KIROAN VETELIN!!!

nytottaahermoon

Sieltä saatanan tuppukylästä on lähtöisin kaksi (2) Suomelle KAUTTA AIKOJEN tuhoisinta ministeriä - AHO ja SIPILÄ!!! Pe..ele, jos sieltä vielä siitätte kolmannen - SUOMI EI SELVIÄ IKINÄ!!! Coitus int ,te penaalin tylsimmät kynät!!!

20

729

Vastaukset

 • Niin mekin kiroamme. Saatiin tänne justaan muutama kymmenen mulattia niin ehkä ne hoitaa siittämisen jatkossa niin niistä kakaroista ei kukaan varmaan läpäse edes peruskoulua. Tosin niillä meriiteillä taitaa päästä maan johtopalleille.

  • Säälittäviä ootte!


  • Ei suuret sanat suuta halkaise,mutta maahantunkeutuvien parasiittien hyysääminen nollaa kyllä tehokkaasti valtion/kuntien budjetin,halvaannuttaa kantasuomalaisten palvelut,ja lamaannuttaa loputkin (vielä jäljellä olevasta) inhimillisestä/oikeudenmukaisesta arvomaailmasta! Nimimerkki "Abcdefghji" on hyvä,ja painuu HETI ENSIMMÄISENÄ ARKIPÄIVÄNÄ Vetelin kunnantoimistoon,ja pyytää kotiinsa ihan oman partalapsen paapottavakseen - kenties loppuu samalla se Sinun siiderivalaan status,ja PÄÄSET naimisiin. Ja tulevaisuudessa SAAT pukeutua säkkiin,jolloin et näytä niin vastenmieliseltä!


 • Katos perkele! Uusi tieto oli, että Sipilän tuholainen on myös sieltä!

  Tuohon listaan kyllä kuuluu ehdottomasti ehkäpä suomen kaikkien tuhoisin ja kallein ministeri. Veikkauksia otetaan vastaan: Syntyisin köyliöstä ja kuuluisi oikeuteen maanpetoksesta syytettynä.

  • No Petteri Orpo on ainakin syntynyt Köyliössä. Sääli,että Lalli syntyi ja kuoli liian aikaisin. Olis voinut muuten tehdä paremman palveluksen siellä jäällä Suomelle ja suomalaisille!


 • Kyllä jonkinlainen kirous lepää Vetelin yllä.

  • Tai vesijohtovedessä on todellakin jotain outoa.


 • On ne Vetelin pojat kovia omassa sarjassaan . Ahon aikana verot nousi 19sta 27%;iin , 2 lasta. Näinä aikoina menee sitte loputkin piiloveroina .

 • Uusi ministeri on työn alla!

 • Vastaukseni sinulle "kalventukaa". Olet kyllä auttamattomasti myöhässä. Silloin kun tuleva "kävelevä katastrooffisi" olisi ministeri-iässä - valtiota nimeltä Suomi EI ENÄÄ OLE OLEMASSA! Siitä ovat 1.Aho ,ja 2.Sipilä toimillaan pitäneet huolen (1.jäsenyys EU:ssa ja 2. parasiittien tunkeutuminen lämpimästi tänne kutsuttuna)!

 • Älä sää helluntailainen paskakasa lässytä paskaa. Hyvä että teilläkin siellä Vetelissä on uutta verta kun olette kaikki muuten sellaisia sisäsiittoisia paskakasoja. Vetelistähän on vanha sanontakin jotta päästäkää pikkuveli isosiskon kammariin niin oppii siinä panemahan. Ja siitähän koko sukurutsu kuntakin on alkunsa saanut. kaikkein hulluimmista tuli vielä lopuksi helluntaiheikkejä!

 • ja minoon kyllä jakanu siemeniä vähän joka suuntaan, ei voi sisäsiittosuuresta syyttää!

 • ...ainahan sitä ihminen voi tehdä...parannuksen.

 • Torpan kylältä tulee kolmas, vetelissä syntynyt pääministeri. Ainakin on kaverilla niin leuka pystyssä, ettei jalkojansa näe. Nyt ensitöikseen vain tilaamaan lisää matuja veteliin, niin saa tulevaisuuden äänestäjiä ja samalla lukioon oppilas materiaalia. Olispa poika yhtä työteliäs kuin isänsä., niin ei ainakaan sais mitään päätöksiä aikaiseksi.

 • NYT on minun pakko perua puolet puheistani! Esko Aho vei Suomea kuin pässiä narussa EU:öön,ja Sipilän toimet meinasivat tuhota loput ,mitä Suomesta jäi jäljelle, MUTTA HÄN insinöörinä TUHOSIKIN KESKUSTAN KANNATUKSEN - KIITOS SIITÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eläköönhuuto Vetelille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Seuraava ahon ja sipilän jälkeen on jylppy. Keskiolut ainakin halpenee.

 • Paavo Väyrynen heti valtakunnan oikeuteen vastaanmaan tekemistään petoksista ja vieraan vallan asiamiehenä toimimisesta! Ja se Perhon seniili ääri-kepu pakkohoitoon!

 • En tiedä onko Veteli itsessään kuitenkaan niin huono paikkakunta kuin mainitaan,kyllä Suomessa on kiitos kokoomuksen Virkkusen tekemän kuntamunaus uudistuksen takia menty monessa muussakin kunnassa alaspäin,on tehty suurta vahinkoa alas ajamalla mm terveydenhuoltoa jn kaikintavoin on köyhyys lisääntynyt .Toisin sanoen eivä ne paikkakunnat vaan ne päättävät ihmiset tekevät sen suuren vahingon.

 • Sipilä ei ole Vetelistä kotoisin vaikka toisin koitetaan väittää. Onko hänen vanhempansa ollut opettajana jonkun vuoden vetelissä tmv. ?

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  127
  5463
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  981
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  129
  942
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  575
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  395