Riparimummo!

mummojuttukaveriksi

11

98

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nerokasta!
      (ei sillä, että rippikoulua juuri arvostaisin....)

    • hyhtgtrfrfrf

      rikollisuus ottaa kaikki saatanallisuuden keinot käyttöön että niin moni kuin mahdollista saasivat lihottamaan valehtelevia saatanaa palvelevia pappeja!

      • Sanokaa te muut mitä vain, mutta minä ainakin otan ikiaikaisen kärsimyksen mieluummin söpösti paketoituna.
        Ja vaikka kyse onkin harhaanjohtamisesta, eivät ne papit sitä kai itse tajua. Joten oikeastaan heitä ei voine syyttää tästä....


      • see_the_truth.webs.com

        Luterilaisuudella on erittäin kaukana Saatanan palvomisesta. Kyseessä on täysin eri uskonnot. Kristinusko on juutalainen orjamoraaliin perustuva uskonto, saatananpalvonta sen sijaan on uskonto, jonka mukaan ihmisestä voi tulla jumala hengellisten harjoitteiden (voimameditaatio, jooga jne) kautta.

        http://www.joyofsatan.org/


    • Hei

      Onpa ihan kiva idea! Onhan mummoja ja pappoja päiväkodeissakin, kouluissa ei sentään kai ainakaan vielä. Mutta riparin työntekijöistä ihan jokainen haluaa ja kykenee oleman riparinuoren juttukaverina, Eri-ikäiset työntekijät sekä mummot sekä papat ovat varmaan rikkautta myös rippileirillä.

      Pappi Elisabet

      • mkijuhyuhyhy

        Niin!!! Siellähän ei olekkaan vielä 100% saatanallisuutta saatu aikaan! Helevissä on tilaa ja sinne on leveä portti suomen surullisen kuuluisan valtion kirkon saatanaa jumaloiville!

        Teissä ei ole sen vertaa ihmisyyttä nahoissanne, että seuraisittette Jeesusta sen verran, että ottaisitte ne myllynkivien käyttöohjett käyttöön niinkuin Jeesus opetti!

        Kaikkista rikoksistanne; Jumalasta ja ihmisyydestä luopuneina järjettöminä, SYYTÄTTE JUMALAA JA IHMISIÄ saatanaa palvelevina rikollisina!

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14373787/pirkko-pappi----#comment-85573787
        #kuunteleva_kirkko
        20.7.2016 17:30
        Hei.
        Täällä on oikein 9 päivää sitten aloitettu ketju minulle. Ja ihmetelty miksi en tule vastaamaan asiallisiin kysymyksiin. Voi sentään, olen tehnyt muita asioita tässä välissä, onneksi nyt huomasin tämän suuren kunnian :) Asiallisia kysymyksiä en löytänyt kuin kaksi, mutta onneksi ne sentään löysin.

        Millainen on Jumala, Jeesus, joka ei suojele uskovaistenkaan lapsia erilaisilta kauheuksilta, kysyttiin. Esitän vastakysymyksen; ihminen on vastuussa omista teoistaan, ei Jumala ole ketjun aloittajan tai kenenkään muunkaan ratkaisuista tai tekemisistä vastuussa. Ihmetyttää kuinka Jumalaa syytetään ihmisten kauheuksista.
        Onko papit vapautettu kirkollisverosta, kysyttiin. Ei ole, tietenkään, miksi olisi. Me maksamme kirkollisveroa iloiten, ihan kuin muutkin seurakunnan jäsenet.
        Ystävällisesti,
        Pirkko-pappi#

        NÄMÄKÄÄN RIKOKSET EI OLE IHMISTEN TEKEMIÄ JA TEETTÄMIÄ RIKOKSIA VAAN AIVOPESTYJEN saatanaa jumalanaan PALVELEVIEN RIKOLLISUUDEN PAPISTON JA USKOVAISTEN saatanallisuuksia:
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

        JOTEN
        Pirkko-pappi paasaa saatanallisuuden sopaskaa, tällaisena:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        JA
        syyttää, mm rippikouluja KÄYMÄTTÄMIÄ IHMISIÄ LAHKONSA RIKOKSISTA NÄIN:
        "Ihmetyttää kuinka Jumalaa syytetään ihmisten kauheuksista."
        EI IHMISYYDESTÄÄN LUOPUMATTOMAT YLLÄ OLEVIA RIKOKSIA TEHNEET JA TEETTÄNEET!

        MILLÄ; HELEVETINKÖ OIKEUDELLA Pirkko-papilla ON OIKEUS IHMISIÄ SYYTTÄÄ JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄ LUOPUNEIDEN RIKOKSISTA???


      • kfgkrkekwk3w

        Jos pappina opettaa ihmis yksilölle aivopesu/mielen manipuloimis oppejaan jotka ovat IHMISYYDEN vastaisia rikollisuuden sontaa, NIIN pitäs jonkun papin ainakin yrittää vastata asiallisesti asiallisiin kysymyksiin.
        ELLEI, NIITÄ VASTAUKSIA OLE,
        NIIN
        EI PITÄS OLLA LIIKAA VAADITTU, ETTÄ TUNNUSTATTE OMALLA SANALLA SUORAAN JA REHELLISESTI, ETTÄ SAATANA ON KRISTITTYJEN JUMALA!
        NIINHÄN RIKOLLINEN PAAVALIKIN TEKI NIIN KUKA, SAATANAKO TEITÄ ESTÄÄN OLEMASTA VÄHINTÄÄN YHTÄ REHELLISIÄ?

        ELLEI niitä vastauksia ala vähitellen yllä olevien uskontunnustuksien johdosta tehtyihin kysymyksiin. Niin voimme OLLA 100% VARMOJA SIITÄ, ETTÄ TEILLE EI RIITÄ SE, ETTÄ OLETTE JEESUKSEN ANTAMAN TIEDON MUKAAN ITSE ITSENNE JO TUOMINNEET JESSUKSEN VASTAISILLA TEOILLA JA OPEILLA
        JA
        ETSITTE LISÄÄ SAMAAN SAATANALLISUUTEEN UHREJA!
        Olette papistossa aika tavalla saman kaltaisia, jotuen uskontunnustuksessa ja pappislupauksestanne herraa palveleville herra jumalalille. Saatte olla varmoja, että rikollisuudenne ihmisyyttä vastaan on niin törkeää ja niin syvästi rikollista, ettei niissä ole ulkokullattunakaan muuta kuin eksytys ihmisyyttä. Ja sellaiseen toimintaa tarvitaan tosi sairaaksi aivopestyjä ihmisyyden vastaisia rikollisia.

        Tarvitseeko Elisabet näyttöä?
        vai
        tunnustatko vaikenemalla, että tiedot ovat faktaa?


      • irifieiewkope

        Mitä luulet Elisabet, jokohan sinä tai joku vaikka juoputtelevat virkaveljes olis sen verran selvinnyt, että alettas yteistuumin junalimaan vastauksia noihin uskontunnustus asioihin?
        http://www.iltalehti.fi/
        "Kännissä olleen papin virkamääräys keskeytettiin"
        Tiedossa on nimittäin se, ettei rippikoulun suorittaneet itse tiedä edes mitä ovat tunnustaneet, rohkeimmat jopa väittävät vastaan etteivät tunne tuollaista faktaa!
        SE TODISTAA VAHVASTI, ETTÄ AIVOPESU TEHO ON VAARALLISTA TOIMINTAA!

        Tässä yksi esimerkki uskontunnustuksen kieltänneestä:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12961254#comment-73834416
        "evita-
        20.11.2014 10:58
        Tuo edellä mainittusi EI OLE, luterilaisen kirkon uskontunnustus. Tuo on sinun oma vääristelemäsi ja sepustus Jumalan kymmenestä käskystä ja niiden selityksistä."

        (vai ei oo! saatana itsekkö sen katekismukseen laittoi?)

        TÄSSÄ VIELÄ KIELTÄÄ UUDELLEEN OMAN herra jumalansa OPPEINEEN:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12961254#comment-73834416
        evita-
        20.11.2014 09:59
        Evankelisluterilaisen kirkon uskontunnustus on tämä joka luetaan sunnuntaisen jumalanpalveluksen yhteydessä.

        "Minä uskon Jumalaan, Isään, Kaikkivaltiaaseen, taivaan ja maan Luojaan, ja Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, kärsi Pontius Pilatuksen aikana, ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin, astui alas tuonelaan, nousi kolmantena päivänä kuolleista, astui ylös taivaisiin, istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan, oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita, ja Pyhään Henkeen, pyhän yhteisen seurakunnan, pyhäin yhteyden, syntien anteeksiantamisen, ruumiin ylösnousemisen ja iankaikkisen elämän."

        Tuo edell. oleva, mitä kirjoitit EI OLE mikään luterilaisen kirkon uskontunnustus"

        JA KUTEN TAVALLISTA, SAMAA SOPASKAA LOPUTTOMIIN! Ilmeisesti sen verran ihmisyydestä viellä jäljellä, että älyää uskontunnustuksensa saatanallisuuden. Vähitelen oppi ymmärtämään ja kirjoittelee nykyisin eri nimimerkeillä...

        SIIS HYVIN ON MUMMOON TAI LAMPAASEEN AIVOPESY TEHONNUT!!!

        TUO ON LAPSILLE JA NUORILLE ESIMERKKINÄ VAROITUS SIITÄ MITÄ RIKOLLISUUDEN USKO TODELLISUUDESSA ON. SITTEN, TE, JOTKA OLETTE JO AIVOPESTYINÄ, ETTÄ YMMÄRRÄ, ÄLYÄ EDES SITÄ MILLAISIA OLETTE!

        ON TURHA VÄITTÄÄ, ETTEIKÖ PAPISTO AIVOPESU IHMISIÄ MIELELTÄÄN SAIRAIKSI. USKOVAISTEN JOUKOISSA ON SELLAISIA JOTKA USKOO OLEVANSA JEESUKSEN OPETUSLAPSIA. KAS KUN EIVÄT JUOKSENTELE NÄIN KESÄISIN VESITÖJEN JA JÄRVILLÄ TODISTAEN ETTÄ USKO KANTAA!!!!

        kristyillä ei ole Jeesuksen opetuslapsia vaan korkeintaa saatanallisuuden apostoleita ja niiden oppia Jumalaa ja Jeesusta sekä Pyhää Henkeä pilkaavia pappeja jota eivät uskalla saatanaa palvella rehellisesti sen omalla nimellä.


    • kmkmkmkomom

      kuules, Elisabet; kun toiset papit evät vastaa kysymyksiin niin voisitko osoittaa rehellisyydes saatanaa palvelevana ja vastata näisin:

      MIKSI USKOVAINEN EI SAA OLLA JÄRKEVÄ?
      SIKSIKÖ, ETTÄ HUOMAA JUMALOIVANSA SAATANAA?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole järkeä'

      MIKSI USKOVAISEN EI SAA YMMÄRTÄÄ?
      SIKSIKÖ, ETTEI PELKÄISI SAATANAA?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole ymmärrystä'

      MIKSI ON SYNTIÄ OLLA SYNNITÖN ja IHMINEN?
      MIKSI PITÄÄ TULLA RIKOLLISUUDEN PERISYNTISEKSI?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'

      MIKSI LAPSET JA NUORET EIVÄT SAA OLLA JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISIA NIILLÄ OMINAISUUKSILLAAN JOTKA SYNTYISSÄÄN SAIVAT?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

      MIKSI KRISTITYN PITÄÄ EROTA JUMALASTA?
      VAATIIKO SAATANA NIIN VAI PAPPIKO SEN VAATII?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

      MIKSI KRISTITYN PITÄÄ OLLA IKUISESTI KRISTITTYJEN RIKOLLISUUDEN PERISYNTINEN VAIKKA ITSE EI OLISI SYNTIÄ TEHNYT?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      Perisyntiähän ei ole muilla kuin rikollisilla syntisillä!
      Aatamin ja Eevan synnin perinnöllisyys loppui, jos sitä edes oli; kun Jumala antoi armon Nooalle ja hänen perheelleen, JA SIUNASI HEIDÄT!
      JUMALA EI RIKOLLISIA SYNTISIÄ/SIUNAA!!!
      Sen tekee saatana palvelijoineen.

      Vain onko se paratiisin käärmeennet nyt teidän pakotanut valehtelemaan!

    • flekjvjejkwl

      "Tämä on älyttömän hyvä idea" pitää paikkansa siinä mielessä, ETTÄ VAIN ÄLYTTÖMÄT TYÖNTYYN IHMISLAPSIA TURMELEMAAN AIVOPESU PERKELEEN OPEILLA!
      SIIS TÄYSIN JÄRJETÖNTÄ!!!

      TODISTAKAAN JEESUKSEN EVANKELIUMIN TIETOJA KÄYTTÄEN, ETTÄ TOIMINTANNE LASTEN SUNTEEN OVAT HYVIÄ?

      JEESUS SIUNASI LAPSIA, JA SAMASSA TILAISUUDESSA TOISIN LAPSIA KOHTELEVILLE, KALTAISILLENNE ANTOI MYLLYN KIVIEN KÄYTTÖ OHJEET.
      PAPPINNE EI EDES SAA JEESUKSEN EVANKELIUMI SAARNATA OPETTAA!!!
      Joten saatanan asialla olette!

      Mistään kohtaan raamattun Jeesuksen evakeliumia ei Jeesus ole käskenyt kastaa KETÄÄN, LAPSIAKAAN, LAPSIAKIN TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN JNE RIKOLLISUUDEN saatanallisuuden toimesta heidän uhreiksi!
      JOTEN
      SE saatanallisuudenne "ÄLYTÖN IDEA" ON TODELLA OIKEIN OIVALLETTU JOTEN OTTAKAA JEESUKSEN ANTAMASTA MYLLYNKIVI OPISTA OPPIA JA JÄTTÄKÄÄ IHMISTEN LAPSET RAUHAAN saatanallisuuden "älyttömyyksiltä!"

      Suomalaisten lapset ja nuoret, ansaitsevat IHMISYYDEN OPPEJA eikä ihmisyydestään luopumisen rikolliseksi koulutuksi!
      MIKÄ PIRU TEITÄ VAIVAA KUN ETTE KUNNOITA IHMISTEN IHMISYYTTÄ?
      Vaikka itse olette siitä luopuneet, niin mikä helevetin ilo siitä on että turmella ja tuhota jopa tappamma, tapattamalla, raiskaamalla jne LAPSIA????

      IHMISET odottaa vastauksia?

    • kaatuva_kirkko

      Älä valehtele Elisabet. Olet varmaan itsekin kohdannut työntekijöitä jotka riparilla sulkeutuvat omaan huoneeseen ja tulevat vain pitämään tuntinsa. Puhumattakaan työkokouksissa narisevista papeista, taasko alkaa rippikoulu ja onko pakko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2896
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2652
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2158
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe