Nuorten kommentit rippikoulusta

riparillaonniinsiistiä

3

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjhgfder5s6

      Olitko mukana?
      Tiedätkö mitä heille opetettiin?
      Tiedätkö mitä aivopesu / mielen manipulointi edes tarkoittaa?

      Varamaa on, mm että nuorilta salataan totuuksia jotka ei kuulu ihmisyyteen.
      Ammattilaist aivopesu papisto on tälläkin palstalla sen osoittanut, kun asiat kristittyjen kirkon opeista ja teoista, laitetaan asiin asiallisesti niin papiston faktat kaatuu heidän järjettömyyteen.

      Se, että Lappeenralla on paljon nuoria joilla on hauskaa, ei paljasta mitä hauskuuden taustalla on. Eikä se paljasta, että kaikkien seurakuntien lapsilla on hauskaa mutta paikkakunnan lehteä mainoksillaan ruokkiva kirkko saa tilata eksyttäviä uusia toimintansa mainostamiseksi.

      Jos se rikollisten kristinusko on niin hyvää, kuin aloituksen tekijäkin antaa ymmärtää, niin minkä takia sitä kirkon hyvyyttä ei riitä esimerkiksi maailmaa nälkää näkeville lapsille?
      kun
      suorakunnilla riittää rahaa hyvä palkkaisten pappien viinoihin pappien ja lähetystyö tappajaisiin?
      Oletko kysynyt niiltä tapattajien alistamista seurakunnilta kehitys maissa, kuinka hauskaa heillä on kristittyjen pappien oppien seurauksista?
      Se on alhaisista nälkää näkevien auttamista, että tapetaan nälkäiset köyhät niin ei ole nälkäisiä! MIKSI ET SITÄ SAATANALLISUUDEN AVUSTUSTYÖ RIKOLLISUUTTA KEHU?
      Ja tunnettua suomalaisten hyvin voinnista nuorten aktiviteeteistä tällä hetkellä mainostetaan, mutta kukaan tiedä mitä tulee jutki kuukauden kuluttua tai ehkä kymmenien vuosia kuluttua SILLÄ AIVOPESTYT SAADAAN VAIKENEMAAN. Sen todistavat suomessakin psyykkisesti sairastuneet rippi-isä rituaalein vaikenemaan helevetillä lapsena peloteltut uhrit. Ja tiettyä on, että useimmat uhrit syyttävät itseään koko ikänsä syyttöminä ja sen vuoksi vaikenevat totuuksista. JA ALOITUKSEN KIRJOITTAJA REPII ESIIN ASIAN NIIN KUIN SE AINA OLISI OLLUT NOIN VIIHTYISÄÄ JA KAIKILLE. SE ON HYVÄ JOS KIRKKO ON ONNISTUNUT EDES YHDEN SEURAKUNNAN ALUEELLA JÄRJESTÄMÄÄN ASIAT HYVIN, MUTTA YHTÄ VARMAA ON SE, SEN VIIHTYNEENKIN SEURAKUNNAN LASTEN SAATANALLISUDEN AIVOPESU SAANEINA, USKONTUNNUSTUKSEN KALTAISIKSI AIVOPESTYNÄ, ENNEMMIN TAI MYÖHEMMIN, TAVALLA TAI TOISELLA "MAKSAVAT" KORVAAMATONTA HINTAA SIITÄ IHMISYYDETÄÄN JA JÄRJESTÄÄN LUOPUMISISTAAN. Ja sitten mennään sairauksien taakse totuutta piitoon kuten tavallista kun jostakin tulee hullu / mieleltään sairas, niin syytä siihen ei haeta sieltä missä se on vaan muualta totuuden salaamiseksi. Tuttu ilmiö suomaisten asenteista löytyy sen asian suhteen.
      USKALLA KATSOT ASIOITA KOKONAISUUDESSAAN NIIN TULET PETTYMÄÄN MUTTA AIVOPESTYNÄ EI ALOITTAJA NÄE MUUTA KUIN SEN MIHIN ON AIVOPESTY JA KIELTÄÄ HISTORIAN, OTTAMATTA SITÄ HUOMIOON....
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

      VIHJE ALOITTAJALLE JÄRKIINTYMISEN MAHDOLLISTAMISELLE...

      MILLOIN ALOITTAJA USKOO PAPPIEN REHELLISESTI VASTAAVAN NÄIDEN ALLA OLEVAN KAHDEN LINKIN SIVUSTOJEN KYSYMYKSIIN?

