Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vaihto-oppilas pulassa

Nainenpuutteessa

Kaunis espanjatar Maria oli juuri lähtenyt lenkille nauttimaan Suomen puhtaasta luonnosta. Kerrankin voisi kuunnella musiikkia rauhassa ja juosta sydämensä kyllyydestä. Aikansa juostuaan Maria päätti poiketa sivupolulle venyttelemään kallioita vasten. Hänelle oli kerrottu, että Suomessa nainen voisi tehdä niin ilman pelkoa.

Maria venytteli kaikessa rauhassa, musiikin pauhatessa mp3-soittimesta. Yhtä äkkiä hän huomasi koiran haistelemassa pyllyään. Maria sammutti soittimensa ja yritti hätistellä koiraa pois, mutta se vain jatkoi. Hän kääntyi ympäri ja jatkoi hätistelyä. Koira murisi hänelle ja tunki kuonoaan syvemmälle tytön jalkoväliin. Koiran kuuma hengitys tuntui pahalta ja Maria yritti vielä kerran hätistellä sitä pois. Eläin vain innostui tästä ja ryhtyi nuolemaan jalkoväliä. Kuono upposi aina vain syvemmälle. Koira oli kiihkoissaan ja repi Marian pieniä shortseja hampaillaan. Se saikin revittyä lahkeeseen reiän ja työnsi kuononsa Marian häpyä vasten ja sitten alkoi nuoleminen. Koiran karhea kieli nuoli tytön häpyhuulia ja eksyi myös hänen pilluunsa pari kertaa. Maria oli jo aivan kauhuissaan kun kiihottunut eläin jatkoi nuolemista. Se tökki kuonollaan tytön tiukan reiän ympärillä yrittäen saada kielensä mahdollisimman syvälle.

Koira jatkoi aikansa ja Maria oli jo aivan itkun partaalle. Sitten pusikosta ilmestyi pari miestä. Maria huusi heille ja saikin kiinnitettyä miesten huomion. He vaihtoivat keskenään pari sanaa ja kävelivät naureskellen kohti Mariaa. Toinen miehistä sanoi jotain ja otti koiraa pannasta kiinni. Maria luuli tilanteen olevan jo ohitse, mutta paikalle jäänyt mies ottikin hänestä tiukasti kiinni, painoi kätensä Marian kurkulle ja raahasi hänet syrjemmälle. Koiran vienyt mies saapui paikalle ja veti Marian housut nilkkoihin, polvistui häneen eteensä ja alkoi nuolla tytön pillua. Hän yritti rimpuilla, mutta kiinni pitävä mies tiukensi otettaan. Nuoleminen jatkui pitkän aikaa, mies imi klitorista lujaa, työsi kieltään tytön pilluun ja yritti tunkea sormiaan hänen sisälleen. Tiukka immenkalvo kuitenkin esti penetraation eikä hän yrittänyt uudelleen. Sitten he vaihtoivat rooleja, toinen miehistä oli vielä rajumpi otteissaan. Hän herkutteli tytön nuorella pillulla, venytti häpyhuulia ja imi klitorista rajusti. Mies tunki pillunesteestä kastuneet sormensa Marian pyllyyn ja pyöritti niitä kovakouraisesti ympäriinsä.

He vaihtoivat aina välillä paikkaa ja aikansa nuoltuaan pakottivat Marian kontilleen maahan. Rajumpi miehistä tuli Marian taakse, laski housunsa ja asetti kyrpänsä Marian häpyhuulille. Mies levitti häpyhuulia jälleen kerran ja työnsi kalunsa tytön sisälle. Ensin hitaasti, koska pillu oli tiukka, mutta saatuaan sauvansa läpi immenkalvosta hän survaisi elimensä syvälle Marian tiukkaan reikään. Miehen suuri kyrpä souti tytön sisällä, välillä vähän hitaammin, mutta sitten taas rajusti pohjaan asti. Hän löi Mariaa pyllylle pari kertaa ja pani kuin viimeistä päivää pidellen kiinni tämän entisen neitsyen lanteista. Ensimmäisen miehen saatua tyydytyksen oli toisen vuoro.

Hän kääsi Marian selälleen, levitti haarat, nosti jalat olkapäille ja alkoi panemisen. Marian pienet tissit olivat saaneet olla tähän saakka rauhassa, mutta mies nosti hänen toppiaan ja imaisi nännin suuhunsa. Hän nuoli rintoja ja imi nännejä vuorotelleen. Välillä mies nousi polvilleen ja hieroi tytön klitorista sormillaan panemisen lomassa. Tämäkin mies ähisi aikansa Marian päällä kunnes laukesi nytkähdellen.

Maria luuli kaiken jo oleva ohi kunnes hänet käännettiin jälleen nelinkontin. Aikaisemmin pannut mies haki paikalle koiran joka oli jo nuollut Marian pillua. Koira ampaisi nuolemaan tytön panemisesta hellää reikää, sen kieli uppoisi kerta kerran jälkeen syvemmälle. Miehet katselivat nauraen kun koira ynisi innoissaan. Eläin yritti nousta Marian selkään, mutta oli liian kiihottunut. Sen penis hohkasi punaisena ja parin yrityksen jälkeen koiran elin löysi tiensä Marian sisälle, se intoutui välillä nuolemaan persettä ja nousi uudelleen selkään. Lopulta kaikki kolme olivat saaneet tyydytyksen ja he lähtivät pois.

10

5282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pakottamin ei ole hyvä mutta koiran osuus kiihoittaa.

      • Anonyymi

        Todellakin kiihottaa :)
        Pervo-mies


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellakin kiihottaa :)
        Pervo-mies

        Delaa idiootti


    • Mä oli myös vaihtarina. Tuli kanssa kaikenlaisia ongelmia. Kuittasin ne sitten koira jutuilla. Se annettiin mulle vaihtoehdoksi. Suostuin kun en halunnut ottaa yhteyttä kotiin. Vanhemmat olisi vaan hätääntyneet suotta.

      • Anonyymi

        Tuokin vain unelmissas onneton


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuokin vain unelmissas onneton

        Varmasti tuntui yllättävän hyvältä


      • Se oli aika ammattimaista toimistaa. Mua valmisteltiin ja asennot suunniteltiin huolella. Mulle piirrettiin pari poispestävää tatuointia ihoon. Site ne meikattiin piiloon. Hiukset laitettiin ja raskas meikki tehtiin.


      • Anonyymi
        Godivan kirjoitti:

        Se oli aika ammattimaista toimistaa. Mua valmisteltiin ja asennot suunniteltiin huolella. Mulle piirrettiin pari poispestävää tatuointia ihoon. Site ne meikattiin piiloon. Hiukset laitettiin ja raskas meikki tehtiin.

        Löytyykö tuosta videota?


    • Anonyymi

      Ceneathos e PAPILI!

      • Anonyymi

        Ööööö hönö


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe