Maantietoa

Tuksi

Olin aina hieman katsellut nuorta maantiedon- ja liikunnanopettajaamme. Laura, tämä meidän maantiedonopettaja oli noin 25, urheilullinen, todella vetävän näköinen melko lyhyine punaisten hiusten kanssa ja mukavan hymynsä kanssa. Laura opetti minulle myös liikuntaa, jonka aikana näin hänet melko niukoissa ja hyvän näköisissä vaatteissa. Itse nyt olin sellainen perus 16-vuotias, melko urheilullinen teini, jolla jopa koulukin sujui - ainakin näin luulin…

Oli mukavan keväinen päivä ja aurinko paahtoi melko pilvettömältä taivaalta tuskallisesti, lämmittäen luokkahuoneet kidutuskammio tasolle. Puolenpäivän jälkeen t-paitani oli ottanut jo hieman kosteutta ja haaveilin jo kotona odottavasta suihkusta ja koulu päivän loppumisesta. Mutta alkoi maantiedontunti, pienessä, ahtaassa luokassa.

Luokka istui pulpettien taakse, minä eturiviin, omalle paikalle parhaan kaverini viereen. Laurallakin näytti olevan ongelmia paidan kastumisen kanssa, sillä hänen vaalean sininen toppi oli kauluksesta hieman kastunut ja oli liimautunut hänen ihoonsa kiinni. Kaverini Eero oli ihan omissa maailmoissaan, joten sain melko rauhassa tehdä mielipuuhani, katsella tuota Jumalan hienointa luomusta. Hänen pyöreähkö ja treenattu peppu oli vetävän näköinen ja hänen vihreät silmänsä olivat ilo omille silmille.

Itse tunti meni rattoisasti siinä tehtäviä tehdessä, tai ainakin katsellessa Lauraa. Yks’ kaks’ Laura sanoi minulle: ”Aleksi, jäisitkö tunnin jälkeen hieman juttelemaan opiskeluistasi.” Vastasin myöntävästi, eipä minulla ollut kiire.

Tunnin jälkeen jäin istumaan paikalleni katsellen muiden oppilaitten kävellessä ovesta pois raskaat reput selissään. Laura otti tuolin pulpettini eteen ja haki joitain papereita pöydältään. Hän täräytti eteeni minun maantiedonkokeen. Katselin sitä siinä aikani ja huomasin siinä komeilevan 6. Hämmästelin tätä numeroa, en ollut odottanut sentään näin huonoa numeroa vaikka koe olikin vaikea. ”Miten se nyt näin meni?”, Laura kysyi. ”Ööh… Oli vaikea koe ja harjoittelu oli jäänyt vähemmälle”, vastasin hieman nolona, mutta samaan hengenvetoon sanoin, että parannan viimeiseen kokeeseen ja menihän se viime koe melko hyvin. ”Juu, menihän se hyvin, mutta Aleksi sinä olet ollut todella hyvä koulussa ja petyin tähän sinun kokeeseen ja ajattelin että voisit tarvita hieman tukiopetusta”, hän totesi hieman kylmään sävyyn, joka omasta mielestäni ei sopinut hänelle yhtään.

Muutaman minuutin hän selitti siinä tukiopetuksen hyvistä puolista, itse katselin häntä ihan lumoutuneena ja kuuntelin puolitehoisesti. Hän lopetti sepustuksensa: ”Miten on otatko mahdollisuuden tukiopetukseen?” Vastasin: ” Jos minä vaikka vastaisin huomenissa” ”Juu käy se niinkin”. Olin jo kävelemässä ulos luokasta, kun Laura pyysi minut kääntymään. ”Sanoinko että voit poistua?”, hän kysyi. ”Ajattelin vaan että ei sinulla nyt enää mitään asiaa ollut”, sanoin pahoillani. ”Istu takaisin”, Laura käski.

Istuin penkkiin hieman hämmästyneenä ajatuksesta; ”miksi hän minut täällä luokassa halusi pitää?”
”Sinä olet Aleksi hyvä ihminen ja pidän sinusta, oppilaana”, hän sanoi äänellä mitä en ollut hänen ennen käyttävän. Tämä puhetyyli ja sen äänen sävy olivat rauhoittavat. Hän kuitenkin jatkoi: ” Minulla ei ole mennyt pitkään aikaan kotona hirveän hyvin, sillä minun poikaystävä jätti minut muutama viikko sitten”, hän sanoi hieman masentuneella äänellä. ”Olen pahoillani”, sanoin vaistonvaraisesti, sillä en keksinyt sen parempaa. ”Sinulla taitaa alkaa kohta tunti”, hän kuitenkin tokaisi, keskeyttäen pienen hiljaisuuden minkä aikana katsoin vain hänen nättejä kasvojaan, jotka olivat menneet hieman vakavaksi. ”Eipä minulla vielä ala, kun on hyppytunti tässä”, sanoin. ”Sepä hyvä”, hän sanoi seksikkäällä äänellä ja tunsin housuissa kohoavan elämänsauvan. Hän nousi tuolistaan ja tuli aivan minun viereeni, hänen paitansa koskettaessaan hieman omaani. Hän tuoksui todella hyvälle.

Hän laittoi kätensä minun selkäni päälle ja alkoi liikutella sitä siellä tehden oloni rentoutuneeksi, mutta pullotus housuissani ei laskenut vaan päinvastoin hieman lisääntyi. Pienen hetken päästä hän tuli eteeni ja painoi huulilleni hellän suudelman- lyhyen, mutta ihanan suudelman. Hän tuli syliini ja suuteli uudestaan, hieman rajummin ja käteni liikahtelivat vaistonvaraisesti kohti hänen ihanaa peppuaan. Nostin hänen paitaansa tämän ihanan pitkän suudelman aikana ja hieroin hänen pehmeää selkäänsä.

Hän nousi sylistäni ja otti paidan pois päältään ja heitti sen lattialle. Edessäni oli punaiset rintaliivit, jotka peittivät pienet ja kiinteät rinnat. Hän nojautui hieman minua vasten joten minulla oli oiva näkymä hänen rintaliivien sisäänsä. Pullotus nousi housuissani entistä enemmän. Hän nosti minun t-paitani pois päältäni ja heitti sen lattialle. Hän hieroi minun rintalihaksiani pienen hetken ja laskeutui. Hän avasi farkkujeni napin ja vetäisi ne pois jalastani ja jäljelle jäi vain minun mustat bokserit, jotka peittivät sukukalleuteni. Laura kiusoitteli ja laittoi kätensä bokserieni sisään hieman hieroen kiveksiäni, joka tuntui mahtavalta.

Hän nousi seisomaan ja alkoi laskemaan farkkujaan. Alta paljastui valkoiset alushousut, jotka olivat jo hieman kosteat. Hänen reitensä ja sääret olivat aivan hurmaavat, halusin heti Häntä.

Hän kumartui minuun päin ja laski bokserini ja sieltä paljastui hurjasti seisova kaluni. Hän nappasi sen suuhunsa ja alkoi tasaisesti imemään sitä. Nautin ainoastaan tästä kauniista imevästä naisesta, kunnes tunsin siemensyöksyni tulevan. Hän lopetti imemisen ja käski minun nousta tuolistani. Nousin ja Laura meni istumaan tuolille. ”Nuole, poika, nuole”, hän sanoi seksikkäästi.

Suutelin hänen kaulaansa, solisluutansa ja hartioita hartaasti. Avasin hänen rintaliivinsä, ja näin hänen ihanat rinnat. Otin ahnaasti hänen nänninsä suuhuni ja oikean käteni laitoin hänen alushousujensa alle ja huomasin siellä olevan hieman kosteat olosuhteet. Tungin etusormeani hänen pilluunsa, joka sai hänet hieman huokailemaan ja samalla nuolin kumpaakin nänniä vuorotellen.

Menin polvilleni ja nostin hänen jalkojaan, että saisin hänen alushousut pois hänen jalastaan. Otin ne pois ja huomasin siellä ihanan hävyn, jonka päällä oli karvoja. Nuolaisin hänen häpyään koko pituudeltaan ja hän kiemurteli tuolissaan, eli ei se niin pahalta voinut tuntua tuumin. Levitin hänen häpyhuuliaan ja tungin kieleni hänen sisäänsä. Hän inahti nautinnosta. Pienen aikani nuoltuani otin etusormeni ja tungin sen hänen pillunsa uumeniin saaden hänet inahtamaan. Jatkoin hänen nuolemistaan ja liikuttelin sormeani hänen sisällään.

”Haluan sinut minun sisääni”, hän huusi. En minä voinut tietenkään olla olematta toteuttaa hänen pyyntöään .”Ylälaatikossa on kondomeja”. Otin kortsun ja rullasin sen munani päälle. Levitin hänen reisiään ja survaisin munani hänen kosteaan vakoonsa. Laura laittoi silmänsä kiinni ja nautti selvästi, mutta sitä samaa tein minäkin. Muutaman vedon tehtyäni, päätin vaihtaa hieman asentoa. Nostin hänet tuolista ylös ja laitoin hänet pulpetille, peppu minuun päin. Hänen peppu näytti todella herkulliselta ja ajattelin hieman maistaa sitäkin. Nuolin aluksi hänen pakaroitaan, lähestyen koko ajan peppureikää. Nuolaisin hänen suklaareikäänsä ja hän kiemurteli.

Otin munani käteen, joka oli varmaan isoimpana kuin koskaan ja laitoin sen hänen häpynsä suulle ja tungin sen hänen sisäänsä. Nain että hänen pakarat osuivat lantiooni. Otin pakarat kouriini ja hieroin niitä jatkaen naintiani. Kummatkin pidimme tästä. Tunsin hänen saavan orgasmia ja hän alkoi supistelemaan. Hän huusi kovaa ja tunsin hänen pillunsa supistelevan orgasminkourissa. Tunsin itse myös kutinaa sukuelimessäni ja sanoin tulevani. Hän tuli eteeni ja otti kortsun pois ja elimeni käteensä ja alkoi runkkaamaan. Eipä siinä kuin muutama veto tarvittu kun tunsin saavani suurimman orgasmin ikinä. Valkoista elämäneliksiiriä ryöppysi hänen rinnoilleen ja vatsalleen. Hän otti elimeni suuhun ja nuoli sen puhtaaksi.

Vajosin lattialle istumaan, tuntui se niin ihanalta. Hän tuli viereeni ja antoi minulle kiihkeän kielisuudelman johon vastasin ainakin yhtä kiihkeästi.

Otin vaatteeni ja puin päälleni. Laura nousi ylös ja antoi minulle hänen alushousunsa, muistoksi hänestä. Annoin hänelle pienen tukon paperia itsensä siivoamiseen. Annoin hänelle vielä suudelman ja otin reppuni ja takkini ja lähdin etsimään Eeroa. Tapahtunut jäi minun ja Lauran väliseksi asiaksi, luulisin näin.

Taisi silloin keväällä tulla maantiedosta 9 todistukseen.

0

5592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        152
        10934
      2. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        56
        3073
      3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        210
        2912
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        25
        2157
      5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        17
        1908
      6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        18
        1729
      7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        14
        1716
      8. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        19
        1617
      9. 84
        1593
      10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        18
        1563
      Aihe