Aihe

Eläintenkouluttajaksi?

eläintenkouluttajako

Onko kukaan opiskellut eläintenkouluttajaksi? Itse pääsin vuoden kestävään eläintenkouluttajan koulutukseen. Onko miten siitä työllistynyt jos joku käynyt? Onko joku saanut opiskella sitä omaehtoisesti työttömyysetuudella? Harkitsen asiaa, sillä koulutus on kallis yli 2700e.

2

158

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eläintenhoitajavalm92

   Ei millään pahalla, mutta kuulostaa huijaukselta.

   Jos oppilailta otetaan lukukausimaksu, niin silloin valtio ei osallistu kustannuksiin (toimistomaksu on eri asia, mutta se ei voi olla kuin 300e maksimissaan)

   Jos kurssin hinta on alle 3000e/lukukausi, niin joku on pielessä.

   Kampaamoalalla se vielä onnistuu kun oppilaista ei ole kustannuksia ja tukan leikkauttajat maksavat leikkauksesta korvauksen.

   Eläintenhoitajan pätevyyden saaminen edellyttää kaksivuotista ammattikoululinjaa. Linjan kustannukset on suuret oppilasta kohden, mutta valtio maksaa sen.

   Halpa vuoden eläinten kouluttajan kurssi kuulostaa enemmänkin harrastustoimintaan liittyvältä epäviralliselta kurssilta, jonka "todistuksella" ei ole enempää arvoa kuin itse tulostetulta todistuksella.

  • Eläintenhoitajavalm92

   Kiinnostuin ja googletin sen.
   Se on vain 35 opintoviikon kurssi, joka ei anna ammattipätevyyttä mihinkään, eikä siellä suoritettuja opintoa juurikaan voi edes hyväksilukea missään.

   Se on lähinnä tarkoitettu koira harrastajille. Koska kenneltoiminta on tässä maassa harrastetoimintaa (on toiminimiä, mutta ei palkattua henkilöstöä), niin itse uskon työllistymisen alalle olevan tosi haastavaa, ellei rupea yrittäjäksi.

   Hevospuolella on omat monipuoliset ja monivuotiset ammattikoululinjat, joten sille puolelle tuolla koulutuksella on tuskin asiaa.

   Ja jos ollaan rehellisiä, niin ei tuollaisella koulutuksella ole mitään merkitystä, ei noita asioita voi oppia niillä tuntimäärillä.

   Se saattaa antaa jotain lisää ja ideoita, jos on jo valmiiksi koiran kouluttaja tai hevosten hoitaja. Mutta jos tyhjältä pöydältä lähtee...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   227
   15010
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13477
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9171
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6540
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   243
   3843