Motorola

V220

Mitenkäs ton kyseisen puhelimen usb-kaapelin saa oikein toimimaan..Kone vaan nimittäin ilmoittaa ettei se tunnista puhelinta. Mitäkäs se meinaa kun se käskee valitsemaan jonkun modeemin tai jotain sinne päin???
Alkaa nimittän jo tympimään............

1

774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ohjeita ne on täsä

      mobile PhoneTools - Pikaopas
      2
      Vähimmäisvaatimuksetmobile PhoneTools -ohjelman käyttöön vaaditaan Windows® 98se, 2000, Millennium tai XP. Tietoja muista käyttöjärjestelmistä ja lisätietoja päivityksistä saat BVRP Software -yrityksestä tai jälleenmyyjältä.Jotta mobile PhoneTools -ohjelma toimisi oikein, tarkista seuraavat seikat: • Matkapuhelimeen on liitetty 233 MHz:n Pentium® II -suorittimella varustettu tietokone (kaapelin, infrapunaportin tai Bluetooth-sovittimen avulla).• Yksi USB- tai sarjaportti, jos käytössä on kaapeliyhteys tai aktiivinen Bluetooth-sovitin tai täysin toimiva infrapunaportti.• Paikallinen kiintolevy, jossa on 20 Mt vapaata tilaa.• Matkapuhelin tai laite, joka on yhteensopiva mobile PhoneTools -ohjelman kanssa.• Data/faksi-toiminto, joka sisältyy matkapuhelinoperaattorin kanssa tehtyyn sopimukseen (ja joka sallii faksien ja sähköpostiviestien lähettämisen ja vastaanoton).• Suurinopeuksiset (GPRS-, CDMA 1X- ja WCDMA-) dataverkkotoiminnot, jotka sisältyvät matkapuhelinoperaattorin kanssa tehtyyn sopimukseen (suurinopeuksisten sähköposti- ja Internet-käyttöä varten matkapuhelinverkossa); datapalvelu on verkosta ja tilauksesta riippuva toiminto, joka ei ehkä ole käytettävissä kaikkialla.
      Lisätietoja saat Internet-palveluntarjoajalta.• Aktiivimuistin vähimmäiskoko: 32 Mt RAM-muistia, kun käytössä on Windows® 98se, Millennium ; 64 Mt RAM-muistia, kun käytössä on Windows® 2000 ja XP.
      mobile PhoneTools - Pikaopas
      3
      Ennen asennusta:NäyttöruutukuvatTämän oppaan näyttöruutukuvat vastaavat mobile PhoneTools -ohjelman näyttöjä Windows XP -käyttöjärjestelmässä. Kun sovellusta käytetään muissa Windows-käyttöjärjestelmissä, näytöt voivat olla erilaisia. Tämä ei vaikuta ohjelmiston toimintoihin.Online-ohjemobile PhoneTools -ohjelmassa on tilannekohtainen online-ohje, joka voidaan avata napsauttamalla ohjepainiketta tai F1-näppäintä. Lisätietoja mobile PhoneTools -ohjelman käytöstä on ohjetiedostoissa.
      mobile PhoneTools - Pikaopas
      4
      Asennus mobile PhoneToolsTärkeää!Ohjelmisto on asennettava ennen kuin laite liitetään tietokoneeseen.Asenna mobile PhoneTools -ohjelma kiintolevylle asettamalla ohjelman sisältävä CD-levy oikeaan levyasemaan. Kun mobile PhoneTools asennetaan CD-levyltä, asennus käynnistyy automaattisesti. Jos asennusohjelma ei käynnisty, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:1. Valitse Käynnistä-valikosta Suorita (voit avata sen tehtäväpalkista).2. Valitse asema, jossa CD-levy on, tai kirjoita D:SETUP (D: vastaa CD-aseman kirjainta).3. Suorita tiedosto valitsemalla OK. Ohjattu asennus käy läpi asennuksen vaihe vaiheelta ja pyytää tietoja tarvittaessa. Asennuksen aikana CD-levyn sisältö kopioidaan tietokoneesi kiintolevylle ja mobile PhoneTools -ohjelmaa varten luodaan ohjelmaryhmä, johon sen kuvakkeet tallennetaan. Asennuksen jälkeen käynnistyy ohjattu online-rekisteröintitoiminto (lisätietoja on kohdassa Online-rekisteröinti, sivulla 7). Rekisteröinti on välttämätön, jotta voisit hyötyä takuusta ja saada teknistä apua ja ilmaisia päivityksiä.Käyttöjärjestelmän mukaan ohjattu asennus pyytää sinua asennuksen jälkeen käynnistämään tietokoneen uudelleen, jolloin kaikki järjestelmään tehdyt muutokset tulevat käyttöön.
      mobile PhoneTools -ohjelmaryhmä voidaan nyt valita Käynnistä-valikosta
      (tehtäväpalkista) ja seuraava kuvake voidaan lisätä työpöydälle pikakuvakkeeksi
      ohjelman avaamista varten:
      mobilePhoneTools
      mobile PhoneTools - Pikaopas
      5
      Matkapuhelimen asennus ja määritysTärkeää!Älä liitä matkapuhelinta tai -laitetta tietokoneeseen ennen kuin ohjattu MPT-ohjelman asennustoiminto kehottaa niin tekemään.1. Valitse käyttäjäprofiili2. Yleensä ohjelma on määritetty toimimaan automaattisesti matkapuhelimen tai -laitteen kanssa, joten tämä vaihe on automaattinen. Jos ohjelma ei kuitenkaan tunnista yhteystyyppiä, näyttöön tulee ohjelmiston ohjatun asennustoiminnon näyttö:3. Valitse, miten puhelin liitetään tietokoneeseen.
      mobile PhoneTools - Pikaopas
      6
      4. Valitse Seuraava. Seuraava ikkuna tulee näyttöön :5. Liitä puhelin tietokoneeseen, jolloin puhelin tunnistetaan ja asennetaan automaattisesti.
      Sovellus käynnistetään asennuksen lopuksi.
      mobile PhoneTools - Pikaopas
      7
      Online-rekisteröintiJos haluat hyötyä takuusta, BVRP Software -yrityksen teknisestä tuesta ja ilmaisista päivityksistä, rekisteröidy palveluumme verkossa. Ohjattu online-rekisteröintitoiminto käynnistyy automaattisesti asennuksen lopuksi. Noudata näytöllä olevia ohjeita.Tarkista, että käytössäsi on Internet-yhteys ja että se on määritetty oikein niin, että se käynnistyy automaattisesti.Jos online-rekisteröintiä ei tehdä asennuksen aikana, voit rekisteröityä myös muulloin valitsemalla Valikko > Ohje > Online-rekisteröinti.Asennuksen poistaminen mobile PhoneTools1. Valitse Windowsin tehtäväpalkista Käynnistä-valikko ja Ohjauspaneeli. Ohjauspaneeli-ikkuna tulee esiin.2. Kaksoisnapsauta Lisää tai poista sovellus -kuvaketta.3. Valitse mobile PhoneTools-ohjelmaryhmä ja napsauta Muuta/Poista-painiketta.
      Asennuksen poisto käynnistyy.
      mobile PhoneTools - Pikaopas
      8
      mobile PhoneTools Pääikkunamobile PhoneTools-ohjelmalla voit siirtää tietokoneen tietoja matkapuhelimeen. Kun matkapuhelin on liitetty tietokoneeseen, voit suorittaa seuraavia toimintoja:• soittaa ja vastaanottaa puheluja• lähettää ja vastaanottaa sähköpostia ja tekstiviestejä• synkronoida puhelinluettelon ja kalenterin• käynnistää Internet-istunnon*• lähettää multimediaviestejä*• siirtää videoleikkeitä* tietokoneesta puhelimeen ja päinvastoin• lähettää muokattuja musiikkileikkeitä* tietokoneesta puhelimeen.*Huomautus:Jotkin mobile Phone Tools -toiminnoista eivät ehkä ole käytettävissä puhelimessasi tai laitteessasi.
      mobile PhoneTools - Pikaopas
      9
      Painamalla tätä voit avata kaikki mobile PhoneTools -ohjelman toiminnot ja asetukset.Painamalla tätä voit tarkastella online-ohjetta.Välkkyvä kirjekuori ilmoittaa viesteistä.Painamalla tätä voit avata toimintopaneelin (Voit avata sen myös painamalla Valikko>Näkymä> Toimintopaneeli.) Sulje paneeli painamalla tätä uudelleen (lisätietoja on Painamalla tätä voit sulkea mobile PhoneTools -Painamalla tätä voit pienentää mobile PhoneTools -ohjelman ja sijoittaa kuvakkeen työpöydälle alla olevan kuvan mukaisesti:Kaksoisnapsauttamalla tätä voit avata mobile PhoneTools -ikkunan.Akun lataustason ilmaisin.Voit soittaa puhelun käyttämällä näppäimistöä kuten tavallisen puhelimen näppäimistöä ja painamalla sitten vihreää puhelinpainiketta. Voit Painamalla tätä voit soittaa puhelun haluamaasi numeroon.Tämä näyttää verkkosignaalin Kun olet muodostanut yhteyden, operaattorin nimi näkyy tässä.
      *Näkemäsi kuva voi olla erilainen puhelinmallin mukaan.
      mobile PhoneTools - Pikaopas
      10
      mobile PhoneTools ToimintopaneeliKäynnistää tai lopettaa Internet-oletusyhteyden.Näyttää Lähetä/vastaanota tekstiviesti -ikkunan.Näyttää Lähetä/vastaanota sähköpostiviesti -ikkunan.Näyttää Puhelinluettelon.Synkronoi puhelinluettelon/kalenterin.Näyttää matkapuhelinta koskevia tietoja. Kuvakkeen kuvausNäyttää Kalenterin.Näyttää Multimediakeskuksen.HuomautusJotkin mobile Phone Tools -toiminnoista eivät ehkä ole käytettävissä puhelimessasi tai laitteessasi.
      *Näkemäsi kuva voi olla erilainen puhelinmallin mukaan. Toivottavasti oli näistä oli apua jos ei niin ota yhteys motorolan asiakas palveluun tai jälleenmyyjään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4176
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1684
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1258
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1174
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe