Sydänkiukaan myyjän pyyntö

epätietoinenko

Otin neuvosta "vaarin" ja etenin toisessaketjussa myyjän ohjeistuksen mukaisesti.

Eli lähetin warmheat oy:lle sähköpostia, jossa kysyin "missä ja kuka kiukaanne valmistaa".

Raportoin asian etenemistä palstalla. Toivottavasti saamme asiaan selvyyden, kenen valmistamia tuotteita välittäjä warmheat oy oikein välittää. Uskon että asialla on vaikutus monen ihmisen ostopäätökseen

13

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiattotuuksia

      Arvelet että ostoinnokkuus lisääntyy? Onhan kiuas jo niin monta testiä voittanutkin joten siitä vaan. Paras kiuas tällähetkellä markkinoilla luokassaan.

    • epätietoinenko

      Myyjä pyysi lähettämään sähköpostia. Lähetin sähköpostia ja en saanut vastausta esitettyihin kysymyksiin. Myyjä pyysi minulta tarkempia tietoja, jotta hän voisi mahdollisesti toimia välikätenä, mikäli olen halukas tilaamaan metallialan palveluita.

      Osto- ja myyntipalvelusta siis pelkästään kyse tämän yrityksen kohdalla. Omaa tuotantoa ei ole vaan todennäköisesti käytetään ulkomaalaista halpatyövoimaa hyväksi tiedostamatta raaka-aineiden alkulähdettä.

      Ei voi suositella kenellekään, koska Suomen valtio ei tämmöisestä toiminnasta hyödy mitään.

      • aakkupaovorp

        ...ja samalla paljastui suomi 24 sauna palstan häirikkö kun sydän-kiukaan valmistaja linkittää saamaansa postia. Vielä kun kerrot kuinka tämä Ville sinun nettikauppaa häiriköi?? Tarkoitit varmaan suomi 24:sta missä tuotemainonta on kielletty. Kiitos nyt joka tapauksessa kun tehit kaikille selväksi kuka täällä kiuastaan kauppaa..


      • sääntörike.taas

        Aika isolle prosentille suomalaisista on tärkeää että tuote on kotimainen ja kun sitä sinulta kysytään sinä vastaat mitä sinä sillä tiedolla teet rolli??

        Ei yksityisihmisten nimiä saa näillä sivuilla esille tuoda.


      • Latutakuu
        aakkupaovorp kirjoitti:

        ...ja samalla paljastui suomi 24 sauna palstan häirikkö kun sydän-kiukaan valmistaja linkittää saamaansa postia. Vielä kun kerrot kuinka tämä Ville sinun nettikauppaa häiriköi?? Tarkoitit varmaan suomi 24:sta missä tuotemainonta on kielletty. Kiitos nyt joka tapauksessa kun tehit kaikille selväksi kuka täällä kiuastaan kauppaa..

        Yli kymmenen vuotta david-tornado-sydänkiuas mainoksia valmistajan toimesta suomi24lla missä se uutinen oli?


    • epätietoinenko

      Terve, ville!


      Yhteustietosi sähkäpostin tasoa, osoite ja puhelin numero? puuttuvat sekä vakuus siitä mihin tarkoitukseen käyttäisit yrityksemme yhteistyökumppaneista saamiasi tietoja? 

      Kaikissa asiakassuhteissa toimintamme on avointa ja reilua perustuen keskinäiseen luottamukseen. Rolleille emme kommentoi yrityksestä, yhteistyökumppaneista tai asiakkaista nimiä taikka muita tietoja. Mikäli olet oikeasti etsimässä metallialalta hyviä ja luotettavia yhteistyökumppaneita, niin palaa asiaan ja kerro itsestäsi ja yrityksestäsi yhteystiedot, voisin ehkä toimia välikätenä. Kuitenkaan ilman asianosaisten lupaa en voi nimiä paljastaa. 


      Reijo Vierimaa

      Warmheart Oy

      050 348 4855

      Tässä siis Reijo Vierimaan koko vastaus. En ollut antanut erillistä lupaa julkaista julkisesti sähköpostiviestiä, mutta tämäkin kertoo jo palvelun laadusta, jota heikossa taloustilanteessa olevalta yhtiöltä saa. Ei annahyvää kuvaa toiminnasta, kun yksityisviestitkin tuodaan julkisiksi myyjän ainoassa mainonta kanavassa. Sääliksi käy yhtiötä...

      • VäärinSammutettuTulipalo

        Miten yksityishenkilön esittämä kysymys tuotevalmistajalle hänen tuotteensa valmistusmaasta muuttui yhteistyökumppaneiden etsimiseen missä edellytetään kysyjän puh.numeron ja osoitteen julkituomista?
        Haiskahtaa provolta tms. tämä "Ville" mutta asia mitä en ymmärrä ko. asiayhteydessä on se, miksi valmistusmaan esille tuominen valmistajan puolelta on ylivoimainen asia? Nettisivujen esitteessä kun kerrotaan kiukaan olevan "kotimaista laatutyötä" minkä perusteella herää kysymys miksi vastauksen saaminen on ylivoimaista vaikka esitteessä se jo kerrotaan? Herätti mielenkiinnon ko. asiaan em. toimintatapa.


        Henk.koht. tasolla olen itse toisen kiuasvalmistajan asiakaspalvelun kautta esittänyt kysymyksiä saaden niihin myös vastauksia joiden taso poikkesi aika suuresti edellisestä.


    • epätietoinenko

      Itse en ymmärrä mitä provoamista tai rollaamista esittämissä kysymyksissä on?

      Itse en pidä yrityksistä, jotka pimittävät tietojaan ja valehtelevat asiakkaalle välittämänsä tuotteen alkuperän. Tässä kiuas tapauksessa yksikään asiakas ei tiedä missä kiukaat valmistetaan, mistä materiaalista ne valmistetaan, minkä maalaisesta materiaalista ne valmistetaan, maksaako kiukaan valmistaja lakisääteisiä palkkoja, maksetaanko verot mihin maahan, jne, jne.. Asialista on pitkä, koska kyse on selkeästi mahdollisesti jopa hämärästä toiminnasta.

      Se että yhtiö muokkaa ja levittää heille yksityishenkilön lähettämiä yksityisviestejä loukkaa jo pelkästään yksityisyyden suojaa ja henkilön kunniaa. Pelkästään tässä kohtaa täyttyy yhtiöllä rikoksen teon merkit. Olen aina tukenut Suomalaisia yrittäjiä, mutta tämän kaltainen mahdollinen rikollinen toiminta on sairasta, jopa tuomittavaa.

      Ei missään tapauksessa lisää yhtiön mainetta toimia näin vastuuttomasti, kunnioittamatta edes niitä vähäisiä asiakkaita, joita olisi mahdollisuus saada. Minä henkilökohtaisesti kierrän kaukaa nämä "pikkunilkit" ja suosittelen samaa myös muille.

      • Suomi-24-OstaSydän

        Mitäs tuosta ilmoitus ylläpidolle missä kerrot kuinka sinun lähettämiä sähköposteja näille sivuille linkitetään ao:n toimesta joka on jo yli 10 vuotta rikkonut lähes päivittäin palstan sääntöjä markkinoimalla kiuastaan mikä on kielletty. Siihen kun liität vielä nuo nimittelyt ja haukut niin jospa se edes päiväksi saisi estot?


    • suurijaMahtawa

      Oliko vastaus: Kanada? Vai Venäjä?

    • RolliSiemen

      Onko reijon siemenestä yty loppu...

    • reijonnimimerkit

      Ainut asia mikä on tiedossa niin se, että reijo kirjoittelee palstalla sadoilla eri nimimerkeillä. Onneksi ylläpito puuttuu näihin ajoittain

      • davidtornadosydän

        Sen verran pitkä historia takana aolla suomi 24lla että kyllä ne nimimerkit lasketaan tuhansissa.

        Ei puutu. Tuotemainonta on näillä sivuilla kielletty ja tuotteen nimi vain vaihtuu välillä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe