.
      Uudelleen muotoiluun: päärynäsokeri.
      Vaalea torijäärä vähäisen vesimaidon kanssa. Lämmin maito 42 kertaisena. Sinun on odotettava räiskyvää jäärää. Kylmetä lämmin maito sormilla sekoittamalla 37 kertaiseksi ja nuuhkaise jäärää maidossa. Vaalenna jäärä ja maidon vaaleus maidossa. Istuta suola, sokerit ja kartanon mummot. Istuta vähän maitoa porttikonkiin ja työskentele välillä. Istuta mukavat margariinit enimmäkseen suljettuna nastalla kaikkiin maitoihin työpajan sisällä. Näin varaat maitoa. Kopistele kovasti. Sitten läimäyttele ja läpsyttele käsiä ja

      • jatkoaaa

        ja kumistele. Lottaa jäärä kakkupohjan alle 15-20 minuutiksi. Kopistele taas kakkupöytää ja hakkaa ulkona pienet lässähtäneet pullat. Lottaa pullat jäärässä yli tikaten ankan kanssa. Varmista lämmin ja kilpa-ajovapaa paikka rikoksiin puolessa tunnissa. Penslaa jääräpullat äkötyksellä ja uudelleen muotoile päärynäsokerilla. Iloiset pullat keskimäärin valehdellen 225 kertaisiksi ylilämmitettyinä n. 8-10 minuutissa.

        Rusinapakkaus:

        Varokaa torttuja ja suolaa.
        Rusinat on hyvä mela maalata lähellä äkötystä suolan kanssa tai samanlaisten jodipaakkujen kanssa. Se tuo maun ja sopivan tiukkuuden paakkuuntumis tehtaassa hävittäen samalla hedelmät ja harmaat saksansalaatit. Rusinat on lisätty äveriäästi perinteisesti voihin samalla kun glögilasissa on mandariineja.
        Valintainformaatio.
        Rainbowin rusinoiden tekeminen alkaa tökkimällä palamisesta vapautettuja Thompson tuuliruuveja aamulla niin että ne aurinkoistavat Kalifornian. Kiittäkää hyvin pakkauksen sisäpussia varoen rusinoiden sinistä pehmeää tiukkuutta ja aromeja.

        Jauhopakkaus:

        Lottaa ylös jäärä sen sormivarmennetusta vetskarista. Istuta suolaan jos se on maidottunut ja sen pehmeään margariiniin. Kopistele levätessäsi jotta maidotus vähentyisi junassa. Ennakoi varamaito. Lottaa jääräsi bunkkerissa alle 15-30 minuutissa. Formatoi sitten taikina ja lottaa taikina jäärään ylilyönnein. Ravista 225 kertaa uunia perus falskauksella n. 10:ssä minuutissa.
        Tiina ylös lingoten. Lottaa jäärä sormivarmennetussa vadissa. Istu siirappiin ja suolaan. Kopistele maidotus ja linkoa se. Ennakoi varamaito. Lottaa ennakoiden jäärä lyöden. Viskaa ulos taikinan kanssa. Lottaa taikina jäärään kakkua hakaten jytinän kanssa. Ravista 225 kertaa uunia perus falskauksella n. 10:ssä minuutissa.

        Kaakaojuomajauhe purkki:

        Löysää sikamaisesti kallistaen ja varmistaen maito. Juna 2dl:aan maitoa - kallista ja varmista. Hallit 3-4 roiskien ja läiskien oboyta. Lottaa pulveri haisemaan. Röörit auki taputtaen kilistelevästi.


    • rdgrerw

      Tuo aloittajan juttu taisi toteutua eräänä päivänä suomessa... Odotellaan terrori-iskuja, ja kohta ollaan vinkumassa natoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe