KIROAN VETELIN!!!

nytottaahermoon

Sieltä saatanan tuppukylästä on lähtöisin kaksi (2) Suomelle KAUTTA AIKOJEN tuhoisinta ministeriä - AHO ja SIPILÄ!!! Pe..ele, jos sieltä vielä siitätte kolmannen - SUOMI EI SELVIÄ IKINÄ!!! Coitus int ,te penaalin tylsimmät kynät!!!

20

756

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kebabkulinaristi

   Niin mekin kiroamme. Saatiin tänne justaan muutama kymmenen mulattia niin ehkä ne hoitaa siittämisen jatkossa niin niistä kakaroista ei kukaan varmaan läpäse edes peruskoulua. Tosin niillä meriiteillä taitaa päästä maan johtopalleille.

   • Abcdefghji

    Säälittäviä ootte!


   • säälinsinua

    Ei suuret sanat suuta halkaise,mutta maahantunkeutuvien parasiittien hyysääminen nollaa kyllä tehokkaasti valtion/kuntien budjetin,halvaannuttaa kantasuomalaisten palvelut,ja lamaannuttaa loputkin (vielä jäljellä olevasta) inhimillisestä/oikeudenmukaisesta arvomaailmasta! Nimimerkki "Abcdefghji" on hyvä,ja painuu HETI ENSIMMÄISENÄ ARKIPÄIVÄNÄ Vetelin kunnantoimistoon,ja pyytää kotiinsa ihan oman partalapsen paapottavakseen - kenties loppuu samalla se Sinun siiderivalaan status,ja PÄÄSET naimisiin. Ja tulevaisuudessa SAAT pukeutua säkkiin,jolloin et näytä niin vastenmieliseltä!


  • Kallistamuttameilläon

   Katos perkele! Uusi tieto oli, että Sipilän tuholainen on myös sieltä!

   Tuohon listaan kyllä kuuluu ehdottomasti ehkäpä suomen kaikkien tuhoisin ja kallein ministeri. Veikkauksia otetaan vastaan: Syntyisin köyliöstä ja kuuluisi oikeuteen maanpetoksesta syytettynä.

   • kylläjämptionnäin

    No Petteri Orpo on ainakin syntynyt Köyliössä. Sääli,että Lalli syntyi ja kuoli liian aikaisin. Olis voinut muuten tehdä paremman palveluksen siellä jäällä Suomelle ja suomalaisille!


  • VetelinMies

   Kyllä jonkinlainen kirous lepää Vetelin yllä.

   • kallistaonmuttamemaksamm

    Tai vesijohtovedessä on todellakin jotain outoa.


  • matinkukkaro

   On ne Vetelin pojat kovia omassa sarjassaan . Ahon aikana verot nousi 19sta 27%;iin , 2 lasta. Näinä aikoina menee sitte loputkin piiloveroina .

  • vetelivehkeilee
  • kalventukaa

   Uusi ministeri on työn alla!

  • kylläjämptionnäin

   Vastaukseni sinulle "kalventukaa". Olet kyllä auttamattomasti myöhässä. Silloin kun tuleva "kävelevä katastrooffisi" olisi ministeri-iässä - valtiota nimeltä Suomi EI ENÄÄ OLE OLEMASSA! Siitä ovat 1.Aho ,ja 2.Sipilä toimillaan pitäneet huolen (1.jäsenyys EU:ssa ja 2. parasiittien tunkeutuminen lämpimästi tänne kutsuttuna)!

  • painukaa-perseeseen

   Älä sää helluntailainen paskakasa lässytä paskaa. Hyvä että teilläkin siellä Vetelissä on uutta verta kun olette kaikki muuten sellaisia sisäsiittoisia paskakasoja. Vetelistähän on vanha sanontakin jotta päästäkää pikkuveli isosiskon kammariin niin oppii siinä panemahan. Ja siitähän koko sukurutsu kuntakin on alkunsa saanut. kaikkein hulluimmista tuli vielä lopuksi helluntaiheikkejä!

  • merkkii

   ja minoon kyllä jakanu siemeniä vähän joka suuntaan, ei voi sisäsiittosuuresta syyttää!

  • eisitävieltiiä

   ...ainahan sitä ihminen voi tehdä...parannuksen.

  • isäpoikajapyhähenki

   Torpan kylältä tulee kolmas, vetelissä syntynyt pääministeri. Ainakin on kaverilla niin leuka pystyssä, ettei jalkojansa näe. Nyt ensitöikseen vain tilaamaan lisää matuja veteliin, niin saa tulevaisuuden äänestäjiä ja samalla lukioon oppilas materiaalia. Olispa poika yhtä työteliäs kuin isänsä., niin ei ainakaan sais mitään päätöksiä aikaiseksi.

  • nytottaahermoonvähemmän

   NYT on minun pakko perua puolet puheistani! Esko Aho vei Suomea kuin pässiä narussa EU:öön,ja Sipilän toimet meinasivat tuhota loput ,mitä Suomesta jäi jäljelle, MUTTA HÄN insinöörinä TUHOSIKIN KESKUSTAN KANNATUKSEN - KIITOS SIITÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eläköönhuuto Vetelille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Anonyymi

   Seuraava ahon ja sipilän jälkeen on jylppy. Keskiolut ainakin halpenee.

  • Anonyymi

   Paavo Väyrynen heti valtakunnan oikeuteen vastaanmaan tekemistään petoksista ja vieraan vallan asiamiehenä toimimisesta! Ja se Perhon seniili ääri-kepu pakkohoitoon!

  • Anonyymi

   En tiedä onko Veteli itsessään kuitenkaan niin huono paikkakunta kuin mainitaan,kyllä Suomessa on kiitos kokoomuksen Virkkusen tekemän kuntamunaus uudistuksen takia menty monessa muussakin kunnassa alaspäin,on tehty suurta vahinkoa alas ajamalla mm terveydenhuoltoa jn kaikintavoin on köyhyys lisääntynyt .Toisin sanoen eivä ne paikkakunnat vaan ne päättävät ihmiset tekevät sen suuren vahingon.

  • Anonyymi

   Sipilä ei ole Vetelistä kotoisin vaikka toisin koitetaan väittää. Onko hänen vanhempansa ollut opettajana jonkun vuoden vetelissä tmv. ?

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   137
   10122
  2. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   2363
  3. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   90
   1245
  4. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   112
   1125
  5. Netta Kukkonen perustelee varkauksiaan sillä että

   hän on nuorenpana syyllistynyt rikoksii, viimeisimmät rikokset ovat vuodelta 2022. Onko hän vuodessa vanhentunut 20 vuot
   Maailman menoa
   5
   1042
  6. Sanna Marinin kaunis keltainen asu sai tuulipuvut haukkomaan henkeä ihastuksesta!

   Syrjäseuduilla huokailtiin Sannan upeaa pukuvalintaa, kaunis keltainen asu sopi hienosti Sannalle ja erottui hyvin jouko
   Suomen Keskusta
   278
   785
  7. Jokim vigelius tanssi miehensä kanssa linnan juhlis

   Joo, alkaa tuntumaan siltä että lähes kaikki persumiehet on "niitä miehiä".
   Perussuomalaiset
   109
   780
  8. Eikös viha ja rakkaus

   Kulje käsikädessä? Ihan vain mietin asiaa kun olit tärkein ystävä minulle ja samaan aikaan en tykkää yhtään mitä sanoit
   Ikävä
   89
   768
  9. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   36
   767
  10. Oliko linnaan lähetetty Kakkos-Hassinen yksi Venäjän hybridivaikuttajista?

   Jälkikäteen on TV-kameroiden ja Linnan turvakameroiden tallenteilta selvinnyt että nimellä 'Mikko Hassinen' esiintynyt m
   Maailman menoa
   32
   760
  Aihe