Koirat ja televisio

koera

Koiravero takaisin ehdottomasti. Kaikkea muuta verotetaan ja uusia veroja tulee joka päivä. 5 koiraa jollakin joka elää soskun varoilla ja ehdottomasti pystykorva kiellettävä taajamassa jossa joka henkäys aiheuttaa monen tunnin haukkumisen. Ei enää jaksa.
Sitten se tv ei jaksa katsoa uusintoja. Ei tarvitse sanoa ettei ole pakko katsoa ja onhan nappi jolla toosa sammuu, mutta silti maksu menee.
Pienestä eläkkeestäni viedään 20 pros. veroa ja koiria ei veroteta yhtään. Miten voi olla monta koiraa jollakin perheellä joka sanoo ettei ole rahaa ruokaan ja vetää tupakkaa niin että naapurikin pyörtyy.
Palveluskoirat on ihan eri juttu.

23

87

Vastaukset

 • Hei ja kerrankin joku samaa mieltä,koiravero niille koiraihmisille,kyllä!Pitäkää ne koiranne aisoissa ja kerätkää prkl ne jätökset pois kun niitten kans ulkoilette!Ja ei todellakaan TARVI joka paikkaan niitä rakkeja tuua,niitä jo hotellissakin ettei viitti ihminen joka ei oo koira ihminen niin mennä sitten niin!Pikkusen kunniotusta jos ei ole koira tai ylipäätänsä eläin ihminen,meitä on nii monenlaisia,että sopu sijaa antaa,mutta todellakin,koiravero takasin,kiitos.

 • Perinteitä ei pitäisi aina muuttaa. Koiravero ollut käytössä v.1878 ja enää vain muutama kunta sitä perii. Koiravero takas ja vastineeksi Matlockki ruutuun. Mahorkat voi hakea venäjältä kun askin hinta kohta on jo 10€.

 • Saahan sitä toivoa mutta mitään ei tule tapahtumaan :D

 • Myös hengitettävälle ilmalle pitäisi saada vero. Niille jotka keuhoo, tuplana.

 • Tahdon lapsiveron. Ärsyttää kun kakarat juoksee pihalla ja möykkää, juoksevat kovaan ääneen rappiksessa ja vauvat parkuvat öisin. Teineinä meno vaan yltyy.

  • Täysin eri asia, olepa vaikka hiljaa kun et oikein tajua mitään


 • Samaa mieltä!

  Erityisesti työssäkäyvänä ottaa päähän, kun hyvin valvotun yön jälkeen joutuu lähtemään töihin ja kela-rahoilla loisiva koiranomistaja jatkaa päiväuniaan, komennettuaan rakkilaumansa viimein hiljaiseksi.

  MIKSI minä veronmaksajana joudun SEKÄ kuuntelemaan rakinomistajan meteliä yö- ja päiväkaudet ETTÄ verorahoilla sponsoroimaan hänen ja hänen rakkiensa elämää? Lastentekeminen on hyödyllistä puuhaa, siinä kasvatetaan tulevia veronmaksajia MUTTA NÄISTÄ RAKKILAUMOISTA NIITÄ EI TULE . Osallistun mielelläni menetettyjen yöunien ja terveyteni hinnalla asiaan sitten, kun rakki oppii ajamaan autoa, käyttämään paperikonetta, viljelemään maata ja tekemään ihmishengen pelastavan leikkausken.

  • Mulle ei nyt oikein auennut, millä tavalla sinä sponsoroit muiden lemmikkejä?


 • Samaa mieltä ! Kaikille lemmikki eläimille tuntuva vero ! saattais vähän vaikuttaa siisteyteen esim.kansallispuistoissa ja karavaani alueilla ?

  • Kun lukee kirjotuksia,niin tyhmyys ja mielenterveys ongelmaisten vero olis hyvä.Harmi vaan,etteivät ne käy töissä,niin eivät edes maksa veroja.
   Työssäkäyvillä ei ole tollasia ongelmia .Työ,pitää mielen virkeenä,ja koira kunnon hyvänä.


 • Koiraveron periminen tulee tunnetusti kalliimmaksi kuin siitä saatava raha. Näin ollen kuntien ei ole järkevää sellaista periä.

  Toisaalta kannattaisin koiraveroa keppiporkkanasysteeminä, eli ne, jotka eivät peruskouluta koiraansa (ihan tavallinen BH-koe) joutuisivat maksamaan koiraveroa. Peruskoulutettu koira on itsekin tyytyväisempi oloonsa, naapureista nyt puhumattakaan.

  Mitä Yle-veroon tulee, olisin onnellinen jos mulla olisi niin hyvät tulot, että joutuisin sitä maksamaan.

  • "Koiraveron periminen tulee tunnetusti kalliimmaksi kuin siitä saatava raha."

   MIkä ongelma se nyt on, pitää laittaa sen suuruinen vero että kannattaa.


  • "Koiraveron periminen tulee tunnetusti kalliimmaksi kuin siitä saatava raha."

   Lähdeviite, kiitos! Ja tosiaan tuo asiahan riippuu vain veron suuruudesta.


  • Koiranomistajat tosiaan yleensä elää sosiaalituilla. Koiravero vaikka edes 1000 e /koira/ vuosi voisi olla tehokas koiramäärän vähentäjä.


  • kansalaisaloitetta kirjoitti:

   Koiranomistajat tosiaan yleensä elää sosiaalituilla. Koiravero vaikka edes 1000 e /koira/ vuosi voisi olla tehokas koiramäärän vähentäjä.

   ...milläs ne ostelee 1500-2000 hintasia jättejä ja muita kalliita koiria?
   ihmetyttää,tiedän ihmisiä joilla rekattuja rotukoiria,kalliita ovat .oon kattonu netistä pentuhinnat.


  • hyväpalkkaperintöäkö kirjoitti:

   ...milläs ne ostelee 1500-2000 hintasia jättejä ja muita kalliita koiria?
   ihmetyttää,tiedän ihmisiä joilla rekattuja rotukoiria,kalliita ovat .oon kattonu netistä pentuhinnat.

   Niin sossun tuilla eletään, velat on ulosotossa, mutta kaupungin pienet vuokra-asunnot on täynnä rotukoiria... ihmetyttää.

   Miksei ulosotto muuten vie koiria velkojen maksuksi?


 • Lemmikkinä koira on tarpeeton ylellisyyshyödyke, joten sitä tulisi verottaa ankarasti. Työkoirat on sitten erikseen. Sama kaikkien lemmikkien kohdalla.

  • Tyhmille myös vero ....
   Koirien omistajat maksaa veroa koiran ruuista,tarvikkeista ja harrastuksista .
   Koirat työllistää suomessa paljon Trimmaajia,eläintarvikeliikkeitä,tapahtumia,koulutuksia yms.yms.Ja samalla saadaan paljon työpaikkoja,ja VEROTULOJA!


 • Itse olen myös koiran omistaja ja kyllä kannatan koiraveroa

  • Minä maksan jo veroa,palkasta ja kaikesta jota koiralle ostan .Myös harrastuksista jne.


 • Silläkö maailma pelastuu että koiravero otettaisiin takaisin? Koirien omistajat maksavat verojen muodossa moninverroin enemmän kuin nämä "koiravero takaisin" banderollia heilutavat kiihkoilijat. Nauttikaa elämästänne ja antakaa kaikkien muiden elää joko onnellisena koiran omistajana tai koirattomana. Ketään ei tee paremmaksi ihmiseksi koirattomuus, saattaa olla päinvastoin.

  • Totta,vero oli,ja poistettiin. Se kertonee sen tarpeellisuudesta.


 • Tv-maksut takaisin kyllä, ja firaabelihommina luvattomia katselijoita narauttavat poliisit takaisin kiertelemään hampuusien kansoittamia taloja.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996