Componenta seuraava multibagger

ezmoney

Componenta ATL-hinnassa ennen käännettä. Nyt kannattaa ostaa. Liikevaihto 500 milj. €. Markkina-arvo vain 50 milj.€.

20

610

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SiinäSulleOstamista

      yrityssaneeraukseen

    • multibaggerbahyvinkin

      Lottolappu lottokansalle. Tuohon ehtii mukaan myöhemminkin, kunhan tulee tietoa yrityssaneerauksen etenemisestä ja kustannuksista omistajille.

    • Upea_vihje

      Halfbagger tähän mennessä. Tuskinpa Suomen pörssistä löytyy kuukauden ajalle huonompaa ostosta.

    • iso.riski_iso.voitto

      Componentan osake maksoi vielä 8 vuotta sitten yli 12,5 euroa/kpl ja se antoi omistajalleen vuosittain jopa 0,25-0,5 euron osinkoa. Nyt osaketta saa pörssin poistopolkumyynnistä 0,16 eurolla kappale. Jos tulossa oleva saneeraus onnistuu kaikesta huolimatta ja yhtiö nousee uudestaan jaloilleen, niin nyt ostamaan uskaltaneet tekevät aivan järkyttävän ison tilin. Uskallatko jättää tilaisuuden käyttämättä?

      • katson.sivusta

        Eipä sitä vielä tiedä, minkä verran omistajat joutuvat ottamaan osumaa saneerauksessa.


      • Vakuusvaje

        Tämä kuulostaa valitettavan tutulta esimerkiksi Talvivaaran tapauksesta. Jos sielläkin olisi onnistuttu ja markkinat olisivat olleet suotuisammat, osake varmasti olisi noussut hurjasti pohjalta. Mutta eipä onnistuttu. Ensin kerättiin omistajilta lisää rahaa ja nyt sekin on hävitty.

        Vaikeuksiin joutuneet yhtiöt ovat erinomaisia tilaisuuksia menettää rahansa. Componentakin tarvitsee varmasti omistajilta lisää rahaa enkä minä ainakaan aio olla maksajien joukossa. Rahavirran pitää kulkea yhtiöstä omistajalle päin eikä päinvastoin.

        Jos yhtiö joskus saadaan raiteilleen ja osake lähtee nousuun, siihen ehtii kyllä mukaan myöhemminkin. Maksan mielelläni kaksinkertaisen hinnan Componentan osakkeesta, jos siinä on puolet mainitsemastasi voittopotentiaalista mutta konkurssiriski on onnistuneesti torjuttu. Jään siis odottamaan näyttöjä paremmasta.


      • katson.sivusta

        Componentassa on tällä hetkellä iso kerroin, mutta ei välttämättä hyvä odotusarvo.


      • iso.riski_iso.voitto

        Peli etenee suunnitelman mukaan. Tänään osake kääntyi jo nousuun saneeraus uutisista ja kävi yli 10% nousussa. Asioiden eteneminen myönteisesti saattaa helposti tuoda lisää jopa 20-30% päivittäisiä nousuja, eikä edes 50% raketointi kerralla olisi mitenkään mahdotonta konkurssihinnoitellulle yhtiölle.


    • OsinkoPelle

      Minä ostin Componentaa 100.000kpl h 0,15e ja eilen osake oli jo n 11% nousussa, pohjat on nyt nähty ja tästä alkaa nousu ylös ja rohkeat sijoittajat tekevät tässä muhkeat tilit aivan 100% varmuudella, sillä konkurssiin tätä ei anneta mennä, yrityksellä sentään 4000hlö töissä ja paljon tervettä voitollista liiketoimintaa ruotsissa ja suomessa. Hollannin ongelmatehdas laitettiin suoraan konkurssiin ja se parantaa yrityksen tulosta seuraavissa osavuosikatsauksissa v 2017 alkaen.

    • ComponentaSalkku

      Componenta on nyt todellisten riskinottajien suuri mahdollisuus. Ostin romahduksen jälkeen osaketta yht 100.000kpl, viikko 38 on erittäin tärkeä, silloin saadaan tietoa mahdollisesta yrityssaneeraukseen pääsystä myöskin suomen tehtaiden osalta, ja pe 23.9 on ylimääräinen yhtiökokous Helsingin Käpylässä. En usko että yritystä laitetaan konkurssiin, vaan olen 98% varma että tulee käräjäoikeudelta myönteinen päätös, silloin osake pomppaa ja ylös. Olen varma että teen tuolla omistuksellani muhkean tilin lähiaikoina. Osake on nyt noussut putkeen kolmatta päivää ja on nyt 0,173e. Kertokaa minulle missä muissa yhtiöissä on nyt lähiaikoina tiedossa nousua n 45% ? Aivan, ei missään muissa :) Sijoittakaa tähän yhtiöön vielä kun osaketta saa kohtuu halvalla, ensviikko muuttaa kaiken, ehkä silloin on jo myöhäistä ostaa, tai ainakin alkuviikosta vielä voi keretä mukaan.

      • onmuitakin

        Biohit ei petä.


    • MaanantainaOstohousut

      Huomenna maanantaina 19.9 ostan Componentaa, uskon että siinä on mielettömät mahikset tehdä iso pikavoitto.

    • iso.riski_iso.voitto

      Ei ollut paha ostos ja riski kannatti. Vain kahdessa viikossa 60% tuotto pääomalle. Sitä saa tämän päivän pankkitilien koroilla pitää rahat satoja vuosia siellä tililillä makaamassa, että pääsee samaan tuottoon.

    • TrueFin60

      Ei pääse saneeraukseen, liikaa ostovelkoja, menee konkurssiin jonka seurauksena alihankkijatkaan ei saa mitään... ja niitäkin voi mennä nurin!
      Nyt jo valupäivätkin pidetään silloin kun saadaan sähköä uuneihin, elikkäs asiakkaiden etumaksuilla!

    • LuataLehtosiin

      Mitkä Fiilikset ? Olisko Lehtonen oikeutettu jo Hall of Fameen noista toimareista.

    • Tulostatekee

      Euroopan ja Suomen taloudet lähteneet hyvään nousuun. Componentan asiakkaat saaneet huomattavia tilauksia, jotka lisäävät 2017 Q2 - Q4 Componentan tulosta samassa suhteessa.

    • Componenta

      Nyt tankkasin Componentaa oikein reilusti. Eihän tällä voi enää kuin voittoa tulla. ja paljon :)

      • kannatan

        Ostin uutta compoa vanhojen jatkoksi.Hyvältähän tämä keissi näyttää.Uskon yhtiön nousuun koska valmistaa mielestäni tarpeellista ja konkreettisista tavaraa koneteollisuudelle.Toki riskiä ja kysymysmerkkejä on ilmassa mutta yhtiö on vielä mielestäni vedettävissä ylös suosta.Kärsivällisyyttä ,paineensietokykyä ja aikaa tarvitaan.Ostakaa compoa pitkään salkkuun pito-osakkeeksi halvalla.


    • Börger

      Haisee savulle, mutta tulta ei näy. Lyödään lappua kiinni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      461
      3391
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      456
      3324
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      136
      2931
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2262
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2130
    6. 192
      1487
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1377
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1246
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      86
      1242
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe