Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Naapurin pariskunta

Mies78Mies

Naapurissani asuu pariskunta jonka mies on kotoisin Lähi-Idästä ja nainen on suomalainen. Usein öisin herään ääniin joiden perusteella mies hakkaa naista. Suomalaiset naiset, miksi alistatte itsenne tällaisiin suhteisiin?

12

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AhmedJusufMustafa

      höpö höpö panevat vaan äänekkäästi ja olet kateellinen...

    • 8677

      Väkivaltaisia miehiä on ollut iät ajat, mutta nämä ulkomaalaiset miehet ovat inhottava lisä muitten väkivaltaisten äijien jatkona. En tiedä onko kotimaisessa väkivallassa eroa ulkomaalaiseen.
      Uskon että kuvio on aina sama, vallankäyttöä ja manipulointia, sairasta alistumista naisen kohdalla, voimien loppumista, pelkoa. Eli sama ''alistuminen''siinä on takana oli mies idästä tai lännestä tai pohjoisesta. Tosin kotimainen väkivalta taitaa olla onneksi vähenemään päin.

      • 8677

        Väkivaltaisia naisia ja "viranomaisia" on ollut iät ajat, mutta nämä suomalaiset naiset, "äidit" ja "viranomaiset" ovat inhottava lisä muitten väkivaltaisten naisten jatkona. En tiedä onko ulkomaalaisessa väkivallassa eroa suomalaiseen. Uskon että kuvio on aina sama, vallan-käyttöä ja manipulointia, lapsen vieraannuttamista perättömin "viranomais" lausumin, selvityksin mitä oikeasti n tapahtunut ja lapset lausuneet esim. raision kaupungissa, sairasta alistumista miestenja lasten kohdalla, voimien loppumista, pelkoa. Eli sama ''alistu minen'' siinä on takana oli nainen idästä tai lännestä tai pohjoisesta. Tosin kotimainen väkivalta taitaa olla onneksi enenemään päin "viranomaisten" harjoittamana lapsen etua ja oikeuksia, perustuslakia vastaan.


    • MEILLÄOLIUNELMA

      "He ovat puolensa valinneet" Se on nyt sitä #unelmaa vaan joten antaa mennä, ei pidä puuttua asiaan millääntapaa.

    • tyiyukhk

      siinä nainen saa mitä on tilannut
      joillakin naisilla on alitajuinen vietti takaisin nyrkin ja hellan väliin ja huomaa että ne matut panee perseeseen kun ovat bacha barzi leikeissään tottuneet panemaan pikkupoikia

    • Äläpuutu

      Tyypillinen kielitaidoton moniosaaja se vaan siellä opettaa kulttuuri tavoille.

    • Tuomio_ja_Erkki

      Kyllä suomalaisetkin hakkaavat, että ihan turha on irakilaisia haukkua. Suomalaiset ovat jopa pahempia naistenhakkaajia. Tämä on muuten tosi!

      • tsiisus24

        Ei se, että suomalaiset hakkaavat, oikeuta yhtään sen paremmin Irakilaisia hakkaamaan. Tämän maan yleinen naisarvo on kuitenkin aika erilainen kuin jossain Irakissa.


      • tsiisus69
        tsiisus24 kirjoitti:

        Ei se, että suomalaiset hakkaavat, oikeuta yhtään sen paremmin Irakilaisia hakkaamaan. Tämän maan yleinen naisarvo on kuitenkin aika erilainen kuin jossain Irakissa.

        Ei se, että suomalaiset naiset, "äidit ja viranomaiset" hakkaavat, oikeuta yhtään sen paremmin Irakilaisia hakkaamaan. Tämän maan yleinen naisarvo on kuitenkin täysin 0 perättömin "viranomais" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista kuin jossain Irakissa.


      • Heilläeioletasaarvoa
        tsiisus24 kirjoitti:

        Ei se, että suomalaiset hakkaavat, oikeuta yhtään sen paremmin Irakilaisia hakkaamaan. Tämän maan yleinen naisarvo on kuitenkin aika erilainen kuin jossain Irakissa.

        Muslimimies saa hakata vaimoaan, .jos vaimo ei tottele ja on uppiniskainen ,se kuuluu heidän kulttuuriin.
        Nainen on alempiarvoinen , kun mies.


    • aaaHaHaHaHaHA

      Ihan oikein sille horatsulle

    • Mahtimokuttaja

      Vika on aina ärsyyntyjässä.

      Kukas teidän perseet pyyhkii ja bussit ajaa jos ei maahanmuuttajat?

      Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe