rahantekijä

kortiton

onko kellään kokemusta rahantekijä kaupantekijästä ultimaten valtuuttama. On kuulemma ainakin 70% mahdollisuus tienata hyvin. itse keksijät kuulemma rahoissa. tuli vaan sähköpostiin nimikkeelä rahantekijä ett' ny ois mahdollisuus tienata.

11

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joskuskuitenkin

      Kenenkään toisen tarjoamiin palveluihin ei näissä pörssiasioissa kannata nojata - ainakaan jos aikoo tienata. Itse otettava selvää kunkin kohteen talousnäkymistä nimenomaan eteenpäin ja sen mukaan vahdittava aika tiiviisti hintojen muodostumismallia. Tosiasiahan on, ettei korkealla hinnalla ostaen juurikaan saa katetta, jos ei satu tulemaan tosi hyvä osinko. Yleensä sen hyvän osingon jälkeen hinnat tippuu kuin raekuuro.

    • Epäileväinen

      kokeilin sitä demoa siinä nyt ainakin juttu näyttäis toimivan mutta niin se on nois casino peleissäkin että leikkirahalla kun pelaa niin kaikki näyttää liian hyvältä. En ole tohtinut laittaa rahaa likoon..pelkään että isoa kusetusta koko juttu. Leikkirahalla kun ostin osakkeita voitin 168e yhdessä minuutissa, ei se vaan voi olla noin helppoa. Nuorena jo oppinut että se mikä vaikuttaa liian hyvältä ei voi olla totta.

      • Huvittava_viritys

        Ensi silmäyksellähän tuon näkee, että rahat kerätään asiakkailta pois. Suuret lupaukset, varmat voittoprosentit, erittäin riskipitoiset kohteet ja ruuvailtu demo. Tyypillisiä huijauksen merkkejä, jotka on nähty monesti ennenkin. Pistähän oikeaa rahaa peliin, niin voitot ovat tiukemmassa.

        Jos tämä robotti todella toimisi 70 % todennäköisyydellä, kuten väitetään, sen omistaja putsaisi markkinat hyvin nopeasti ihan yksinkin tai myisi keksintönsä suurille finanssitaloille valtavasta summasta. Miksi hän siis haluaa hoidettavakseen sinun pikkurahasi? Yksinkertainen selitys on, että hän on kiinnostunut juuri sinun rahoistasi...

        Sijoittamiseen tarvitaan välittäjä, mutta on kunnollisiakin välittäjiä, jotka eivät edes tule sen kalliimmaksi kuin nämä huijarit. Eikä binäärioptioilla kannata pelata niidenkään kautta. Ne ovat puhdasta puna-mustaa rulettipeliä, jossa kehällä on pari ylimääräistäkin nollaa sinua vastassa.


    • voittohukassa

      sijoitin sen 200 euroo viikokosi,kesti 12 päivää että sain lopetettua ja 200 takas MUTTA voittoja en saa nostettua millään konstilla pois ! ensin tuli viesti voitosta,sitten noston hyväksymisestä mutta voitto ei kilahda tilille ! viikossa tienasin 12 tuhatta ja risat mutta missähän ne ovat tai siis kuka ne otti itselleen !? tekeekö rahantekijä rahaa itselleen ihmisten sijoituksilla ? kyselyihini ei vastaa kukaan !!!! pitäskö ny sanoa että sainpahan omani pois ? jos jollakulla on tietoa tai kokemusta miten voitot nostetaan niin olisi kiva kuulla tai onko joku saanu ne voitot itsellee !

      • Huijaussivuko

        http://rahan-tekija.com/nostoprosessi/

        Tuon mukaan voi mennä viisikin pankkipäivää...


      • toinenepäilijä
        Huijaussivuko kirjoitti:

        http://rahan-tekija.com/nostoprosessi/

        Tuon mukaan voi mennä viisikin pankkipäivää...

        #voittohukassa. Laitahan tietoa viikon päästä onko rahat tullut tilille.


      • tiesvaikka

        toimiiko tuo tosiaankin niin että laittaa 200 € ja se alkaa kasvamaan.


    • ollie1

      Kyseessähän on ultimate4trading. Googlella löytyy lisää.

    • jkjv68

      Tuo sivusto on täysi kusetus, menee samaan sarjaan kun WincCapita aikanaan.

    • Targgie

      Itse eksyin sivulle ja kusetus alkoi ainakin vähäsen Demoversiossa paistaa läpi kun tein leikkirahaa satoja euroja vaikka monesti kurssitaso pysyi samana tai lähes muuttumattomana.
      Esimerkki kuvakaappaus:
      http://i.imgur.com/ShkEkgX.png

      Mistä tuo mystinen 172€ voitto tulee kurssin pysyttyä täysin samana?
      En kyllä ainekaan vielä ala oikeata rahaa tilille laitaa ennenkuin on varmuus että niitä mitään voi edes nostaa pois tililtä takaisin.
      Onko kellään kokemuksia rahojen nostosta tältä palvelulta?

      • Ei_jää_nostettavaa

        Panos 200. Jos kurssi nousee, voitat 86 % panoksesta eli 172. Jos kurssi laskee, häviät 100 % eli 200. Nämä tapaukset ovat lyhyellä aikavälillä tasan yhtä todennäköisiä. Jos kurssi pysyy ennallaan, voitat myös 86 %, ainakin demossa. Tämän tapauksen todennäköisyys viiden desimaalin tarkkuudella ilmoitetussa kurssissa lienee yhden prosentin luokkaa, jos sitäkään.

        200 pelikierroksen jälkeen keskimääräinen tulos on siis 101 x 172 eli 17372 euroa voittoa ja 99 x 200 eli 19800 euroa tappiota. Kokonaistulos on 2428 euroa miinuksella. Yksi pelikierros siis tuottaa keskimäärin 12 euron tappion eli - 6 % pelipanoksesta. Onhan tämä parempi peli kuin lotto, jossa Veikkaus vie yli puolet, mutta ei silti ole kehumista.

        Ei sinun kannata olla huolissasi voittojen nostamisesta. Ainahan voi käydä tuuri jonkun aikaa, mutta mitä pitempään pelaat, sitä vähemmän jää nostettavaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1522
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1329
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1172
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1129
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      955
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      720
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe