Viikatemies?

Pelottavaa

Olen herännyt nyt viikon verran toistuvasti siihen, että joku istuu sänkyni jalkopäässä. Siellä ei ole näkynyt ennen mitään. Viime yönä kuitenkin heräsin taas siihen samaan tunteeseen että joku istuu jalkopäässäni. Kun avasin silmät näin melkein mustaan kaapuun pukeutuneen naisen. Hänen ihonsa oli kalman kalpea ja silmät kalpeat. Hän piti kädessään vanhaa taskukelloa, johon oli kaiverrettu äitini nimi ja syntymäaika. Mitä tämä voi tarkoittaa? Olen pian 18v tyttö ja minua pelottaa. Onko äitini aika tullut täyteen vai miksi näin viikatemiehen?

8

556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koinnuorena

      Kun olin lapsi ja jo teini-ikäinenkin, niin minulla oli ihan silmin nähtäviä aistihavaintoja henkimaailmasta. Olen ihan lapsesta saakka tietänyt että on olemassa maailma, jota tämän fyysisen olemassaolon lait eivät tottele. On siis hyvä että paha henkimaailma.
      Kokemukseni edesauttivat että aloin kiinnostua yliluonnollisuudesta ja minulle selvisi paljon. Onneksi sain tulla noin 15-vuotiaana uskoon. Annoin elämän Jumalalle Jeesuksen Kristuksen kautta rukoilemalla Vapahtajaa että hän tulisi elämäni Herraksi ja avaisi tien Taivaallisen isän yhteyteen. Puhua Jumalalle voi ihan omin sanoin aivan kuin parhaalle ystävälle.
      Ei tämä ole merkki että äitisi kuolee. On vain niin että jokin demoni yrittää pelotella sinua. Saattaa olla että äitisi, hänen äiti on ollut jossain okkultisessa jutussa mukana nuorena, mutta voi olla että tuo on vain turhaa pelottelua pahan puolelta.
      Muista se että Jumala ja Jeesus Kristus ei ainakaan ole asialla tuollaisessa ilmiössä. Koskaan Taivaan Jumala ja sieltä tuleva enkeli ei käyttäydy tuolla tavoin, ei pelottele ja ole kauhistuttavan näköinen, musta ja haudankalpea.
      Nykyään opetetaan ettei mitään Jumalaa, elämää kuoleman jälkeen ole ja on vain materiaalinen todellisuus. Uskon että tämä on jonkinlainen Jumalan tapa vetää sinua etsimään yhteyttä Jumalaan. Isä tietää, mitä kautta ihminen parhaiten löytää uskon ja joskus Hän laittaa jopa pahankin pelvelemaan tätä tarkoitusta.
      Neuvon sinua nyt rukoilemaan Jumalaa ja Jeesusta. Ja jos vielä tuo eitoivottu vierailija istuu sänkysi päädyssä lue vaikka Isä meidän rukous ja ala puhua käskeä olijaa väistymään Jeesuksen Kristuksen nimessä.
      todennäköisesti saat lisää vastauksia. Tämä on todellinen apu tilanteeseesi. Älä lähde tekemään mitään manauksia ja temppuja epämääräisesti, sillä ne eivät vapauta sinua pahan maailman vaikutuspiiristä.
      Kaikkea hyvää ja siunausta elämääsi. Älä pelkää!

      • Pelottavaa

        Olin yöllä heräillä koska heräsin siihen että joku ravisteli minua hereille. Kun heräsin näin taas sen saman olion. Huoneessani oli melko pimeää, mutta tajusin että huoneessa oli joku kolmaskin. En nähnyt sitä kunnolla, mutta olen varma että se oli joku paha. Olen edelleen melko hämmentynyt tilanteesta, koska tämä olento jota alkuun pelkäsin kuollakseni niin selvisikin että se oli jollain tasolla vaaraton. Ainakin minua kohtaan. Olento nimittäin seisoi edessäni ja ilmeisesti kommunikoi jotain sen toisen kanssa. Lopulta en enää aistinut pahaa olentoa huoneessani. Myös se ensimmäinen hävisi johonkin. En tiedä mitä tämä on? Oliko se paha olento demoni tai joku? Ja miltä tämä tilanne sinusta vaikuttaa?


      • kiinnnnostunuteikirj

        Joskus oli sängynvieressä myös minulla aivan selkeä hahmo, ja pelästyin sitä luonnollisesti, mutta sitten yritin koskea sitä niin häviäjän se siitä, voi olla myös siinä tilanteessa aloin olemaan jo kunnolla hereillä.


    • konnentoija

      Kyllä se on demoni. Joillain demonihengillä ( vainajahenget on kyky ottaa vaikka edesmenneen ihmisen hahmo). Rukous Jumalan ja Jeesuksen puoleen auttaa.

    • Hyväksytosiasiat

      Ole huoletta, kaikki me kuolemme kerran. Voin ennustaa sinunkin kuolevan 100;n prosentin varmuudella jonakin päivänä. Tämä sama tulee tapahtumaan kaikille tuntemillesi ihmisille ja niillekin joita et edes tunne!!!

    • kuolemaonovi

      Mutta ei elämä kuolemaan pääty. Siitä kirjoittajan kokemuksetkin todistavat, että on olemassa myös henkimaailma.

    • ollipolli3290

      Kyllä, minä myös uskon henkimaailmaan.

      Kuulun myös kirkkoon ja ortotoksinen kirkko on kiinnostanut minua jo pitkään. Ortodoksmi ei ole niin kapea katseinen kuin ev.lut.

      Ateismi ja sen materialismi on mitä on. Nimimerkki "koin nuorena" kirjoittaa hyvin asiasta.

      Näitä asioita voi kirjoittaa ja lukea sekä miettiä yöllä, silloin on rauhallista. Nyt yöt jo pimenee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2031
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      146
      1523
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe