Maailman ennusteet. World News

profetia2000

Kirjasta:

2012 Apocalypses (...), A. Marianis, Eksmo, 2009 (oma suomennos)

Pääkohdat:

Hopi Intiaanit:
- valkoisen tulo, rautatiet, autot, puhelinjohdot, minihamet

- Ihmiset unohtavat luojan suuria lakeja. Lapset eivät kunnioita vanhempia. Itsekkyys ja roistomaisuus ottavat ihmisestä valtaa.

- vähän aikaa ennen kuin kataklismit alkavat taivaalla näkyy sumuinen sädekehä/halo
(nimb) taivaan kappaleiden ympärillä. Neljä kertaa se näyttäytyy auringon ympäri kuin viimeinen varoitus

- tulee aikaa kun taivaan kappalet palautuvat sellaiseen asemaan minkälaisen he ovat ottaneet tuhansia vuosia sitten. Silloin maapallon ilmasto muuttuu, alkavat luonnolliset kataklysmit, luonnonmullistukset

- maapallon luonnonvarat loppuvat. Autot, joita käytetään maataloudessa pysähtyvät. Maa Äiti jättää omat lapsensa ilman ruokaa

- myöhäiset keväät ja aikaiset talvet tulevat tarkoittamaan Jääkauden alkua

- tavallinen kansa kapinoi maan johtoa vastaan. He, tuntien ajautuvansa umpikujaan, tuottavat vastaiskun ja alkaa kaaos, kaikki riistäytyy käsistä. Kasvaen kuin lumipallo, konflikti lopussa johtaa viimeiseen apokalyptiseen hyvän ja pahan taistoon

- tämä konflikti loppuu pelottavaan asen käyttöön ja tämä tulekin tarkoittamaan neljännen syklin loppua. Henkiin jäävät ainoastaan he, jotka ovat uskollisia Luojan tahdolle ja laille

- alkaa puhdistautumisen kausi, jolloin ei enää ole sotia, maailmaan tulee rauhaa ja harmonia. Maapallon haavat paranevat. Maapallo herää eloon ja ihmiset yhdistyvät rauhassa ja ymmärryksessä. Alkaa uusi viides sykli.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

RENO NERO profetiat

- 1925 saatanan uskonto (A. Croul/Krouly/Crouly)
- 20 luvun lopussa maapallo palvoo saatanaa. Tartaria eli Venäjästä tulee sen keskus.
-Euroopan keskellä alkaa pahaa tsyklooni, joka kestää 7 vuotta (Toinen Maailman sota)
- Kaksi pelottavaa sientä nousee kahden kaupungin yllä. Yhteensä sellaisia sieniä tulee olemaan 7. (toistaiseksi niitä on ollut 3: Hiroshima, Nagasaki ja Tshernobyl)

- 20 luvun lopussa Idän yllä näkyy pelottava pilvi. (todennäköisesti Lähi-Idän kriisi. Tai apokalypsis alkaa etelästä ja idästä? Kolmatta maailman sotaa Nero ei ole ennustanut. )

- 1981 syntyy pelottava sairaus kuin rangaistus petoksesta (HIV?)

- 20 luvulla Euroopassa riehuvat kuolettavat sairaudet, jotka tappavat puolet väestöstä. Yhteensä uusia sairauksia tulee olemaan 5, mutta yksi niistä on ihmisille hyväksi

-20 luvun jälkeen ihmisten lukumäärä kovaa vauhtia vähenee. Häviävät Ranska, Espanja, Turkki, Skandinavian maat. Tartaria (Venäjä) ei häviää.

-Taivaalle ilmestyy kaksi aurinkoa ja kaksi kuuka. Ei ole öitä. Maasta tulee palaava helvetti, eikä sillä enää voi elää. Pelastusta voi löytää vain ilmasta ja maan sisällä. Ihmiset rakentavat 8 maanalaista kaupunkia. Pian asuinkelpoiset paikat ovat vain kaupungeissa ja vuorilta leikataan huiput. Monet ihmiset sokaistuvat kahden auringon voimasta.

- pohjoisessa jäät ja lumet sulaavat. Navat muuttuvat laajoiksi maiksi, jolla kasvaa laajaa kasvillisuutta

-nousevat suuret aallot, jotka hukuttavat puolet maan kamarasta ja sitten taas palaavat valtameriin. (Vedenpaisumus tai tsunamit kataklysmien vanavedessä)

- pahimmat viholliset 21 luvulla ovat hyönteiset - syntyy omituisia hämähäkkejä, jotka tuhoavat ihmisiä; tuholaiset valloittavat koko maan. (Mutantteja?)

-Ihmiskunta jakaantuu kahteen osaan, valkoiseen ja mustaan. (Kirjoittaja epäilee, ettei kyse ole rotujen eroista siis ihonväristä, mutta henkisestä erosta, moraalisesta jakaantumisesta)

- ERIN saarella paistaa aurinko ja sieltä saapuu Vapahtaja. Yhteensä Maapallolla tulee olemaan kolme Vapahtajaa. Yksi heistä laskeutuu vuorilta.

- Haitalliset/tuhoisat kääpiöt tulevat tappamaan ihmisiä. Pelätkää niitä, joiden pää on kehoa suurempi. (avaruusoliot jotka saapuvat maapalloa alemmista paralleelisistä kerrostumista)


---------------------------------------------------------------------------------------


Edgar Cayce

kävi 1930 luvulla kertoi käyneensä avaruusaluksen kyydissä, josta hänelle näytettiin maapallon tulevaisuus

- suuren maanjärjistyksen takia häviää suuri osa Japania, Pohjois-Eurooppaa ja muut maat. Se tapahtuu sen takia, että Tyynen valtameren mannerlaatat tulevat siirtymään.

Myöhemmin Cayce kertoi, ettei Apocalypsis tulee koskemaan kerrallaan kaikkia maita ja monilla ihmisillä on aikaa pelastua. Venäjä on yksi maista, joita kataklysmit eivät kajoaa. Cayce varoitti kuitenkin ihmisiä vajoamatta paniikkiin, koska Jumala johdattaa ihmisiä pelastukseen. Kataklysmit ovat samassa syntien rangaistusta niille, jotka tekivät pahaa. Ceyce kirjoitti jopa mikä maa tulee olemaan rangaistu ja mistä.

Amerikasta tulee olemaan luonnonmullistusten kohdemaa siksi, että elää väärien aatteiden mukaan, mitä itse joskus opetti, että "Me uskomme Jumalaan". Englantia rangaistaan ylpeyden takia, jonka takia se

4

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • profetiatlskdfjlskdjf

      pitää itseään idaalisena valtiona....

      lisää löytyy

    • ceyce

      Intia tulee olemaan rangaistu siitä, että omatessaan mahtavaa henkistä tietoutta, sen kansa ei käytä sitä käytännössä. Kiinaa rangaistaan siitä, että se eriytyy (obosoblennost) muista maista.

      Pohjois Eurooppa ja suuri osaa Japoniaa painuu veden alle. Merestä nousee hukkunut manner Atlantida. Monia geofyysisiä muutoksia tapahtuu Pohjois-Amerikassa. Erityisesti pohjoistyynenmeren rannikko; Los Angeles, San Fransisco tuhoutuvat; samaa kohtaloa käy New York. Jotkut Itä rannikkon alueet New Yorkin läheltä häviävät veden alle; eikä ole poissuljettua, että samaa käy New Yorkille. Voi silti käydä, että alueella eläisi vielä yksi sukupolvi. Caroliinan ja Georgian etelä osat häviävät.

    • profetiat2000

      Maailman magneettinavan siirron takia kylmät ja subtrooppiset alueet lähenevät trooppista ilmastoa.

      Ceycen mukaan Maailman loppu ei tulee olemaan kaikkea tuhoavaa, vaan jää myös koskemattomia paikkoja kuten yksi iso mannerlaatta. joka ei liiku ja jää paikoilleen. Se sijaitsee Länsi-Siberiassa, jonne syntyy uusi sivilisaatio.

      Tuhoutuvat ne ihmiset, joiden karma on isoa ja jäljelle jääneet tulevat jatkamaan ihmisrotua, kuten Nooan aikoina.

      Apocalyptuksen jälkeen, ihmiset kääntyvät uudestaan henkisten moraalisten arvojen puoleen ja alkaa Uusi Jerusalem.

      -------------------------------------------------------

      • profetiat2000

        Hopi elävät Usa:ssa reservuaatissa Arizonassa.
        T(h)omas Miles on kirjoittanut Hopeista, että salaisessa intiaanien kirjassa on yli sataa ennustusta ja 80 on toteutunut.
        Miles sai tietonsa 104 vuotiaalta intiaanivanhukselta Dan Evahama (Evahema), joka elää reservuaatissa. Macco opettaja 1100 vuotta sitten kertoi Hopeille tulevaisuuden. Macco on maan Maan suojelija.

        ----------------

        Nostradamuksen edelläkävijä, ranskalainen munkki Renjo Nero "Musta Hämähäkki" oli astrologi. Hänen mahdollinen nimensä olisi voinut olla Federico Martelli, joka eli Florensiassa XIV ajalla. Käsikirjoitus nimeltään "Ikuinen kirja" löydettiin Bolognassa 1972. Siinä Nero yli sataa vuotta ennen Nostradamusta ennusti tulevaisuuden pääkohtia.

        ----------------

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      76
      3466
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      565
      3257
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2964
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2092
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1885
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      143
      1496
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1291
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe