Mitä rasvaa tassuihin?

Tsusu

Eli olisiko ehdotuksia mitä rasvaa kannattaa laittaa koiran kuivuneisiin tassuihin?
Nykyinen kun on niin hyvää, että tulee usein nuoltua pois ja tassut siten entistäkin kuivemmat(merkkiä en valitettavasti nyt muista).

13

3393

Vastaukset

 • apteekista tummelia ja se on todella tehonnut hyvin, eikä ole kovin kallistakaan.
  Se on tarkoitettu koirien polkuanturoiden hoitoon, suosittelen.

 • sellaista lievästi antiseptista tassuvoidetta, se parantaa halkeamat todella nopeasti.
  Remedy cream tai helosan merkkistä. Tosi hyvää

  • Valkovaseliini on hyvä!


 • Myös käytetään tummelia ja on ihan hyvää, mutta ainoa ongelma on tosiaan tuo, että tummelia nuollaan aika ahkerasti pois ja saa vahtia, mutta ehdottomasti hyvä, jos kyse ei ole pahasti menneistä tassuista.

  Itse mielestäni parempi aine, kun hoidin koiraa jolla oli todella pahassa kunnossa tassut on ruotsalainen Fyra Ess Koiranvoide. Tämä haisee tervalle ja ei ehkä ihan niin paljon aiheuta nuolemista (yksilöllistä), mutta tätäkin voisi kokeilla. Löytyy e.kaupasta. Vihreä purkki ja maksaa n.8-10e.

  Kopioitu purkista:
  Parantaa polkuanturoiden halkeamat, korvakipuihin, parantaa haavat nopeasti, karkottaa kärpäset ja hyttyset, irrottaa punkit, sopii myös kissoille.

 • on meillä koirien anturoiden rasvaukseen. Sitä mainostettiin Oriolan mainoksessa tohon hommaan ja ainakin meillä on auttanut. Nuolevat kyllä sen pois suht nopeesti, mutta on niin rasvaista, että uskon siitä edes jotain jäävän anturan pintaan. Sitä ei ainakaan kannata ostaa isoa tuubia, kun on tosi riittoisaa ja meillä kun toi koirien rasvailu on lopetettu, niin nyt koitan loppuja laittaa esim. lapsen pyllyyn, muualle se ei oikein sovi ton rasvasuuden takia.

 • ainakin sen merkkistä kuin jagalätt- djursalva.
  se on osoittautunut hyväksi.

 • Olen laittanut ihan tavallista perusvoidetta ceralania tai aqualania tassuihin. Apteekista tai lemmikkieläinkaupoista saa ihan tassuihin tarkoitettua vahaa joka on voidemaista ja imeytyy todella nopeasti. Meillä ainakin on auttanut karheisiin anturoihin. Nimeltään se on maxim tassuvaha koirille 50 ml tuubi. Tummeli on toinen hyvä tuote jota saa ihan tavarataloista.

  • käytin koirani tassuihin samoja kosteusrasvoja mitä itsekkin eli kaikki voiteet kävi.hyvältä varmasti maistuivat koirasta ,koska tassut oli samantien nuoltu eli rasvat syöty tassuista. kai niistä jotain jäi.


 • Tassuvoide, mehiläisvaha.

 • Tämä jo vanha ketju, mutta monelle varmasti nytkin ajankohtainen. Suosittelisin lisäämään ruokaan lohiöljyä, ja syöttämään biotiini-kuurin. Elikkä hoitaisin vaivaa sisältäpäin ja lisäksi joku hyvä rasva ulkoisesti.

 • Anna rasva sisäisesti.Eli jos syötät jotain Lidlin koirannappulaa tms. niin niissä ei ole tarpeeksi rasvaa.Nappulassa pitää olla n. 16% vähintään rasvaa,riippuen koiran lihavuudesta ja iästä tietenkin.

 • Mä tykkään laittaa ihan samoja mitä itekki, tällä kertaa FLOW Shea butter luomua

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1217
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  909
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  22
  470
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  425