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14402115/koettakaa-olla-haukkumatta

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14396642/miksi-riparilla-ei-opeteta-tulkitsemaan-unia

      ELLEIVÄT VASTAA, NIIN TE JÄRJETTÖMIKSI AIVOPESTYT USKOTTE SAATANAA JUMALAKSI KRISTITTYJEN RIKOLLISTEN TEKOJENKIN NOJALLA!
      OTA HUOMIOON USKONTUSTUKSEN SUHTEEN, JONKA ILMEISTI OLET ANTANUT
      TAI SEN KALTAISEKSI KOULUTETTU KOTONA, ETTÄ;
      -uskotunnustuksessa luovut jumalasta ja raamattunne opin mukaan luopumalla HEISTÄ YHDESTÄ, luopuu HEISTÄ (Isä, Poika ja Pyhä Hengi oppinnen)
      SIIS TUNNUSTAA, SITÄ SANOMATTA, SAATANAN HERRAKSEEN.
      -luovut aivopetynä järjestä SIIS KANSAN KIELLELLÄ ILMAISTUNA OLET HULLU OMAN TUNNUSTUKSESI MUKAAN. JA SITÄ TUNNUSTUSTA VAVISTAA SE, ETTÄ
      -luovut ymmärtämisestäsi SIIS HULLU YMMÄRTÄMÄTTÖMYYS ON AIVOPESTYN OMINAISUUDEN PERUSTA, TOSI USKOVAISILLA.
      -ja jotta kaikki nuo ominaisuudet, eivät menesi saatallisuuden mielestä hukkaan, niin tunnustat itses vielä ikuiseksi rikolliseksi.

      Ja siihen rikollisuuteen liittyy mm aseteesi rikollisen kristinuskon aivopestyjen "viihtyimiseen" laumalampaina saatanaa palvelevien virrellä niityllä pappien aivopesu lampaina!
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      jos olet puoletkaan teksteitäni ymmärtänyt näyttöineen, niin tiedät vaikka et tunnusta, että millainen ääliö todellisuudessa olet. Näet mitä sinut on aivopesty näkemään, totuudelta suljet silmäsi...

      • cfkfkdkldldldldl

        Ymmärtäänkö aloituksen kirjoittanut mitä tässä opetetaan???
        ja
        Tiedätkö, ettei pappinne saa tätä rehellisesti opettaa....

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
        24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

        ja salaa pappinne muitakin asioita, mm samanlaisen tunnustuksen kaltaisia ovat kuin uskovaiset MUTTA HEITÄ SITOO VIELÄ LUPAUS herra jumalalle, ETTEIVÄT SAA JEESUKSEN EVANKELIUMIA EDES SAARNATA TAI OPETTAA!!!

        MIETIPPÄ TARKAAN,
        KETÄ
        JA
        MIKSI
        SILLOIN
        JUMALASTA, IHMISYYDESTÄ, JÄRJESTÄ JA YMMÄRRYKSESTÄ LUOPUNUT PAPPISLUPAUKSEN herra jumalalle antanut PAPPI NUORIAKIN KOULUTTAA jumalana PALVELEMAAN aivopesu ammattilaisena?

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."
        HUOM!!!
        Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"
        JOS YMMÄRSIT PAPPISLUPAUKSEN NIIN TIEDÄT TARKALLEEN MITÄ TARKOITAN.
        EI JEESUS KÄSKENYT LAPSIAKIN TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN JNE RIKOLLISUUDEN herra jumala EVANKELIUMIA VIEDÄ MAAILMALLA NOITAROVIOIDEN VOIMALLA TAI MIEKKA SIVITYKSENÄ
        MUTTA
        SINÄ VAAN USKOT KUN JEESUS ON KIELTÄNYT USKOMASTA!
        MISTÄHÄN SE JOHTUU!!!!!!
        EIKÖ AIVOPESU SAATANALLISUUS OLEKKIN TEHOKAS???

        KUN / JOS TÄMÄN KAIKEN YMMÄRRÄT,
        NIIN TULE SITTEN KEHUMAAN RIKOLLISEN KRISTINUSKON NUORISIA HOIKUTTAVINA KEINOINEEN KURKISTAMALLA HIUKAN FAKTOJEN TOISTAKIN PUOLTA.
        NIILLÄ, IHMISYYDESTÄKIN LUOPUNEILLA "ELUKOILLA" ON HYVÄ OLLA JOTKA EI OLE VIELÄ NOITAROVIOILLA TAPETTU MUTTA MIETI KUKA NIITÄ RIKOLLISUUKSIA RAHOITTAA JA YLLÄPITÄÄ mm kirkollis verojen muodossa murhia tilaavina tosi uskovaina.

        MILTÄ TEISTÄ ITSESTÄNNE TUNTUISI OLLA SYNTYNYT KEHITYSMAISSA JOISSA LAPSIAKIN TAPETAAN ROVIOILLA!!!
        PYSTYYKÖ JÄRKES EDES SITÄ HELEVETTIÄ YMMÄRTÄMÄÄN!!!

        AUTA 100% TEHOLLA PAPPEJA VASTAAMALLA REHELLISESTI KYSYMYKSIIN NIIN OSOITAT OLLEESI HYVÄN KOULUTUKSEN SAANUT, PÄÄSET PIAN MUUTAMAKSI VUODEKSI TEOLOGISEEN OPPILAITOKSEEN PAPIKSI KOULUTETTAVAKSI NIIN SAA JOPASEURAKUNNAN KUSTAMAT EDUT VIINOINEEN.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14402115/koettakaa-olla-haukkumatta

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14396642/miksi-riparilla-ei-opeteta-tulkitsemaan-unia


    • jnhbtvrdewswq

      Nuoret ja heidän kriittisyys on rajoitettua totuuta!
      sen taaksen kätketään todellisuus joka löytyy historiasta.

      joten varokaa....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3196
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2926
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2258
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      24
      1795
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe