Miksi riparilla ei opeteta tulkitsemaan unia?

Entinenkristitty

Raamatun mukaan unet ovat Jumalan keskustelua ihmisten kanssa:
http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=uness&kirjat=kr

Ylläoleva linkki johtaa koivuniemen raamattuhakukoneeseen mihin olen kirjoittanut "uness"-hakusanan jotta näette kaikki tekstit missä lukee "unessa".

Itsekin olen unia jatkuvasti nähnyt lapsuudesta saakka joten paljon asiaa tuntuu "Herralla" olevan vaikken sanomaa olekaan usein ymmärtänyt. Miksi riparissa papit vaikenevat, että Jumala kävi unessa valtaosan keskusteluistaan ihmisten kanssa?

Job 33:14-15 Sillä Jumala puhuu tavalla ja puhuu toisella; sitä vain ei huomata.
Unessa, öisessä näyssä, kun raskas uni valtaa ihmiset ja he nukkuvat vuoteillansa

Jos joku haluaa valehdella, että tällaista tapahtui vain Vanhassa testamentissa kehotan vilkaisemaan Matteuksen evankeliumin ensimmäistä ja toista kappaletta. Unet ovat Raamatun mukaan oikein luotettava keino keskustella jumalan kanssa, joka muuta väittää on valehtelija.

http://see_the_truth.webs.com/
http://www.joyofsatan.org/

Unista ennustaminen on yhtä huvittavaa kuin se skenaario jossa Jaakob voittaa kaikkivaltiaan jumalan painissa! :D Jumala häviää vaikka potkaisee Jaakobia vyön alle.

9

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hilu.Huuuu

      Vain profeetat osasivat tulkita Jumalan viestejä. Nykyään ei ole profeettoja.

    • Terv.Mirka

      ""Raamatun mukaan unet ovat Jumalan keskustelua ihmisten kanssa""

      - Raamattu on satukirja ja jumalaa ei ole.
      - Unet ovat aivojen itse kehittämää viihdettä. Eläimetkin näkevät unia.

    • kdkdkdkwek

      Unet eivät olet totuuksia kokonaisuudessaan. Usein ne liittyy tavalla tai toisella päivän tapahtumiin ja erillaisiin itse ohjaamiin mielukuviin, fantasiaan.

      Vanhojen aikojen uniin ja näkyihin liittyy usein huumaavien aineiden käytön tuomat kokemukset. Jo tuhansia vuosia ennen ajanlaskumme alkua sadetanssijat, noitatohtorit jne vaivuttivat joko itsensä tai "potilaan" huumaavilla aineilla osoittaen muka omia hengellisiä voimiaan.

      Nykyisessä tietoyhteiskunnassa ei tuollaisiin uniin ja huumaavien aineiden käytön uniin uskota. Se, että yksi vaikkapa tuhannesta unesta pitäs paikkansa, ei tarkoita että kaikilla unilla olis totuutta kertova luonne.

      Viimeisten satojen vuosien aikana on monissa eri yhteyksissä tiettyjä tavoitteita ihmiskunnassa aikaan saamista haluavat käyttäneet ja kiihtyvällä käyttämistä TV:ssä, lehdistyssä jne ovat mielentilan manipuloinnin teho.
      Liikemaailma on ottanut kirkon satoja vuosia käyttämät suggestion ja itsesuggestion voimia käyttöön mm mainoksissa jne tehostaakseen myyntiä.

      Suggestio on hypnoosin tavalla toimiva mielentilaan vaikuttava tila. Hypnoosin voimalla on tehty mm pankkiryöstä, tanskassa... vuosilukua en muista. Uhrina käytetty teki pankki ryöstön ja kuovutti rahat hynotisoijalleen.
      Tuo kertoo mm siitä, että
      kuinka vaarallista suggestion käyttö on rikollisuuden kirkon aseena ihmisiä vastaan joukko suggestio tilanteessa. Epäilen vavasti, että ne tunnetut joukko murhat keskieuroopassa, venäjällä jne uskonnollisten, mieleltään sairaaksi aivopestyjen murhat olivat mahdollisia vain ja ainoastaan sairaan seurakunnan papin, saarnamiehen tai mikä ollutkaan, niin hän tiesi mielen manipuloinnin/aivopesun voiman ja johti seurakuntasa ennen aikaiseen kuoleemaan. Se todistaa, suggestion ja hypnoosin voiman käytettiinpä sitä sitten uskonnoissa, politiikassa, sairaan hoidossa jne niin sitä voimaa ei tule vaarallisesti käytettynä vähätellä.

      Oikein käytetty suggestio ja hypnoosi on psygiatrian ja tiettyjen lääkäreiden käytössä potilaan hoitamiseen hyvä ja terveellinen mentelmä. Mm hypnoosia on käytetty potilaan leikkauksissa menetyksellä ja satoja vuosia sitten... ellei jopa tunsia vuosia sitten... Nykyisin sitä käytetään tietyissä tapaukssa tupakan polttamisen lopettamisen aikaan saamiseksi.

      MUTTA, uskonnollisen saarnamiehet, papisto jne on mielestäni joukko suggestio ja hypnoosin rikollisuuden raja-alueella. Laki kieltää hypnoosin käytön muilta, paitsi heiltä joille se ammattiin liittyen on hyväksi ihmisille ja sellaiselle asiantuntujalle myönnetään Laissa määrätyn ehdoin lupa hypnoosin käyttöön. SITÄ LUPAA EI PAPISTOLLA OLE vaikka käytännössä heidän työ on nimen omaan siihen suuntaan ihmisiä kohtelevaa toimintaa. Eihän tervejärkinen ihminen, suostu esimerkiksi omia seurakuntalaisia, pieniä lapsiakaan, papin käskystä noitarovioilla tappamaan ellei ole sairaaksi aivopestyjä! Ja kun koko seurakunta hyväksyy tuollaisen rikoksen, niin koko seurakunnanm tai suurimman osan seurakunnasta on periaatteessa täytynyt olla voimakkaalla suggestio-hypnoosi tai pelkästää hypnoosilla mieleltään "hulluuden" sairauteen aivopestyjä.
      Osa rikollisen kristinuskon uskovaisista, on perineet nk tappaja geenin. Sen olemassa olo on tunnettu ja kauan. Ja kun sitä kutsutaan tappaja geeniksi niin kyseessä ei ole "teurasta geeni" joka liittyy mm metsästyksen harjoittajaan. Vaan se tappaja geeni on kristittyjen ristiretki luonteen vahvistama sen aikaisen aivopesulla. "usko, ota kaste tai kuolet" oli sellaiset kirkon herraa palvelevan rikollisen antamat valinnat monille suomalaisillekkin. Nykyisin ei tuollaista valinnan mahdollisuutta anneta vaan rikollisten kirkko, papistoineen määrää opeillaan ja silloin aivopestyt lasten vanhemman raahaa lapsensa; lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskaanneen jne rikollisuuden papille kastettavaksi vaikka Suomen Perustuslaki antaa jokaiselle kansalaiselleen Lailla suojatun uskonvapauden, ja Laissa on tarkaan otettu lapset huomioon MUTTA, kukaan ei uskalla, vaadi ja lasten vanhempia rikoksesta vastaamaan oikeudessa. SILLÄ SIITÄ RIKOKSESTA, EI KIRKKO OPPEINEEN EIKÄ KIRKON PAPISTO OTA VASTUUTA ITSE VAAN ASETTAVAT SEN VASTUUS LASTEN VABHEMILLE. Eli kyseessä on nk suomen valtion kirkon epäinhimillinen kierous lasten oikeuksien kieltämiseksi JA SEN SEURAUKSENA LAPSIKASTE RITUAALISSA LAPSIA TAPETAAN HENGELLISESTI, TOSIN SIITÄ PELASTUNEITA ON. MERKIKSI SIITÄ, ETTÄ ON TAPETTU SAA LAPSI OTSAANSA KUOLLEEN MERKIN (risti) OTSAANSA. SE SAMA MERKKI ON LUKEMATTOMIA HAUDALLA... SE ON RIKOLLISUUDEN MURHA-ASEEN TUNNUS... RISTIN JOHON JEESUS TAPETTIIN MUTTA MYÖS MIEKAN TUNNUSTUS JOLLA RIKOLLINEN KRISTINUSKO herralleen rikoksineen maailman saatanallisuuden valtaa asetti. JA KAIKEN TUON MAHDOLLISTAA saatanallisuuden rikollisuuden käyttämä, luojan ihmiselle eri tarkoitukseen antaman lahjan väärin käyttön ammattilaisten saatanallisuus!
      /jatkuu

      • lkjhgfds

        Siis uskonnollisiin tarkoituksiin, tauloudellisiin tavoitteisiin jne mm pappien toiminta, on järkyttävän valheellista ja sairasta, että jos uskontunnustuksen kaltaiset sitä edes hiukan ymmärtäisi, niin kirkkoja papistoineen EI OLISI!
        Tuhansia vuosia ihmisen luojaltaan lahjaksi saamaa ominaisuutta EI TULISI SAADA RIKOLLISUUDEN KÄYTTÖÖN SALLIA.

        Ihmiskunnan ja sen yksilön, IHMISEN muokkaaminen ihmisyydestä luopuneeksi RIKOLLISEKSI; edes sitä salaamatta
        ON TODELLA JÄRKYTTÄVÄN TÖRKEÄÄ RIKOLLISUUTTA
        JOTA
        OIKEIN
        SUOMEN PERUSTUSLAILLA SUOJATAAN!!!

        MUTTA
        sille pienen pienelle, ihmislapselle, ei Laki eikä rikollinen kristinusko anna suojaa... vaan jopa Jumalaa ja uskovaisiaan rikollisesti pilkaten kohtelee...
        laittomuus on kansan häpeä... kansan, joka ei uskalla olla rehellinen ja jonka rehellisiä yksilöitä pilkataan ja kiusataan vaikka ovat ihmisyyden asialla, heitä ei järjettömyys kuuntele... ei edes Lakivaliokunnassa joka ummistaa silmänsä rikollisuuden edessä vaikka lapsiakin tapetaan suomalaistenkin lähetystyö rikollisuuden noitarovioilla vielä 2000 luvulla ja papit saarnaa lähetystyön tärkeyttä että kehitysmaan lapsetkin pääsit noitarivio helevetin kitumisien kautta taivaaseen!!!
        Niin saatanallisuuden ARMOTTOMIA aivopestyjen maailma on ja tuollainen saatanallisuus EI OLE SUOMALAISUUTTA VAAN MIEKALLA SUOMEEN TUOTUA HELEVETIN HERRA SAATANALLISUUTTA!

        Jos totuus koskettaa niin täältä saa apua alkuun...
        eroakirkosta.fi

        Ja jota tuo ei kiinnosta, tietäköön olevansa rikollisuuden aivopesty järjetön ja ihmisyydestäkin luopunut tällaiseksi aivopesty rikollinen;

        Uskontunnustuksen kaltainen papisto kouluttaa kaltaisekseen.
        uskontunnustuksesta ja sen kaltaisuudesta...
        koskien myös pappislupauksen antaneita pappejakin Jumala ja Jeesus ei ole papiston virkoja jakanut..

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Kristitty ei ole Jumalaa ja Jeesusta palveleva kristillinen.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        TERVE JÄRKINEN IHMINEN EI TARVITSE RIKOLLISUUDENKAAN USKOA
        VAAN
        se sairas saatanallisuus tarvii uhreja rahoittamaan saatanaa jumalksi uskomistanne ja maksamaan siitä, jopa lastenkin hengillä....

        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
        "Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
        2 luku
        Perusoikeudet
        6 §
        Yhdenvertaisuus
        Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
        Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

        Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

        Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

        11 §
        Uskonnon ja omantunnon vapaus
        Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.
        Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

        Huomatkaa, että "Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä,.." on kaikkia alle 18 vuotiaita koskeva LAILLINEN OIKEUS IHMISYYTEENSÄ SEKÄ ASENTEISIINSA RIKOLLISUUSEN USKONMISIEN SUHTEEN.

        Tässä papin tekstissä, on neljä törkeää valetta "taivaan isän" nimeen joka todellisuudessa on luder/luhteri jolle pappislupuksen antanut jumalakseen on ottanut...
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"

        "tämän seurakunnan, ja (herra) jumalan kasvojen edessä" on aivopesty pappi jonka teolooginen koulutus on pitkä ja tehostaa jo nuorena annattu uskontunnustuksen taantumuksellisuutta pois ihmisyydestä täydellisemmäksi. seurauksen aivopesu ammattilaisuus; padolooginen valehtelija.

        jatkuu...


      • ölkjhuygtfre
        lkjhgfds kirjoitti:

        Siis uskonnollisiin tarkoituksiin, tauloudellisiin tavoitteisiin jne mm pappien toiminta, on järkyttävän valheellista ja sairasta, että jos uskontunnustuksen kaltaiset sitä edes hiukan ymmärtäisi, niin kirkkoja papistoineen EI OLISI!
        Tuhansia vuosia ihmisen luojaltaan lahjaksi saamaa ominaisuutta EI TULISI SAADA RIKOLLISUUDEN KÄYTTÖÖN SALLIA.

        Ihmiskunnan ja sen yksilön, IHMISEN muokkaaminen ihmisyydestä luopuneeksi RIKOLLISEKSI; edes sitä salaamatta
        ON TODELLA JÄRKYTTÄVÄN TÖRKEÄÄ RIKOLLISUUTTA
        JOTA
        OIKEIN
        SUOMEN PERUSTUSLAILLA SUOJATAAN!!!

        MUTTA
        sille pienen pienelle, ihmislapselle, ei Laki eikä rikollinen kristinusko anna suojaa... vaan jopa Jumalaa ja uskovaisiaan rikollisesti pilkaten kohtelee...
        laittomuus on kansan häpeä... kansan, joka ei uskalla olla rehellinen ja jonka rehellisiä yksilöitä pilkataan ja kiusataan vaikka ovat ihmisyyden asialla, heitä ei järjettömyys kuuntele... ei edes Lakivaliokunnassa joka ummistaa silmänsä rikollisuuden edessä vaikka lapsiakin tapetaan suomalaistenkin lähetystyö rikollisuuden noitarovioilla vielä 2000 luvulla ja papit saarnaa lähetystyön tärkeyttä että kehitysmaan lapsetkin pääsit noitarivio helevetin kitumisien kautta taivaaseen!!!
        Niin saatanallisuuden ARMOTTOMIA aivopestyjen maailma on ja tuollainen saatanallisuus EI OLE SUOMALAISUUTTA VAAN MIEKALLA SUOMEEN TUOTUA HELEVETIN HERRA SAATANALLISUUTTA!

        Jos totuus koskettaa niin täältä saa apua alkuun...
        eroakirkosta.fi

        Ja jota tuo ei kiinnosta, tietäköön olevansa rikollisuuden aivopesty järjetön ja ihmisyydestäkin luopunut tällaiseksi aivopesty rikollinen;

        Uskontunnustuksen kaltainen papisto kouluttaa kaltaisekseen.
        uskontunnustuksesta ja sen kaltaisuudesta...
        koskien myös pappislupauksen antaneita pappejakin Jumala ja Jeesus ei ole papiston virkoja jakanut..

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Kristitty ei ole Jumalaa ja Jeesusta palveleva kristillinen.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        TERVE JÄRKINEN IHMINEN EI TARVITSE RIKOLLISUUDENKAAN USKOA
        VAAN
        se sairas saatanallisuus tarvii uhreja rahoittamaan saatanaa jumalksi uskomistanne ja maksamaan siitä, jopa lastenkin hengillä....

        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
        "Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
        2 luku
        Perusoikeudet
        6 §
        Yhdenvertaisuus
        Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
        Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

        Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

        Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

        11 §
        Uskonnon ja omantunnon vapaus
        Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.
        Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

        Huomatkaa, että "Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä,.." on kaikkia alle 18 vuotiaita koskeva LAILLINEN OIKEUS IHMISYYTEENSÄ SEKÄ ASENTEISIINSA RIKOLLISUUSEN USKONMISIEN SUHTEEN.

        Tässä papin tekstissä, on neljä törkeää valetta "taivaan isän" nimeen joka todellisuudessa on luder/luhteri jolle pappislupuksen antanut jumalakseen on ottanut...
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"

        "tämän seurakunnan, ja (herra) jumalan kasvojen edessä" on aivopesty pappi jonka teolooginen koulutus on pitkä ja tehostaa jo nuorena annattu uskontunnustuksen taantumuksellisuutta pois ihmisyydestä täydellisemmäksi. seurauksen aivopesu ammattilaisuus; padolooginen valehtelija.

        jatkuu...

        Näillä eväillä saatanasta tulee jumala uskovaisille...

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."
        HUOM!!!
        Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"

        MISSÄÄN LAISSA EI OLE MÄÄRÄTTY SUOMALAISIA, LAPSIAKAAN KASTETTAVAKSI LAPSIAKIN TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN JNE RIKOLLISUUDEN JÄSENIKSI.

        JOS, SITÄ MÄÄRÄYSTÄ EI OLE NIIN...:
        "Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa."
        HELEVETISTÄKÖ PÄÄKONTTORISTAKO TUO OPPI ON?

        Sivistyneiden valtioiden käyttämä Lakien hierarkia suomalaisittain:
        Jumalan ja Jeesuksen Laki = korkein Laki
        Suomen Perustuslaki = ei saa olla ristiriidassa yllä olevan Lain suhteen.
        suomen kirkkolaki = ei saa olla ristiriidassa YLLÄ OLEVIEN LAKIEN SUHTEEN

        JOKAISELLE IHMISILLE, SUOMEN KANSALAISILLE, ON ANNETTU OIKEUS VAPAASEEN AJATTELUUN, SUHTEESTAAN JUMALAAN TAI VAIKKA VAIN IHMISYYTEENSÄ IHMISENÄ

        MUTTA

        MIKSI SEN VAPAUDEN OMISTAJA, PUOLUSTUS KYVYTÖN LAPSI; PITÄÄ RIKOLLISUUDEN ALTTARILLE RAAHATA LAINVASTAISESTI?

        IHMISYYS ON LAHJA JOTA EI OLE TARKOITETTU saatanallisuuden alttarille RAAHATTAVAKSI LAITTOMASTI!

        OVATKO NÄMÄ, SUOMEN PERUSTUSLAIN LAUSEET, EDES SEN KIRJOITUKSEEN TARKOITETTUN MUSTEEN ARVOISIA ????

        "Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti."

        "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

        EI EDES KIRKKOON SYLIVAUVANAKAAN RAAHATTAVANA JOTTA LASTEN VANHEMMISTA TULISI SUUREMPIA PERISYNTI RIKOLLISIA:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        Kristitty ei ole Jumalaa ja Jeesusta palveleva kristillinen.
        Joka toisin väittää
        todistaa
        Jumalaa ja Jeesusta rikollisen kristinuskon rikoksiin syyllisiksi!
        Emmekä edes varmuudella tiedä, että
        onko JUMALAA JA JEESUSTA
        ja
        jos on, niin MIKSI JEESUKSEN ANTAMA LAKI TIETO EI KELPAA:
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
        24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

        EIKÄ "ÄLÄ ANNA VÄÄRÄÄ TODISTUSTA" LAKI OLE EDELLEEN VOIMASSA?

        TAI ONKO RIKOLLISUUDELLE saatanaltaSAADUT OIKEUDET SEN RIKOMISEEN?

        Pistäkääs asioita järjestykseen rehellisesti!!!
        uskomalla ne ei koskaan järjesty ihmisyydellisiksi.


    • jygygtf5454

      Unia uneksimalla ei ihmisyys pääse oikeaan arvoona vaikka kuinka uneksit.
      Poppamies ja papiston jne aivopesu riistää ihmisyyden arvot ja Laki suojelee Lakia rikkovia rikollisia.
      Ristiriitaisuuksien helevettiä rikollinen kristinusko on rakentanut tuhannen vuotta murhaten, ryöstäen, raiskaten ja ihmisyyden ensin miekalla ja sitten aivopesu opeilla IHMISILTÄ rikollisti riistämällä... ja laki kutsuttaan sitä jolla oikeudella se toimii...
      Ei ole viel ihan sataa vuotta kun se suomessakin oli aktiivisesti mukana tappamassa ja tapattamassa omia uskovaisiaankin. Lyhyt on muisti sen rikollisuuden jäsenillä ja ymmärrystä ei riitä edes älä tapa käskyn merktykselle, kun herra jumalaa palveleva käskee...

      Joten toivon omalta osaltani, että nuorista löytys ihmmisyyden oikeaan arvon asettavia ja moraalin kohottajia. Sillä ihmisttä viellä jäljellä omaavat tietävät, että ne herätys liikkeet rikollisessa kristinuskossa vain turvottaa pappien mahaa ja pankki tilejä.

      joten unien tutkijoilla olis parasta herättää nukkuvat ääliöt ihmisyyteen
      ja
      jättää profeetiat ja niiden oppia valehtelevat vaikka herra saatanan helevettiin. Monen ei usko helevettiä olevan mutta ne syyättöminäkin noitaroviolla tapetut seurakuntalaiset tietää... ja se ei ole uskoa...

    • Tellu.Mm

      Voi voi aloittajaa. Uskonnot ovat saastuttaneet ja turmelleet aivosi. Taas yksi hyvä syy, uskontojen kriminalisointiit.

      • jfjejejwjw2j

        Oikeastaan pitäs koota tulevia sukupolvia ajattelevien järkevien aikuisten ihmisten ryhmä jonka tehtävänä olisi poliittisten ja muidenkin vaikustusvaltaan kohdistavaa voimaa ihmisyyden säilyttämiseksi uskonnollista rikollisuutta vastaan lasten ja nuorten näkökulmasta.

        Tarvittaessa vaikka perustaa turhaan ihmiskuntaa rasittavien vastaisuuden oma poliittinen puolue; uskonnollisten ja muidenkin kansalaisia rasittavia verotuksillaan, fyysillisen psyykkisen epäterveydellistä haitta vaikutuksien poistamiseksi jne joista kaikista turhuuksista lapset ja nuoret joutuu eniten kärsimään.
        Lasten kehittyminen ihmiseksi ympäristössä jossa ihmisyys kielletään aivopesu menetelmin on raakaa henkistä vakivaltaa siitä lähtien kun uskonnolliset aktiviteetti alkaa. Se rasittaa opintoja ja vie lapsilta ja nuorilta energiaa jota ihmisyys tarvitsee muuhun kuin rikollisuuden aivopesu uhrina olemiseen.

        Saiskohan siihen toimintaan järkevin voimin alulle paneva toiminta ryhmä EU:n tukea?
        Kootkaa "ensiapu" kokoonpano netillä ja katsotaan mihin sen perustaminen johtaa. Vastaan ja puolesta tulee risuja ja ruusuja mutta niihän se on aina ollut maailmassa monien asioiden suhteen. Voihan hyvinkin olla, jo pienikin oma-aloitteinen järjestäynyt IHMISRYHMÄ saa niin uskonnolliset kuin poliittisetkin vaikutusvaltaisen herämään ja huomaamaan, että ihmisyys on nostamassa päätään oikeuksiensa puolesta; oikeuksien jotka Suomen Perustuslaki kansalaisilleen antaa.

        Todisteethan on olemassa uskonnollisten rikollisuudesta joten sitä ei voi EU kieltää mutta kuinka paljon EU:n virkailijoista on "pappeja" tai niiden aivopesemiä järjettömiä virkailijoita jotka seuraa vain omaa pankkitiliä.
        Nykyisillä tietokone tekniikalla ei alku kustannukset olisi järkyttävän suuria tiedon välityksien suhteen ja jos asian saisi alkuun niin nuorista varmaan löytyy "uskonpuhdistamiseksi" pois lasten ja nuorten koulutuksissa jne. Ehkä vaatimattomalla suomalaisella yhteiskunnan heikoimmin suojattujen oikeuksia ajattelevien nousis esiin suuremassa mittakaavassa ja ei olis ollenkaan häpeä vaikka se start lähtis suomesta. Tosin kirkko on suuri ja rikas, mutta eihän kirkkoa vastaan tarvii taistella vaan ihmisyyden puolesta. Joka aikuisena haluaa uskontunnustuksen kaltaiseksi niin avatkoon kirkko porttinsa heille niin saavat rahoittajia mutta tavallisen veranmaksajan kustannuksella ei kirkon tule toimia edes noitarovio rikollisuutena ihmisiä ja heidän lapsiaankin tappavina maailman kehitysmaissakaan.

        Jaetaanhan niitä nuoriso toimintaan rahoja muutenkin niin miksi sitä rahoitusta ei saisi nuorten IHMISYYDEN ylläpitämisen puolesta asioihin tarttumiseen?!!

        IHMISYYDEN asioista jo lasten osalta ajattelevia on mutta heiltä puuttuu järjestö joka yhdistää voimat!!

        Mutta sellaisen toiminnan alkuun käynnistäminen on terve järkisten ja jo aikuistumisen asteella olevien työkenttä sillä nuorilla itsellään ei ole paljonkaan ryhminä mahdollista toimia kun heitä tyrkytetään eri uskonnollisiin, urheilullisiin jne toimintoihin mutta eipä ihmisyyttä kohottaviin valtiollisella tasolla. Siis demokradia sulkee pois järkevien nuorten ja aikuistenkin mahdollisuuksia valtiollista aivopesu rikollisuutta vastaan = ihmisenä olemisen oikeuksien puolesta.
        TÄRKEÄÄ ON, ETTÄ
        lapset ja nuoret ovat HETI ALUSTA mukana luomassa järjestön "sielua" ETTEI SYNNY UUSI LAPSIA KALTOIN KOHTELEVA TOIMINTA. Järjestö jäsenineen ei saa olla ITSE TARKOITUS vaan IHMISYYDEN ARVOJA OIKEAAN ASEMAAN LASTEN JA NUORETEN OSALTA ASETTAVA YHTEISÖ.

        poliittisesti, uskonnollisesti jne riippumattomuus on JÄRJESTÖLLE VÄLTTÄMÄTÄMÄTÖN!
        Se ei tarkoita, etteikö esim. saa äänestää mutta mikään puolueen puolesta ei tule toimia vaikkakin voi avoimesti osoittaa kiitollisuuttaan sellaiselle/sellaisille puolueille jotka asiaan tarttuu. Kirkkoa oppeineen tulee kiertää kaukaa. 2000 vuotta se on saanut yrittää ihmistymistään ja tulokset ovat tyrmistyttäviä pahempia. Ja se aivopesu helevetti olis saatava pois lasten ja nuorten piiristä täysin. Siihen poliittisetkin piiri panostavat joten kannattee seurata tarkaan tilannetta "ulkoa päin" ettei lasten ja nuorten kehittymisestä muodostu suurempi "teollisuus."

        Mutta, te nykyaikaan aikuistuneet tiedätte paremmin kuin minä ja teillä on suuremmat mahdollisuudet sopeutua lasten ja nuorten ihmisinä olemisen helpottamiseksi
        joten jos ryhmän saatte aikaan niin jos joku niin ainakin minä olisin siitä lasten ja nuorten puolesta erittäin iloinen.

        Muutaman vuoden uhraus lasten ja nuorten IHMISYYDEN puolesta voi hyvinkin johtaa pitkä jaksoiseen hyvinvoinnin perustan luomiseen, ei ainoastaan suomessa vaan se voi levitä muualle maailmaa... netti on tehokas nuorten käytössä...

        Ehkä s24 antaa tilaa oman keskuste palstan asiaa vakavasti harkitseville. mieluummin niin, ettei sinnä kuka tahansa pääse kirjoittamaan, MUTTA LUKEMAAN TULEE KAIKKIEN PÄÄSTÄ.
        Varautukaan toki siihen, että aivopesu ammattilaiset ovat tulossa ryhmän hajottajiksi sillä sairailla on sairaan kujeet.

        Seuraan tapahtumia ja kuuntelen vihjeitä...


    • bgvtcrxdesxwa

      Kun pappi ei pysty uskollaan vastaamaan uskontunnusksen herättämiin kysymyksiin,
      NIIN MITEN AIVOPESTYT USKOVAISETKAAN JÄRJETTÖMINÄ VASTAAMAAN!!!

      Seuraus...
      uskontunnustuksen kaltaisuus on nk. uskovaisten uudelleen syntymistä!
      jossa
      ihmisyydestää luoponeesta koulutetaan järjetön rikollinen....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe