Estoton Rouva.

Laskettelijat

Istuttiin nelistään laskettelukeskuksen ravintolassa kavereiden kanssa. Pöytäämme tuli n. reilun 50 vuotias, hyvässä kuosissa oleva nainen. Esitteli itsensä ja aloitti..." mitäs pojat.."
Tunnin ja kahden tanssituksen, ynnä muutaman alkoholiannoksen jälkeen tuli suora ehdotus. " Tos on mun huoneen numero, tulkaa sinne jatkoille..."
Ja Rouva lähti edeltäpäin, sanoi käyvänsä suihkussa ja sovimme tulevamme puolen tunnin päästä. Koputimme oveen ja ovan avasi kylpytakkiin pukeutunut ystävämme.
Muutaman juoman jälkeen Rouva heittäytyi selälleen parisängylle ja avasi kylpytakkinsa... nätti korsetti ja sukat jalassa. Otti lattialta korkokenkänsä ja laittoi ne vielä jalkaansa. " Kuka tulee ekaksi ?"
Ei oikein osattu päättää, mutta sitten komennettiin porukan nuorin, Janne poika, rouvan kanssa sänkyyn. Janne riisui, niinkuin me muutkin ja meni rouvan viereen sängylle selälleen tanko pystyssä. Ja kierähti siitä rouvan päälle ja sinne upposi pikkujanne rouvan lämpimään rakoon. Eikä mennyt kauaa, kun tuli vielä paremmin pois. Vaalea vana roiskahti mustalle korsetille. " Anna tulla sisään" pyysi rouva minulta " en tarvitse ehkäisyä, letkut on laitettu kiinni jo vuosia sitten". Ja minähän annoin. Siellä oli koko lasti sisällä.
Markus oli jo painamassa, kun nousin sängyltä, ja sinne meni litinän kanssa Markuksenkin lasti. Juppe oli viimeinen ja Rouva halusi takaapäin, ohjasi kädellään jupen kyrvän kuitenkin kakkoseen. Ja siinähän poika paineli silmät loistaen kakkosta.
Spermaa valui sängylle ja lakanaan jäi iso läikkä.
Pojat menivät suihkuun vuorotellen ja minä viimeisenä. Olin jo suihkussa, kun Rouva tuli saman suihkun alle korsetti täällä ja sukat jalassa. veti mut itseään vasten ja työnsi kalun sisäänsä, nyt kyllä sinne oikeaan reikään. Näin miten spermaa valui pillusta ja sitten Rouva kusi samalla... lämmin kusi virtasi kyrpääni pitkin reisille ja siitä suihkun lattialle. Oli se....Kun menimme takaisin ravintolaan, isäntä tuli vastaan käytävällä.

1

4052

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kusituli

      Tunnin ja kahden tanssituksen, ynnä muutaman alkoholiannoksen jälkeen tuli kusi reisille. Muutaman juoman jälkeen Rouva kusi sängylle. Juppe kusi takaapäin rouvan kakkoseen. Markus kusi rouvan kylpytakkiin, minulta tuli kusi rouvan päälle. isäntä kusi vastaan käytävällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe