KIROAN VETELIN!!!

nytottaahermoon

Sieltä saatanan tuppukylästä on lähtöisin kaksi (2) Suomelle KAUTTA AIKOJEN tuhoisinta ministeriä - AHO ja SIPILÄ!!! Pe..ele, jos sieltä vielä siitätte kolmannen - SUOMI EI SELVIÄ IKINÄ!!! Coitus int ,te penaalin tylsimmät kynät!!!

20

803

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kebabkulinaristi

      Niin mekin kiroamme. Saatiin tänne justaan muutama kymmenen mulattia niin ehkä ne hoitaa siittämisen jatkossa niin niistä kakaroista ei kukaan varmaan läpäse edes peruskoulua. Tosin niillä meriiteillä taitaa päästä maan johtopalleille.

      • Abcdefghji

        Säälittäviä ootte!


      • säälinsinua

        Ei suuret sanat suuta halkaise,mutta maahantunkeutuvien parasiittien hyysääminen nollaa kyllä tehokkaasti valtion/kuntien budjetin,halvaannuttaa kantasuomalaisten palvelut,ja lamaannuttaa loputkin (vielä jäljellä olevasta) inhimillisestä/oikeudenmukaisesta arvomaailmasta! Nimimerkki "Abcdefghji" on hyvä,ja painuu HETI ENSIMMÄISENÄ ARKIPÄIVÄNÄ Vetelin kunnantoimistoon,ja pyytää kotiinsa ihan oman partalapsen paapottavakseen - kenties loppuu samalla se Sinun siiderivalaan status,ja PÄÄSET naimisiin. Ja tulevaisuudessa SAAT pukeutua säkkiin,jolloin et näytä niin vastenmieliseltä!


    • Kallistamuttameilläon

      Katos perkele! Uusi tieto oli, että Sipilän tuholainen on myös sieltä!

      Tuohon listaan kyllä kuuluu ehdottomasti ehkäpä suomen kaikkien tuhoisin ja kallein ministeri. Veikkauksia otetaan vastaan: Syntyisin köyliöstä ja kuuluisi oikeuteen maanpetoksesta syytettynä.

      • kylläjämptionnäin

        No Petteri Orpo on ainakin syntynyt Köyliössä. Sääli,että Lalli syntyi ja kuoli liian aikaisin. Olis voinut muuten tehdä paremman palveluksen siellä jäällä Suomelle ja suomalaisille!


    • VetelinMies

      Kyllä jonkinlainen kirous lepää Vetelin yllä.

      • kallistaonmuttamemaksamm

        Tai vesijohtovedessä on todellakin jotain outoa.


    • matinkukkaro

      On ne Vetelin pojat kovia omassa sarjassaan . Ahon aikana verot nousi 19sta 27%;iin , 2 lasta. Näinä aikoina menee sitte loputkin piiloveroina .

    • vetelivehkeilee
    • kalventukaa

      Uusi ministeri on työn alla!

    • kylläjämptionnäin

      Vastaukseni sinulle "kalventukaa". Olet kyllä auttamattomasti myöhässä. Silloin kun tuleva "kävelevä katastrooffisi" olisi ministeri-iässä - valtiota nimeltä Suomi EI ENÄÄ OLE OLEMASSA! Siitä ovat 1.Aho ,ja 2.Sipilä toimillaan pitäneet huolen (1.jäsenyys EU:ssa ja 2. parasiittien tunkeutuminen lämpimästi tänne kutsuttuna)!

    • painukaa-perseeseen

      Älä sää helluntailainen paskakasa lässytä paskaa. Hyvä että teilläkin siellä Vetelissä on uutta verta kun olette kaikki muuten sellaisia sisäsiittoisia paskakasoja. Vetelistähän on vanha sanontakin jotta päästäkää pikkuveli isosiskon kammariin niin oppii siinä panemahan. Ja siitähän koko sukurutsu kuntakin on alkunsa saanut. kaikkein hulluimmista tuli vielä lopuksi helluntaiheikkejä!

    • merkkii

      ja minoon kyllä jakanu siemeniä vähän joka suuntaan, ei voi sisäsiittosuuresta syyttää!

    • eisitävieltiiä

      ...ainahan sitä ihminen voi tehdä...parannuksen.

    • isäpoikajapyhähenki

      Torpan kylältä tulee kolmas, vetelissä syntynyt pääministeri. Ainakin on kaverilla niin leuka pystyssä, ettei jalkojansa näe. Nyt ensitöikseen vain tilaamaan lisää matuja veteliin, niin saa tulevaisuuden äänestäjiä ja samalla lukioon oppilas materiaalia. Olispa poika yhtä työteliäs kuin isänsä., niin ei ainakaan sais mitään päätöksiä aikaiseksi.

    • nytottaahermoonvähemmän

      NYT on minun pakko perua puolet puheistani! Esko Aho vei Suomea kuin pässiä narussa EU:öön,ja Sipilän toimet meinasivat tuhota loput ,mitä Suomesta jäi jäljelle, MUTTA HÄN insinöörinä TUHOSIKIN KESKUSTAN KANNATUKSEN - KIITOS SIITÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eläköönhuuto Vetelille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Seuraava ahon ja sipilän jälkeen on jylppy. Keskiolut ainakin halpenee.

    • Anonyymi

      Paavo Väyrynen heti valtakunnan oikeuteen vastaanmaan tekemistään petoksista ja vieraan vallan asiamiehenä toimimisesta! Ja se Perhon seniili ääri-kepu pakkohoitoon!

    • Anonyymi

      En tiedä onko Veteli itsessään kuitenkaan niin huono paikkakunta kuin mainitaan,kyllä Suomessa on kiitos kokoomuksen Virkkusen tekemän kuntamunaus uudistuksen takia menty monessa muussakin kunnassa alaspäin,on tehty suurta vahinkoa alas ajamalla mm terveydenhuoltoa jn kaikintavoin on köyhyys lisääntynyt .Toisin sanoen eivä ne paikkakunnat vaan ne päättävät ihmiset tekevät sen suuren vahingon.

    • Anonyymi

      Sipilä ei ole Vetelistä kotoisin vaikka toisin koitetaan väittää. Onko hänen vanhempansa ollut opettajana jonkun vuoden vetelissä tmv. ?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3619
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1419
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1249
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1144
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1038
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe