Mä haluan Luciferin kanssa suhteeseen!

astraalimatkailija

Paholainen kävelytti mua yöllä tunnelmallisella kuutamokadulla! Mä haluun toistekin mennä käskynkkää Lucion kans. Se on niiiin gay!

7

153

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • the-ghost

   :)

   Androgyyni ennemminkin, keijukaisethan on sellaisia. Pääset pelaan kyllä pokeria ja voin näyttää sulle muutaman Tarot-kortin, jos kiinnostaa. Voin tarjota yrttilikööriä/boolia niinku parille aiemmalle tuttavuudelle. Näkyillään!

   • husminen

    Tais olla tää sitä teiän husmista koomoria (kosmista huumoria)?


  • TheRealGod

   Älkää ottako liian vakavasti tota pelle pokerinpelaaja Squall Leonhartia. Hienosteluun taipuvainen tyyppi, mutta loistava ratkomaan sanaristikoita ja pelaamaan shakkia. Mä oon kans tän planeetan jumala. Your protector in service.

   http://4.bp.blogspot.com/-DDaq1OEZPt0/UDwY-CqCC-I/AAAAAAAABSg/hqOr2Zr5Lz4/s1600/ff142.jpg

   Lucifer edustaa aktiivista älyä (3. säde), mä taas tahtoa ja voimaa (1. säde). Toimitaan yhdessä. Ollaan seikkailukavereita.

   Eikun pelaamaan! Todellisuudessa nettipelit siirtyy korkeampaan todellisuuteen kun porukka edistyy tossa 10 000 vuoden sisällä. Mutta ennen ku siirrytte pelaamaan korkeampaan todellisuuteen, niin kaikkien pitää oppia rauhanomaiseksi.

  • Veteranfan

   Ilmeisesti ollaan nähty uusi TV-sarja Lucifer ???

   • astraalimatkailija

    Noob. Lucifer pelaa meidän Final Fantasy tiimissä. Final Fantasy on mestareiden inspiroima peli ja siinä on mukana oikeita henkisen tien kulkijoit pelaamassa, mm. Blavatskyn Lucifer. Tiimin käsitykset on todellisia fyysisen Blavatskyn Luciferin ominaisuuksia.


   • the-ghost
    astraalimatkailija kirjoitti:

    Noob. Lucifer pelaa meidän Final Fantasy tiimissä. Final Fantasy on mestareiden inspiroima peli ja siinä on mukana oikeita henkisen tien kulkijoit pelaamassa, mm. Blavatskyn Lucifer. Tiimin käsitykset on todellisia fyysisen Blavatskyn Luciferin ominaisuuksia.

    :)

    Ota huomioon että oon todellakin Blavatskyn Lucifer-hahmo joka näyttäytyi hänelle 9D:stä, ja josta tehtiin kuva Lucifer-lehteen. Maha-Chohanin oppilas, joka on antanut kasvonsa Lucifer-lehteen aikoinaan. Lucifer pyysi mua esittämään Luciferia ja antamaan kasvot hälle mm. lehteen.

    Tämän voi tehdä koska mahaparanirvaanisella tasolla kaikki on yhtä. Kuka tahansa on siellä kuka vaan. Mahaparanirvaanisen tason saavuttanut on kaikki ihmiset maapallolla :)


   • TheRealGod

    Hmm...porukka saa tosta kuvasta vain puolinaisen kuvan pelimaailmassa. Esoteriaa ei voi painottaa - sosiaalista luonnetta, rentoutta ja vitsailua kyllä, mielen nopeutta. Gay..heh.

    Ykkössäteen esittäminen on helpompaa, koska ykkössäde toimii suoraviivaisemmin. Tosin tääkin jää puolinaiseksi. Hyur Midlander, janoisten sankari ja köyhien sorrettujen puolustaja, on luonteeltaan ykkössädettä!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   115
   4764
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1774
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1080
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   72
   969
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   918
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   355
   839
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   778
  8. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   770
  9. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   768
  Aihe