Mainostaminen täällä

Markkinatutkimus

Lisääntyykö myynti kun kehuu omaa kirjaa täällä, tai mollaa niin törkeästi, että kaikki luulevat jonkun kateellisen mielenterveyspotilaan olevan asialla?
Kiinnostutteko kirjasta tai kirjailijasta, jos niistä puhutaan täällä?
Onko kaikki julkisuus hyvää?

10

207

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tomppy

   Voi olla vaikeaa, sillä täällä tuskin käy ketään, joka olisi joskus julkaissut.

  • kikkelaadekokkelaade

   Täällä taitaa pidellä niin hiljaista, ettei ehkä ole maailman tehokkain markkinointikanava?

  • KirjaimetSuussa

   Täällä käy myös kirjoittajia, jotka ovat julkaisseet. Tiedän sen omasta kokemuksesta, olemme vaihtaneet sähköposti osoitteita. Tällä palstalla käy myös kustannusalan ihmisiä.
   Hei, tämä on hyvä palsta ja täältä saa hyviä neuvoja!!!

   • uteliasuivelo

    Tiedätkö käykö sellaisiakin, joiden kirjoja julkaisun jälkeen myös ostetaan, vai pelkkiä omakustantajia ja harrastelijoita?


   • suussamullakin

    Ihan kirjailijoita.


  • mollaapa

   Kokeile, ja kerro meillekin. Mollaa tekelettäsi oikein kunnolla. Jos ei lyö leiville, älä minua syytä. Ihan omalla vastuullasi on päätös. Lyhyt tekstinäytteesi, kysymyksesi, ei vakuuttanut kirjoituslahjoistasi eikä älykkyydestäsi, mutta voihan se olla, että Mensan älyni ei vain riitä suurenmoisuutesi arviointiin noin lyhyestä näytteestä.

   • Markkinatutkimus

    On sinulla kovat luulot itsestäsi, vaikka et ole julkaissut mitään tai ehkä jonkun nolon omakustanteen! Tiedoksi vaan, että täällä käy ihan oikeitakin kirjailijoita!


   • taiteilijajoikahvini

    Tarkoitat kai apurahoilla loisivia vihervassari"kirjailijoita"? Tuskin oikeilla kirjailijoilla on aikaa täällä vetelehtiä...


  • kotikirjailija

   Mikä on oikea kirjailija. vain se, joka elää kirjoittamisellaan, vai onko kirjailija jo se, jolta on julkaistu 1-2 kirjaa? Itse sanon , että leikin kirjailijaa, kun on 2 julkaistu ja kolmas tulee painosta syyskuussa

   • aloittelevakirjailija

    Kirjailijallehan ei ole samanlaista selkeää määritelmää kuin vaikkapa liikennelentäjälle tai lähihoitajalle, joten periaatteessa kuka tahansa näppiksellään kirjaa nakutteleva voi nimittää itseään kirjailijaksi niin halutessaan.

    Itse ajattelen niin, että kirjailija on henkilö, joka kirjoittaa ja myös julkaisee kirjoja. En ole turhan tarkka siitä, onko ammattilainen, harrastaja vai omakustantaja, tai milaisiin myyntilukuihin yltää.

    Kun katsoo esim. kirjailijaliiton jäsenten mediaanituloa kirjailijatyöstä, voi ison osan suomalaisista kirjailijoista määritellä hyvällä omallatunnolla harrastelijoiksi, sillä ei niillä tuloilla ihminen elä. Mediaani kirjamyynnistä saaduista vuosituloista taitaa olla samaa luokkaa kuin siivoojaan kuukausiliksa pääkaupunkiseudulla, ja apurahat mukaan luettunakin ammattikirjailijoiden vuotuinen mediaanitulo hätyyttelee juristin tai liikennelentäjän keskimääräistä kuukausipalkkaa. Toki joukossa on myös kaupallisia menestyjiä, mutta loppujen lopuksi niitä, jotka kykenevät hankkimaan pelkällä kirjailijantyöllä edes kohtuullisen toimeentulon on Suomessa vähän. Kirjailijuutta ei mielestäni myöskään määrittele esim. kirjoittajakoulutus tai kirjailijaliiton jäsenyys. Olennaista on kaksi asiaa: julkaiseminen ja tahto määritellä itsensä kirjailjaksi.

    Sitten on tietysti rajatapauksia: muuttuuko esim. ikänsä pöytälaatikkoon vailla julkaisupyrkimyksiä kirjoittanut henkilö kuolemansa jälkeen kirjaijaksi siinä vaiheessa, jos hänen jälkeläisensä tarjoavat perinnöksi saamiaan käsikirjoituksia kustantamolle ja ne julkaistaan?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   76
   1464
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1257
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   119
   1207
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   78
   1146
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   70
   1004
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   82
   813
  7. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   752
  8. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   42
   745
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   376
   722
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   686
  Aihe