Perhe lasten suojelun kohteena

vihalintu2v

Selitän heille, jotka työn puolesta unohtivat, mitä on perhe. Viittaan tässä Lännen Älyyn, joka on niin tehokas työkalu, että unohtaa, mitä ihminen itse tahtoo. Älyn tehoa kiinnostavat vain mitä toisille ihmisille tapahtuu. Opiskellaan unohtamaan itsensä tietyksi ajaksi ja tulemaan taas esille tarpeen vaatiessa.

Sitten sellainen ammattikunta kuin taiteilija, jotka elävät tunteista - aika henkilökohtaisen subjektiivisistä kokemuksista, leimataan suoralta kädeltä hulluiksi.

Eli jos ei ole tekniikko, niin on hullu. Mutta menoksi....

Perhe elää symbioosissa. Kaikki perheen jäsenet ovat yhteydessä toisiinsa. Sisaret, vanhemmat, isovanhemmat, serkut, enot, muut.

Ihminen elää sosiaalisessa ympäristössä on on sosiaalinen. Individualistista, voi ajatella, ei ole olemassa. Se on konseptuaalista, olettamuksen varaista ja fysiologista, että keho on yksityinen, vaikka siinäkin on erilleen vetoa.

Nykyisin ihmistä leimataan ja eristetään. Yksinolo on samassa rangaistus ja lääkekeino. Miten ihminen oppii yksinäisyydessä? Pieni aikaa voi olla tehokas palautuminen, mutta kokoaikainen yksinolo sairastuttaa.

Perheen olemus on yhdessäolo, että perhe on yhdessä. Kun perhe on erillään, niin perhe tuhoutuu. Side jää koko elämäksi esimerkiksi lapsen ja vanhemman välillä, ellei toisten tietojen mukaan osaa sulkea siteen. Suomen kulttuuri on yksineloa. Suomen politiikka taipuu eroihin. Miten Suomen kansalainen oppii, kehittyy, kokee rakkautta, yhteen kuuluvuutta Suomessa?

Ihmistä voivat leimata ihan mistä vaan oleemattomasta, koska ihmisiä on erilaisia ja paljon. Syytökset ovat monilukuisia, jos joutuu silmätikuksi, mutta kuka ei joutuisi elämänsä aikana!! Eikö se että pelkäisi enää, vaan se, että valmistautuu tappeluun, koska tappelua kukaan ei vältä. Valtaapitävät egoistit älyköt ovat pyöveleinä ja monet tavikset pelossa ovat tuhon aiheuttajaa.

Mikään laki suojaa perhettä! Perhe on avoin väkivallalle. Äideillä ei ole omaa äitiysammattia eikä palkkaa, vaan he joutuvat pihistelemään lapsen terveydeltä, onnelta valtion kassaan. Sairasta.

Yksilön omituisuus voi olla suvun muutokset. Lapsen syntymä voi aiheuttaa jopa kaukaisessa sukulaisessakin paniikkia, liikettä, hurmiota ym, kuka mitenkin suhtautuu syntymän tuomiin energioihin.

Tai perheen jäsenen ero, voi aiheuttaa suurtakin liikehdintää.

Tai kuolema.
Tai sairastaminen.
Kuukautisten saaminen.
Ensimmäisen seksikontaktin.
Avioliitto.
Syntymä.
Kärsimys ym.

Syitä monia.

Miten vierasta lasta ymmärtää vieras byrokraatti sosiaaliohjaaja, joka ei tunne edes perhettä. Tekijät eivät puhuu. Lapsessa tapahtuva muutos EI OLE LAPSEN ONGELMAA, vaan se on side perheeseen. Näkevätkö sosiaaliohjaajat lapsen omituisen käytöksen, vaikka omituisuuden asteista voi kinastella, ongelmakohtana? Kehittyykö lapselle lisää paineita koska hän on pieni ja vieraassa ympäristössä yksin vastassa pelottavia, despoottisia tätejä ja setiä. He ovat pelottavia! Turhaa leikkiä kivaa lapselle, synnyttää sidettä. Lapsella on tarvetta sitoutua, mutta lapsi ei voi hyvin vieraassa ympäristössä. Yksinäinen lapsi on samaa kuin lääkepillereiden humalaa. Luonnossa lapsi olisi kuollut. Lännessä häntä humalletaan lääkekemiaan, jota kestää aikuisuuteen ja voi kestää koko elämää. Kun lapsi kasvaa ilman vanhempia, niin lapsi ei opi, hän jää jälkeen. Kuka korvaa lapselle puutteita? Poliisi, vankila, lastenkoti, huumeet? Samaan aikaan koko suku voi pahoin. Miksi silloin valtio vielä tahallisesti ja ilman perusteluja leikkii, erottaa, kiusaa äitejä, lapsia, sukuja?

Pahinta on lasten suojelu poliittisiin syihin vedoten. Eli ihan muista syistä. Sen tekevät aikuiset miehet, maan puolustajat ja nykyisin naiset, äidit.

Perheelle vaaraksi ovat naimattomat naiset, jotka omivat lapsia, äitiä. Tekevät heistä omia kiinnityksen kohteita.

Yhteiskunnassa perhelle ei ole olemassa perhen omaa suojapaikkaa olla, eli se, että perhe saa olla oma itsensä, mutta valtion politiikka tahtoo sekaantua. Eli valtion johto, joka ylenkatsoo, eli katsoo yleisesti, mittakaavassa asioita, eikä henkilökohtaisesti, sekoittuu yksityisen perhen arkeen. Mistä yksityinen perhe on syyllinen kokonaisen valtion asioihin? Miksi kun vanhempi joutuu silmätikuksi, niin rangaistaan lasta asiasta? Eikös pitää rangaista aikuista? Onko pieni lapsi liian helppo kohde aikuiselle vieraalle sosiaalitekijälle, koska lapsi pelkää, eikä puhuu. Aikuinen olettaa ja tekee väärin, koska se ei osaa yhdistää lapseen. Aikuiset varastavat lapsia äidiltä, suvulta.

1

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taisitten10v

      sama lopputulos..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe