Eläintenkouluttajaksi?

eläintenkouluttajako

Onko kukaan opiskellut eläintenkouluttajaksi? Itse pääsin vuoden kestävään eläintenkouluttajan koulutukseen. Onko miten siitä työllistynyt jos joku käynyt? Onko joku saanut opiskella sitä omaehtoisesti työttömyysetuudella? Harkitsen asiaa, sillä koulutus on kallis yli 2700e.

2

186

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eläintenhoitajavalm92

   Ei millään pahalla, mutta kuulostaa huijaukselta.

   Jos oppilailta otetaan lukukausimaksu, niin silloin valtio ei osallistu kustannuksiin (toimistomaksu on eri asia, mutta se ei voi olla kuin 300e maksimissaan)

   Jos kurssin hinta on alle 3000e/lukukausi, niin joku on pielessä.

   Kampaamoalalla se vielä onnistuu kun oppilaista ei ole kustannuksia ja tukan leikkauttajat maksavat leikkauksesta korvauksen.

   Eläintenhoitajan pätevyyden saaminen edellyttää kaksivuotista ammattikoululinjaa. Linjan kustannukset on suuret oppilasta kohden, mutta valtio maksaa sen.

   Halpa vuoden eläinten kouluttajan kurssi kuulostaa enemmänkin harrastustoimintaan liittyvältä epäviralliselta kurssilta, jonka "todistuksella" ei ole enempää arvoa kuin itse tulostetulta todistuksella.

  • Eläintenhoitajavalm92

   Kiinnostuin ja googletin sen.
   Se on vain 35 opintoviikon kurssi, joka ei anna ammattipätevyyttä mihinkään, eikä siellä suoritettuja opintoa juurikaan voi edes hyväksilukea missään.

   Se on lähinnä tarkoitettu koira harrastajille. Koska kenneltoiminta on tässä maassa harrastetoimintaa (on toiminimiä, mutta ei palkattua henkilöstöä), niin itse uskon työllistymisen alalle olevan tosi haastavaa, ellei rupea yrittäjäksi.

   Hevospuolella on omat monipuoliset ja monivuotiset ammattikoululinjat, joten sille puolelle tuolla koulutuksella on tuskin asiaa.

   Ja jos ollaan rehellisiä, niin ei tuollaisella koulutuksella ole mitään merkitystä, ei noita asioita voi oppia niillä tuntimäärillä.

   Se saattaa antaa jotain lisää ja ideoita, jos on jo valmiiksi koiran kouluttaja tai hevosten hoitaja. Mutta jos tyhjältä pöydältä lähtee...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   276
   5396
  2. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   39
   4237
  3. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   3292
  Aihe