Saara ja tiukat paikat

Nainenpuutteessa

Parikymppinen Saara istui gynegologin vastaanotolla. Hänellä oli hetki aikaa lueskella vanhoja naistenlehtiä ja naureskella julkkisten toilailuille. Lääkäri kysyi syytä Saaran käynnille. Onneksi gyne oli vanhempi nainen muuten siitä olisi tullut kiusallista.

Saara alkoi kertomuksensa ja selitti ettei ollut pystynyt yhdyntään poikakaverinsa kanssa, koska se sattui liikaa. Gyne kyseli Saaralta lisää yksityiskohtia ja kehoitti sitten häntä menemään sermin taakse, ottamaan vaatteet pois ja pukemaan kaavun päälle. Saara teki kuten käskettiin, hän laskosti vaatteensa kauniisti penkille ja puki paperisen kaavun päälleen. Sitten hän asteli tutkimuspöydän luokse ja kävi makuulle. Gyne käski häntä tulemaan alaspäin, tuomaan pyllyn ihan reunalle saakka ja laittamaan jalat telineisiin.

Gyne selitti mitä kaikkea hän tulisi tekemään ja kertoi pyytävänsä avustajan paikalle ihan "varmuuden vuoksi vaan". Saara tätä vähän ihmetteli, mutta ei pitänyt sitä mitenkään outona. Tämäkin oli onneksi nainen, nuori blondi joka oli vain pari vuotta Saaraa vanhempi. Gyne selitti avustajalle mistä oli kyse ja aloitti tutkimuksen. Hän avasi Saaran päällä olevaa kaapua ja aloitti rintojen tutkimuksen. Tutkimus oli hyvin perusteellinen, gyne hieroi ja puristeli nännejä. Tämä kutitti Saaraa ja hän hätisti gynen käsiä pois ja käski tämän lopettamaan. Gyne moitti häntä siitä ja käski avustajan ottamaan Saaran käsistä kiinni ja sitomaan ne kiinni käsinojiin jotka nousivat pöydän alta. Tässä kohtaa Saara vastusteli, mutta ei voinut mitään, koska jalat olivat telineissä eikä hän päässyt karkuun pöydältä. Avustaja sitoi Saaran kädet kiinni parilla siteellä, jotka olivat käsinojissa. Hän laittoi Saaralle myös suukapulan. Tämän jälkeen gyne jatkoi tutkimuksia hetken aikaa kunnes ilmoitti siirtyvänsä alakertaan. Avustaja jatkoi tutkimuksia ja alkoi hieromisen lisäksi nuolemaan Saaran nännejä. Hän puristeli niitä lujaa ja otti kielen avuksi. Nuolemisen ja imemisen vastustelu oli turhaa.

Gyne levitti Saaran häpyhuulia ja alkoi hieroa klitorista. Hän hieroi sitä ensiksi hellästi, mutta kovensi sitten otteitaan. Saara kiihottui hieronnasta, hänen pillunsa oli ihan märkä ja gyne naureskeli tyytyväisenä. Sitten hän kumartui Saaran hävyn ylle ja alkoi nuolemaan vaativasti. Kova kieli hieroi Saaran pillua ja klitorista. Gyne jatkoi vielä hetken kunnes käski avustajan jatkamaan. Tämä nuoli Saaran vittua vielä kovemmin ja imi klitorista niin, että se sattui. Samalla sen tuntui hyvältä.

Gyne oli tällä välin käynyt soittamassa talonmiehelle ja kertoi tarvitsevansa tämän apua. Talonmies ilmestyi vihaisena paikalle, mutta kun hän huomasi mitä tutkimuspöydällä tapahtui vaihtui viha kiihottumiseksi. Mies käveli lähemmäksi, avasi housunsa ja veti kyrvän esille. Gyne käski avustajan ottamaan kyrvän käteensä ja hän teki työtä käskettyä. Hetken päästä mies käski avustajaa ottamaan kyrvän suuhunsa. Avustaja nuoli ja imi kyrpää, terskan päätä hellästi ja otti välillä koko komeuden suuhunsa. Tällä välin mies hieroi Saaran märkää pilllua. Kalu alkoi jo olla juhlakunnossa kun mies käski avustajan lopettamaan ja tekemään tilaa Saaran jalkovälissä. Hän istui penkille ja sai suoran näkymän Saaran herkkumutteriin.

Miehen parta kutitti Saaran sisäreisiä ja pillua. Kieli oli kova ja vaativa ja mies imutti Saaran pimppiä aikansa. Sitten hän nousi naama pillunesteistä kiiltäen seisomaan, otti kyrvän käteensä ja asettui Saaran jalkoväliin. Tässä vaiheessa Saara yritti rimpuilla irti vielä kerran, mutta se oli turhaa. Mies levitti häpyhuulia enemmän ja kyrpä tökki Saaran vittua vaativasti. Mies survaisi suuren kalunsa Saaran tiukkaan pilluun, kunnolla pohjaan saakka. Siinä sai immenkalvon repaleet kyytiä kun kulli teki töitä Saaran tiukassa tuherossa. Työntely jatkui, ensin hitaasti,mutta sitten mies kiihdytti tahtia. Hän pani Saaraa niin, että pöytä heilui tahdissa.

Gyne tuli välissä keskeyttämään panopuuhat ja käski miehen tunkemaan anaalitapin Saaran pyllyyn. Mies kostutti tappia Saaran märässä vitussa ja työsi tapin tiukkaan reikään. Sitten hän jatkoi panemista ja tunsi hienoisen paineen tunteen pillussa. Mies otti kiinni tapista ja työnsi sitä vielä syvemmälle, paineen tuntu kasvoi ja sai mieheen uutta puhtia. Hän hieroi Saaran klitorista karheilla sormillaan ja näki miten tämä oli jo lähellä orgasmia. Jotain jäi kuitenkin puuttumaan, mutta gynellä oli ratkaisu tähänkin pulmaan. Hän käski assistentin hieromaan Saaran klittaa hieromasauvalla. Tämä tekikin tehtävänsä ja pian Saara piehtaroi orgasmissa. Mies laukesi myös karjuen ja pumppasi spermat Saaran sisälle. Mies rojahti Saaran päälle ja lepäsi siinä hetken. Kun hän oli mennyt gyne huuhteli Saaran pillun, irrotti tämän siteet ja vapautti jalat. Saara jäi hetkesi vielä lepäämään gynen vastaanotolle.

0

3178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1757
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        71
        1567
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1273
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        68
        1102
      5. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        745
      6. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        739
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        727
      8. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        705
      9. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        692
      10. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        688
      Aihe