Oletteko matkustaneet Irakin kurdistaniin?

Onko tällä ketään Irakin kurdin vaimoa joka olisi matkustanut tänä vuonna Erbiliin, Duhokiin tai Sulaymaniyaan 2016? Onko siellä turvallista tällä hetkellä vai vaarallista? Jos lähtee lapsien kanssa.
Ilmianna
Jaa

3 VastaustaAutopommeja, isis taistelijat kyttää rajalla jne. eli kaikkea kivaa, tervemenoa mutta jätä edes lapsesi kotiin.
Ilmianna
Jaa
Mistä tiedät, että isikset kyttää Kurdistanin rajalla? Vai oletko ollut paikan päällä? Minun mielestäni ne on ollut Mosulissa eikä Erbilissä.
Ilmianna
Jaa
Lapsia et kyllä sinne vie, hei järki haloo etkö voi jättää lapsiasi esim. vanhemmillesi/sukulaisille/lastenhoitajalle/ystävälle siksi aikaa? Hei jos haluat riskeerata oman henkesi niin riskeeraa vapaasti, mutta pitääkö riskeerata myös lastesi henki? ajattele niitä lapsiasi, jos olet niin sokeasti rakastunut ettet itsestäsi välitä..

On kokemusta tiesin kaksi suominaista jotka kävivät noilla mainitsemillasi kurdialueilla, toinen meni naimisiin siellä (mies heti Suomeen tultuaan alkoi iskeä muita naisia yritti minuakin, vaikka oli "kouluttautunut" eli muka paremmista piireista se mies) ja nainen sairastui Suomessa koska mies ei ollutkaan niin luotettava ja ihana kumppani, mitä antoi ymmärtää ennen muuttoa. Hyvin tyypillistä. En tiedä vieläkö ovat yhdessä mutta sääliksi kävi nainen oli muuten mukava. Toinen nainen oli myös aika hukassa koko ikänsä ollut nainen, joka oli lähinnä vain tapaillut "huonoja" ja levottomia suomalaismiehiä ja yhtä jota hän piti ilmeisesti liian tylsänä. Niin sen seurauksena hänkin meni ottamaan irakin kurdimiehen (joka aluksi vaikutti tietysti mukavalta, komealta jne) ja käväisi Irakissa.

Irakin Kurdistan ei edelleenkään ole saavuttanut "omaa valtiota" jota kurdit niin haluaisivat, ei ole turvallista. Jos katsot paikallisia ohjelmia/uutisia niin huomaat että Irakissa sattuu koko ajan pommi-iskuja ja teillä on myös autopommeja. Jos matkustat sinne sinun tulee olla valmis riskiin että saatat kuolla tai loukkaantua, se ei auta jos ei asiaa usko sillä se on mahdollista. Tästä ovat minulle kurdit itse kertoneetkin, että on aina riski mennä lomalla käymään kotona kun ei koskaan tiedä niistä tiepommeista sun muista.

Jos haluat ottaa riskin rakkauden vuoksi, niin ota, mutta jätä pliis ne lapsesi Suomeen hoitoon. Muita ongelmia mitä voi tulla niin ainakin ruokamyrkytys/salmonella, ei meinaan näytä kauhean hygieniselta se miten joitain ruokia tehdään kurdikylissä maassa. Olen nähnyt siis videoita ruuanlaitosta kurdistanissa, kaupungeissa varmaan erilaista mutta näkemäni kokkaukset ovatkin kylistä. Youtubesta löytynee paljon videoita kurdistaniin liittyen.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Oletteko matkustaneet Irakin kurdistaniin?

Onko tällä ketään Irakin kurdin vaimoa joka olisi matkustanut tänä vuonna Erbiliin, Duhokiin tai Sulaymaniyaan 2016? Onko siellä turvallista tällä hetkellä vai vaarallista? Jos lähtee lapsien kanssa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta