The sims 4 Kaksoset ja kolmoset

MonikkoRaskaus

Onko kellään tietoa miten The Sims 4 pelissä saa kaksoset tai kolmoset? Lastenkanavan katsominen ei varmaan nelosessa auta?

29

9529

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Simahtanut
  • SiKeSi

   Lastenkanavankin katsominen auttaa nelosessakin ja luin netistä et jos molemmilla miehellä ja naisella on hedelmällisyys piirre ja yrittää monesti peräkkäin niin on mahdollisempaa. Jos haluut tytön/tyttöjä kuuntele poppia ja syö mansikoita en muista poikien mut se oli varmaan syö porkkanoita ja kuuntele rockkia ja kannattaa kattoo Shinyy.

   • Anonyymi

    Mistä saa niitä mansikoita ku mä vast alotin pelaa simssiä niin en tiiä


   • Anonyymi

    Mistä niitä mansikoita saa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mistä niitä mansikoita saa?

    "Mistä niitä mansikoita saa?"

    Eräiltä yhteisötonteilta, mm. Willow Creekissä mansikoita kasvaa usein monellakin tontilla - tai kasvoi ainakin vielä pari vuotta sitten. Windenburgissa muistan nähneeni raunioiden liepeillä rantakallioiden yläpuolella ja Sylvan Gladesissa kasvoi muinoin jokunen puska mansikoita.
    No lähetin simin vilkaisemaan Magnolia-puistoon, Willow Creekiin, mistä moni pelaaja kertoi netissä niitä löytäneensä.
    Eipä näkynyt, vaikka mulla on pelissä kesä menossa.
    En viitsinyt haetuttaa joka puolelta, joten laitoin simin ostamaan niitä San Myshunon taidekorttelin torilta, Casbah-gallerian edustalta. Siellä on kaksi kioskia, toinen myy sapuskaa ja toinen puutarhatuotteita mukaan luettuna mansikat. Mansikoista pyydettiin 44 simoleonia kappale. Tosi suolainen hinta, mun mielestä. Siispä simi tinkimään ja se sai 25 prosentin alennuksella niitä mansikoita. (Törkeä hinta sekin, kun myydessä saa kai jotain 7 simoleonia per mansikka. :))

    No voi niitä ite kasvattaa siemenistä tai pistokkaasta, ostaa rakennus/ostotilassa hiukan huijaamalla, koodata tai generoida. Tapoja on monia. En varmaan edes tiedä kaikkia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä niitä mansikoita saa?

    niitä voi ostaa tietokoneella tai jos on jo ostanut istutuslaatikon niin siitä :)


   • Anonyymi

    Miks en läydä mansikoita mistää😩


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miks en läydä mansikoita mistää😩

    "Miks en läydä mansikoita mistää😩"

    Kukapa sen tietää? Ehkä etsit paikoista missä mansikoita ei yleensäkään ole, tai olet liikkeellä muulloin kuin mansikoiden satokaudella. Esimerkiksi myöhään syksyllä, talvella tai varhain keväällä ei mansikoita juuri kasva paljon missään.
    On myös mahdollista ettet tunnista mansikkaa. (!) Tätä nykyä kun mansikanpoimijat tuotetaan Suomeen ulkomailta, on kantaväestön mansikoiden tunnistamiskyky katoamassa. Hankala läydää ellei tiedä miltä mansikka näydää.
    Kaikkien näkö ei myöskään sovellu mansikoiden tulokselliseen etsimiseen. Viherpunasokeus esimerkiksi vaikeuttaa jonkin verran mansikoiden löytämistä, vaikkei sentään onneksi paljoakaan haittaa niiden syömistä.
    Mansikkakurssit - mikäli niitä järjestettäisiin - saattaisivat auttaa. Serkkuni, joka poimi mansikoita viime kesänä pari viikkoa, vakuutti näkevänsä mansikoita jo unissaankin. Tuosta päätellen sinullakin voi olla paljon toivoa mansikoiden läydämisessä. Älä vaivu synkkyyteen, vaan yritä uudelleen paremmalla onnella oikeissa paikoissa ja oikeaan aikaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä niitä mansikoita saa?

    Mansikoita saa kun ostaa istutus laatikon ja painaa simillä sitä sitten painaa osta siemeniä ja ostaa niitä pusseja kun avaa ne simin tavaraluetteloon tulee erillaisia marjoja hedelmiä ja yrttejä riippuu minkä pussin ostaa ( kannattaa situttaa niin saa enemmän )
    Toinen tapa on seikkailla eri mailmoissa ja yrittää löytää mansikka pensaita


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä niitä mansikoita saa?

    Oon varmaan myöhässä mutta Willow Creecin siellä aloitus talojen asuinalueella on puutarha mis niitä kasvaa ainaki:) Jakans Siellä missä se Goth perhe asuu! Niitä voi poimia niistä ja ne tulee tavaraluetteloon!!


  • The_Sims_4_pelailija

   Ei kait siinä mitään vippaskonsteja tarvi. Mun simi sai kaksostytöt ja ei tehnyt mitään noista yllämainituista jutuista. Eli ihan tuurista on kiinni.

  • Simssi

   NO voit syyä keksejä nii se auttaa ja ksttoo lastenkanavaa mut en tiiä mitää muuta kikkaa saada kaksosii

   • Anonyymi

    Miten voi tehdä sims 4 pelissä keksehä? :] en oo vaa koskaan perehtynyt kekseihin simsissä😅


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten voi tehdä sims 4 pelissä keksehä? :] en oo vaa koskaan perehtynyt kekseihin simsissä😅

    "Miten voi tehdä sims 4 pelissä keksehä? :] en oo vaa koskaan perehtynyt kekseihin simsissä😅"

    Keksejä voi "keittää" ja "leipoa" (sekä generoida huijaamalla). Leipominen tuli peliin vasta Duunipäivälisärissä, mutta jo pelin alusta alkaen on voinut tehdä suklaakeksejä (Chocolate Chip Cookies) ja siksi ne edelleen löytyvät keittovalikosta, kunhan simi on vähintään tasolla kolme keittotaidossa. Leivonnan puolella löytyvät Sokerikeksit (Sugar Cookies) jo leveliltä 1 alkaen.

    Kun on sopiva simi valittuna pelissä, niin hellaan tai jääkaappiin klikkaamalla saa sen useimmiten keittämään tai leipomaan. Sitten vaan tarkkana sen kanssa että mitä se alkaa touhuta ettei vahingossa tule tehneeksi jotain muuta kuin keksejä ja ettei se unohda niitä uuniin, sytytä vahingossa taloa tuleen jne. :)

    Mitä kaksosten ja kolmosten saamiseen simeille tulee, niin siihen taitaa olla keksejä parempia konsteja. Jos on aikaa, niin moninkertaisten raskauksien todennäköisyyttä voi lisätä mm. hedelmällisyyshoidoilla (3000 tyytyväisyyspistettä per laaki), laittamalla simin katsomaan lastenkanavaa jne. Kiireellisissä tapauksissa ja jos haluaa olla tuloksesta100 % varma, kannattanee sitten huijata. Ilman huijauksiakin saa "satavarmasti" kaksoset, mutta huonolla tuurilla voi siihen kulua jokunen tovi.


  • Anonyymi

   Onko kellään tietoa että sims 4 olisi jotain vaikka game pack jossa saisi kaksoset?

   • "Onko kellään tietoa että sims 4 olisi jotain vaikka game pack jossa saisi kaksoset?"

    Hämmästelisin hieman jos juuri tuollaista tietoa olisi, kun TS4:ssä simit saavat kaksosia myös pelipakeista täysin riippumatta.


  • Anonyymi

   Yhdessä lisärissä tulee tontin piirre jossa on että "tulee enemmän kaksosia" 😅

   • Anonyymi

    Siinäpä sitten mainio syy ostaa yksi lisäri. (Kaupunkielämää)


   • Anonyymi

    Se on kaupunkielämää!


  • Anonyymi

   Jos on kylpylä- päivää lisäri niin voit kokeilla hedelmällisyys hierontaa mulla ainaki tuli kaksoset sen ansiosta 😂😅

   • Anonyymi

    "Jos on kylpylä- päivää lisäri niin voit kokeilla hedelmällisyys hierontaa mulla ainaki tuli kaksoset sen ansiosta 😂😅 "

    Mistä tiedät että tulivat sen ansiosta? 🤔

    (niitä kun kuuluu - ja näkyy - tulevan ilmankin)


  • Lisäksi auttaa jos ensinnä hankkii similleen riittävästi tyytyväisyyspisteitä ja sitten käy palkintokaupasta (siellä simin omissa tiedoissa, missä on myös elämäntavoitteen vaihtokin) hankkimassa niillä tyytyväisyyspisteillä hedelmällisyyden ja jonkun pakin mukana tuli, että voi tällätä tontin yhdeksi traitiksi leylinja, joka tarjoaa apuja hedelmällisyyteen, tarkoittaen myös että kaksosia voi tulla herkemmin. Sitten on myös synkempi versio tästä, jos haluaa vampyyreidensä saavan kaksosia/lapsosia helpommin. Juu nelosessa vampyyrit voivat lisääntyä, muutenkin kuin muuttamalla toisia simejä vampyyreiksi. :)

   Jos nyt kovin laiskottaa se tyytyväisyyspisteiden hankinta tai tulee omasta mieletä liian hitaanlaisesti, niin koodi lodju auki, testingcheats on päälle ja sen jälkeen (tyhjään!) sinne koodiloodaan naputellaan sims.give_satisfaction_points xxx(määrä) jonka haluat tyytyväisyys pisteitä ja sit enter ja nyt sä voit ostella niitä etuja sieltä palkintokaupasta.

   Ja jos ei huvita odottaa että jotain tulee, niin mars nettiin, siis selain auki, näpyttele sinne google.fi, sitten hae the sims 4 cheatscodes, baby/twins/triplets, niin löytänet tarvittavat vinkit ja koodit käyttöösi.
   Siellä on ainakin yks hyvä, joka on tehnyt varmaan kaikki oleelliset koodit peliä varten omaan blogiinsa. Käyttäminen toki omalla vastuulla ja kannattaa muistaa laittaa ainakin moveobjects ja cas.fulleditmode pois päältä kun et tarvitse niitä. Saattavat nimittäin aiheuttaa ärsyttävää jökitystä peliin.

  • Anonyymi

   Mulla on Sims 4 PS4 ja en oo saanu kertaakaan kaksosia tai kolmosia. Onko vinkkejä, miten saisin kolmoset tai kaksoset PS4? :)

   • Anonyymi

    " ... Onko vinkkejä, miten saisin kolmoset tai kaksoset PS4? :)"

    Ei ole. (ja vaikka olisikin, ei niitä kannattaisi enää uudestaan kertoa kun useimmat olivat jo nähtävissä tässä samaisessa keskustelussa)


   • "Mulla on Sims 4 PS4 ja en oo saanu kertaakaan kaksosia tai kolmosia. Onko vinkkejä, miten saisin kolmoset tai kaksoset PS4? :)"

    Olisi yksi konsti mikä on toiminut Sims-peleissä ainakin vuodesta 2004 alkaen ja toimii edelleen tänä päivänä Sims 2:ssa, Sims 3:ssa ja Sims 4:ssä (ensimmäisessä Simsissä on hiukan eri systeemi).
    Kulkee eri nimillä. Minä kutsun sitä tallennushuijaukseksi, mutta muutkin kelpaavat. On erinomaisen yksinkertainen, mutta vaatii jonkin verran kärsivällisyyttä, joten ei tietenkään sovi kaikille.

    Ohje: Tallenna "hiukan" ennen kuin simi synnyttää. Ellei tullut haluttuja kaksosia tai kolmosia, niin lataa ja käynnistä peli uudelleen siitä ennen synnytystä niin monta kertaa että syntyy kaksoset tai kolmoset.
    Hedelmöityshoidoilla, hieronnoilla, tonttien ja simien piirteillä yms. voi vaikuttaa suotuisasti kaksosten ja kolmosten syntymisen todennäköisyyksiin ja sitä kautta helpottaa niiden hankkimista, mutta tallennus tarvitaan silti.
    (Modeilla ja muilla huijauksilla pääsee nopeammin tuloksiin, muttei mitenkään sen varmemmin kuin tallennushuijauksella. Se toimii luultavasti niin kauan kuin Sims-peleissä yleensä on kaksosia ja kolmosia. Useampikertaiset raskaudet, neloset, viitoset, kuutoset jne. edellyttävät sitten muita kuin tallennushuijauksia.)


  • Anonyymi

   Uudessaseilannissa kuutosten keskenmenosta saa 18 vuorokauden palkan.

  • Anonyymi

   Kuuntele radiota kanavaa blues

  • Anonyymi

   saan vaan koko ajan kaksoset mutta oisi hauskaa saada kerran elämässä kolmoset:)

  • Anonyymi

   Saako neloset

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2082
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   174
   1410
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   168
   1302
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1121
  5. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1025
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   72
   846
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   158
   771
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   724
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   92
   685
  Aihe