"Ladataan windows 10" = ei lataa mitään?

Taavi333

Taisi tulla ratkaistau pähkäily lataanko seiska pro64 tilalle w10:n. Olin reissussa joten ehdin vasta tänään aloitella, ja näköjään ei enää edes lataa mitään. Verkkoyhteyden kautta ei liiku yhtään mitään, vaikka nyt tunnin ollut " haetaan asennustiedostoja". Peli lie selvä? Vielä kun joutuu muutakin tänään tekemään, kuin ikuista leikkimistä näiden kanssa; kohta lähdettävä 6 tunniksi muualle, ja illalla vasta takaisin.
- Tuo ei varmaan sillä aikaa itsestään etene yhtään mihinkään, saati tee päivitystä? ??
- Liekö edes huono juttu. Kauanko seiskaan vielä tuli tukea?
- Pöytäkoneeseen päivitystä lopulta aioin koettaa, pikkuläppäriin en, koska muutaman vuoden takainen pienitehoinen kone (mm 2G muitia) hidastunee nolliin kympillä..

- Muilla samoja ongelmia nyt? Neuvoja? Vai onko niin, että kuukausien pakkosyötön jölkeen nuo päivitykset ei edes toimi?

- Vai onko Ms:n serverit vain viimeisenä päivänä NIIIN kyykyssä, ettei edes minkäänlaista vauhtia tule ulos?

20

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taavi333

      Vastaan itse itselleni. Tuskin kukaan osaa oikeaa neuvoa kuitenkaan antaa, ehkei edes MS.
      - Runsaan tunnin pyörityksen jälkeen lopetin updaten kautta em päivityksen; "keskeytä päivitys". 0 kt, 0%, ladattu yhdestä tiedostosta, tuo ilmoitti. Samaan aikaan (!)oli taas tullut uusi "Hanki W10"-kehote. Koetin taas latausta sen kautta. = Verkkoyhteys 0%, eli mitään ei taaskaan lataudu.
      - Helppo nyt todeta maailman kuluneimmin, että pitäkää tunkkinne. Kun ei muutakaan voi. Nähtävästi ei tavoita windowsin serevereitä enää hetkeksikään näin viim. päivänä, joten pakko pysyä toimivassa vanhassa kokoonpanossa.
      - En näet usko, että kellään nopeaa ja oikeaa ratkaisua tuohon (korkeintaan "asenna kaikki uudestaan" tai asenna kaikki uudestaan" , tai "poista kaikki ja senna kaikki uudestaan") joten se siitä, kun muutakin vielä ehdittävä tänään.

      • atentajien

        Kyllä olisi voinut muutenkin, asennusavustajalla imagesta suoraan.


    • kgjhuty

      w7 tuki vuoteen 2020 joten ei hätää. ehtii maailman loppukin tulla tossa ajassa. ite laitoin w10 ja se se oli niin paska ja hirvee notta formasin heti koneen ja 7 takas.

      ja ms serverit tänään varmaan tukos ku kaikki matti-myöhäs imuttaa sitä.

    • Taavi333

      Joo, tottakai, onhan kymppi monella käytössä, joten tietty sen on saanut ladattua. Kyse oli NYT. En rupea hakemaan oiekaa/turvallista /juuri tähän sopivaa/ jne imagea, ja vielä opiskelemaan moisen käyttöä.
      Kyse oli, että toisilla tuo asentunut vahingossakin, joten ei pitäisi olla pakko käyttää noin hankalaa ja opiskelua vaativaa tietä. Sii EI : " asenna uudestaan, asenna uudestaan, asenna uudestaan, asenna image ,asenna uudestaan, asenna uudestaan, asenna image..."
      VAAN saako tuon jollainkonstein lataamaan, kuten on tarkoitus. Nähtävästi siis ei.

    • windows________kymppi

      Parempi vaan. Windows 10:ssä kun on se vakoilu sisäänrakennettuna, on oikein keyloggeri ja kaikki.

    • Taavi333

      kgjhuty, kiitti. Näin arvelinkin.
      - Koneet vanhat, täytynee sitten 4 v päästä hylätä nettikäytöstä, jos ei muu auta, ja jos vielä ovat ehjät. Nytkin vanha XP vielä "turvakäytössä", eli tilityksiä, ym juttua hoidetaan sillä, irti netistä jo vuosia.

    • 357376773777

      Olisit antanut sen pyöriä vähän aikaa.
      Pakko sanoa että miksi jätit näin tipalle tottakai ne serverit on nyt tukossa mutta onhan tässä seitsemän tuntia aikaa. Kymppi asentuu nopeasti no siis ainakin minulla asentui.

    • Taavi333

      No, johan se toista tuntia pyöri.. jätän nyt koneen päälle, ja onnettoman päivityksen pyörimään, ja lupaan tarjota kaljat enimmäiselle vastaantulijalle, jos illalla palatessani on homma onnistunut, muka ..
      - Joo, tipallehan tuo meni, kun oli etänä aika mahdotonta Saksan reissulla asiaa hoitaa :) ja ennen en halunnut riskiä ottaa, kun konetta piti käyttääkin, eikä varaa jumiuttaa.

      • 3453453434

        En nyt muista miksi mutta sanottiin ettei konetta sais jättää yksin päivityksen ajaksi....


    • zyz1

      Vuosi aikaa ja viimoisena päivänä pitää ruvetä hommiin, no sellaistahan se aina on. anna olla pysy seiskassa

    • Taavi333

      "Vuosi aikaa ja viimoisena päivänä pitää ruvetä hommiin, no sellaistahan se aina on. anna olla pysy seiskassa" Selitin jo parikin kertaa, miksi jäi juuri viimeiseen päivään. Miksi taas ei tehty jo aikoja sitten; siksi, etten todellakaan osannut päättää, haluanko tuota kymppiä. Sukulaisen luona olen kasin jo aikoinaan kympiksi päivittänyt, ja tuota konetta myös käyttänyt ja "hoitanut", enkä koskaan ole siitä, siis kympistä, pitänyt oikeana kättöjärjestelmänä seiskaa enemmän. Kosketusnäyttöön, ja nykyisin yleisimpään käyttöön eli leikkikäyttöön varmaan hyvä. Muuten ärsyttävä. Siksi halusin käyttää seiskaa niin kauan kuin mahdollista , ja päivittää kymppiin niin myöhään kuin mahdollista.
      - No, nyt arpa on heitetty minun puolestani, käytän seiskaa näiden koneiden loppuun asti. Viis ja puoli tuntia on kone nyt pyörittänyt "Aloitetaan lataaminen" -ruutua, mitään ei ole tapahtunut, nolla kilotavua ladattu tuossa lähes kuudessa tunnissa. - Serverit nurin, koska myös windows updaten "päivityksiä tarkistetaan" pyörinyt jo 6 tuntia toisessa koneessa, mutta ei vaan saa mitään tarkistettua...
      - Voitin siis komeasti kaljantarjous-vedonlyöntini.

      - Väitänpä lisäksi, että msofta ilmoittaa jatkoajan "suurenkysynnän vuoksi" tuohon kymppipäivitykseen, ovat ne senverran häiritsevästi sitä tyrkyttäneet, eli siis väkisintahtoneet käyttöön. Tästä en silti lyö vetoa..

    • vakoiluun_kyllästynyt

      Hirvittävää olisi jos lataisi ja asentaisi.... windows 7 jo sisältää yli kolmekymmentä ominaisuutta jotka soittaa microsoftille tietojasi. Kympissä toteutus on ylitäydellinen, eli ne tietää yli 100% mitä heidän tuotteellaan touhutaan. Mielestäni ei edes täysi sata riitä, koska microsoft vakoilee windowsin jne välityksellä myös vieraitasi ja niiden tapahtumia mikrofonin ja webkameran välityksellä ja osaavat yhdistää kaiken vakoilemansa datan.
      Vittuun koko microsoft tuholainen tuotteineen...

      Tuolta turvallinen avoimen lähdekoodin käyttis:
      http://www.ubuntu-fi.org/lataa.html

    • Ajanlaskun_alku

      Ihmetyttää, mitähän ne ovat ne tiedot, joiden "vakoilusta" muutama käyttäjä on niin huolissaan?

      Lähikauppiaasi järjestelmä tietää, kenen leipää tai makkaraa syöt ja mitä kortsuja käytät ja kuinka usein. Kaikki ihmisen tekemät järjestelmät on toistaiseksi ollut mahdollista murtaa, ja hyvä niin, sillä muussa tapauksessa olemme luomassa hirviötä jota ei voi ihmisvoimin pysäyttää.

      Merkittävä osa Windowsin keräämistä tiedoista päätyy kuitenkin yhteiseksi hyväksi ja tuotteen parantamiseen, myös tietoturvan osalta, niinkuin nyt tulevassa 10:n vuosipäiväpäivityksessä on tehtykin. Toki sama taho joka voi laittaa koneelle päivityksiä sinulta lupaa kysymättä, voi myös tehdä koneesi käyttökelvottomaksi.

      Todennäköisesti yhdellä pikku päivityksellä voitaisiin poistaa pelistä kaikki maailman Windowsia käyttävät koneet, mikäli joku sellaisen käskyn antaisi. Mutta mitäpä sitten - mitä hyötyä siitä sitten olisi kenellekään?

      Windows 10 on tällä tietoa viimeinen Windows -versio, joten enää ei kannata jäädä odottamaan seuraavaa versiota. Ts. kun joskus ostat uuden (Windows-) tietokoneen, siinä on kuitenkin se 10, joka siis toimii kaikkien tulevien päivitysten pohjana. Rajoitettu tuki vanhoille winkuille on voimassa pari vuotta, mutta uusista ominaisuuksista niillä ei pääse osalliseksi ja ylläpitokin todennäköisesti hoidetaan vähän niinkuin XP:n loppuaikoina.

      Tämä ilmainen päivitys vanhan Windowsin omistajille oli vähän kuin vanhan autosi valmistaja antaisi sinulle uusimman mallin ilman välirahaa. Joku ei varmaan sellaistakaan tarjousta hyväksyisi.

      Jos Microsoftin menettelytavat eivät miellytä, niin vaihtoehtoja on liian paljon lueteltavaksi, eikä käyttökokemus ole edes Windowsia huonompi. Jos aikaa ja harrastusta riittää, niin vaihtoehtojen parissa puuhastellessa ei enää muuta tekemistä kaipaakaan :O)

    • hhghhghhghghghg

      Ei olisi mikään ihme että serverit olisi kyykyssä. Microsoft ei vakuuta missään.

    • Kargasko

      Eli seiskan tuki kestää siis vuoteen 2020,eli neljä vuotta on vielä aikaa jäljellä.Mutta nää vuodet kun näkyvät menevän vaan niin tosi nopeasti vauhdilla ohi, että kohta jo huomaa että se vuosi 2020 onkin jo kohdalla.Ja sitten vaan tavalliseen tapaan ihmettellään,että mihinkä ne vuodet niin nopeasti oikein menivätkään.

      • tyutyutyutyu

        "Windows 7:n Mainstream-tuki päättyi 13. tammikuuta 2015, jonka jälkeen käyttöjärjestelmään ei enää lisätä uusia ominaisuuksia. "
        Tuki on jo loppunut. Vuoteen 2020 tulee enää tietoturvapäivityksiä, ja niitäkin vain pahimpiin aukkoihin. Eli kyllä olisi kannattanut päivittää kymppiin.


    • tietty päättyi. miksi kehittää valmista. ja tietoturva-aukot, tuskin niihin paljookan enää tulee päivityksiä koska hakkerit murtaa tietty kymppejä. tunnen yhden hemmon joka hoitaa vistalla kaikki pankkiasiansa sun muut. eikä ole ollut ongelmia.
      muutenkin suhtaudun vähän skeptisesti noihin tietoturva-aukkoihin. virustorjuntasoftien valmistajat niitä aukkotietoja lähettelee mikkikselle ja muut vastaavat ja ilmeisesti niille korvataan siitä rahallisesti joten.....
      jos on modeemissa rautapalomuuri ja käyttää vaikka winukan omaa niin eipä sitä paljon muuta tarvii. siis normikäyttäjä. sillon tarvii jos warettaa ja käy kääpiöpornosivuilla tms. :)
      paras virusturva on edelleenkin tuolin ja näppiksen välissä.

      • utdtyudtyu

        "Tietoturva-aukoilla eli haavoittuvuuksilla (engl. Vulnerability) viitataan ohjelmistoissa oleviin virheisiin, joiden avulla ulkopuolinen voi päästä tekemään kohdetietojärjestelmässä toimia, joita ei normaalisti pitäisi päästä tekemään. Tietoturva-aukot pyritään yleensä korjaamaan ohjelmien päivityksissä.
        Se, kuinka paha tietoturva-aukko on, riippuu itse aukosta mutta myös siitä, millaisessa ohjelmistossa aukko on. Esimerkiksi käyttöjärjestelmässä oleva tietoturva-aukko voi pahimmillaan antaa ulkopuoliselle taholle täydet käyttöoikeudet koneelle. Näin tietokoneelta voidaan esimerkiksi lukea ja tuhota tietoa."
        Modeemin palomuuri ei mitään auta kun kysymyksessä on tietoturva aukko.


      • hookirra
        utdtyudtyu kirjoitti:

        "Tietoturva-aukoilla eli haavoittuvuuksilla (engl. Vulnerability) viitataan ohjelmistoissa oleviin virheisiin, joiden avulla ulkopuolinen voi päästä tekemään kohdetietojärjestelmässä toimia, joita ei normaalisti pitäisi päästä tekemään. Tietoturva-aukot pyritään yleensä korjaamaan ohjelmien päivityksissä.
        Se, kuinka paha tietoturva-aukko on, riippuu itse aukosta mutta myös siitä, millaisessa ohjelmistossa aukko on. Esimerkiksi käyttöjärjestelmässä oleva tietoturva-aukko voi pahimmillaan antaa ulkopuoliselle taholle täydet käyttöoikeudet koneelle. Näin tietokoneelta voidaan esimerkiksi lukea ja tuhota tietoa."
        Modeemin palomuuri ei mitään auta kun kysymyksessä on tietoturva aukko.

        olet oikeassa.
        ja aina hakkerit on askeleen edellä vaikka kuinka paikattas :)

        näämmä katkas rekkautumisen eli joku lyhyt aikarajoitus :)
        en viittiny uudestaa rakkauta.


    • Taavi333

      "tyutyutyutyu
      31.7.2016 19:34
      "Windows 7:n Mainstream-tuki päättyi 13. tammikuuta 2015, jonka jälkeen käyttöjärjestelmään ei enää lisätä uusia ominaisuuksia. "
      Tuki on jo loppunut. Vuoteen 2020 tulee enää tietoturvapäivityksiä, ja niitäkin vain pahimpiin aukkoihin. Eli kyllä olisi kannattanut päivittää kymppiin."
      Mmmmmmm....en kaipaa uusia ominaisuuksia, kunhan vain vanhat toimisivat. Ja ei, ei kannattanut, tai no parhaanihan yrityn, mutta kun kympissä ei toiminut edes sen oma upgrade :)
      - Tänään taas käytin muualla kymppiä, ja en tosiaankaan voi sanoa pitäväni siitä seiskaa enemmän. Liian monia vastenmielisiä piirteitä. Joten kun se päivitys kerran ei onnistunut, niin miksen olisi tyytyväinen siitä, että voin käyttää vielä 4 vuotta seiskaa, ennekuin on PAKKO käyttää vain ja ainoastaan kymppiä? - Aina kannttaa ajatella positiivisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe