Aihe

Opiskelijabileet

Kyselijä3

Hei. Olen miettinyt, että voiko opiskelijabileisiin viedä puolison avecina tms.? Ollaan vasta muutettu yhteen ja opiskelijabileet kiinnostaa muttei haluis toisaalta olla erossa uudesta miesystävästä. Plus et olen sellainen seinäruusu et kyllästyn nopeaa jos yksin lähden kun en juttele pahemmin puolitutuille saati vieraille. Eikä tunnu mukavalta jättää mies yksin kotiin kun ite lähtee bailaa..

8

373

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jddjdkdkdk

   Kai tuo avauksesi oli vitsi ja trolli?

  • Minullekäy

   Meillä ainakin ihan muutamalla tapaa olla poika/tyttökaveri mukana. Parit tuntuvat olevan sellaisia vastarakastuneita. Suurimmalla osalla ei ole kaveria mukana, mutta en usko, että niitä muutamia rakastuneita mitenkään paheksuttaisiin siitä, että eivät voi olla erossa toisistaan.

  • Diips

   Eikö niihin bileisiin just siks mennä että tutustutaan muihin opiskelijihin jne?! Poikakaverin kanssa kyllä kerkiää bilettämään

  • Älämenesinne

   Älä suotta mene mihinkään bileisiin, vaan keskity opiskeluun.

   Jaa miksi? Bileissä on houkutuksia eli olutta ja viinaa ja muuta päänsekoitusta kuten vieraita toisen sukupuolen edustajia. Joudut siellä houkutuksiin, samoin siippasi.

  • Ex-Fuxi

   Opiskelijabileiden koko idea on ryypätä, saunoa ja sitten aamuyöllä kännipäissään kutea. Jos sulla on siippa mukana, ei hommasta tule mitään. Jätä siippa kotiin!

  • Kyselijä3

   Olis kiva välillä pukea ne haalarit päälle ja lähtee viihteelle. Lisäksi jos olis vielä seuraakin koko reissun ajan. Ihmisiin voi tutustua vaikka avokki olisikin mukana. Helpommin tutustun näin. Vois joihinkin pippaloihin ottaa jos lähtee. :)

   • freddei

    Joko sulla on ne haalarit? Onko puolisollakin?


  • daaya

   Aloin itsekin seurustelemaan ihan samaan aikaan mieheni kanssa, kun aloitin opiskelut toisella puolen Suomen. Toki sinne ois voinut viedä puolison avecina, mutta enpä viennyt, eikä mies ois tullut. Ollaan siis kaukosuhteessa. Miestä ei vaan yksinkertasesti kiinnosta koulupileet. Toisaalta mun mies käy nyt työporukan kanssa tosi paljon pileissä ja vaikka oonkin vähän mustasukkanen, on se must tosi ok, että molemmilla omatkin elämät parisuhteen ohella.

   Suosittelen, ettet vie. Tutustut helpommin muihin koululaisiin. Mun koulupileissä kukaan ei tuonut ulkopuolisia tyttö- tai poikaystäviä. Ois pidetty kyllä vähän loosereina. Kyllä jokainen tietää, että oma puoliso on se kullanmuru, muttei siel koulun bileissä kestä kukaa kattella sitä pusuttelua. Ei olla enää lukiossa :D

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   4520
  2. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2440